FOTD: Kerst!

De decembermaand is zoals we allemaal weten aangebroken, de heerlijke kerstsfeer is dan overal ook te proeven. Gezellige versieren in de steden, overal waar je kijkt zie je een kerstboom met veel kerstballen, of juist weer een boom waar je de ballen in kan tellen, maar hey, het is en blijft gezellig! De sfeer, het eten en met familie zijn, daar draait kerst bij de meeste gezinnen om, maar bij ons vrouwen en natuurlijk mannen moeten ook op de twee feestdagen er goed uit zien. Daarbij hoort of course een kerstlook! Kijk mee naar de FOTD; Kerst!

Glitters! Ik heb de look ook zonder glitters gemaakt, laten we eerst die gaan bekijken. Om te beginnen met de ooglook die ik heb gemaakt, ben ik begonnen met een oogschaduwbasis. In mijn buitenste ooghoeken heb ik de primer van Kat Von D gebruikt, dit wordt een stuk donkerder vandaar de primer.

Op mijn ooglid heb ik Meteor van Make Up Store met mijn vinger aangebracht. Het is een oogschaduw die ik er niet mooi op krijg met mijn penseel, heel irritant, maar dit is de ultieme oplossing! Ik heb hem ook in mijn binnenste ooghoek dept, huge eyes! Het is een champagne achtige kleur, met shimmers, heel kerstachtig!

De Kat Von D primer heb ik voor Meteor geblend met mijn vingers, licht omhoog en onder mijn oog. Over de basis heb ik een lichtbruine tint aangebracht, Velvet Revolver uit mijn Too Faced palette, hiermee schetste ik licht mijn arcadeboog. Onder mijn wenkbrauw bracht ik een crèmekleurige tint aan voor het blenden.

In mijn arcadeboog bracht ik vervolgens een donkerbruine tint, hiervoor heb ik de Matte 327 van Inglot gebruikt, ook wel mijn wenkbrauwpoeder! Ik heb hem goed aangezet, wilde de oogschaduw vrij donker krijgen, een klassieke look. Vervolgens heb ik hem ook onder aangebracht en ben ik gaan blenden. Zorg ervoor dat hij mooi in elkaar overloopt, zowel onder als boven. Ik heb de kleur een aantal keer aangezet om hem goed donker te krijgen. Om nog net even dat chique tintje te geven besloot ik er zwart aan toe te voegen, nog meer diepte in de look! In mijn buitenste ooghoek heb ik de zwarte oogschaduw aangebracht en die naar binnen toe geblend, ook heb ik dit onder mijn oog gedaan.

Om de look af te maken heb ik een zwarte winged eyeliner aangebracht. Crull those lashes! En voorzie ze van een laagje mascara, zodat ze goed zwart zijn. Ik heb een wit oogpotlood op mijn waterlijn aangebracht, again for those huge eyes. Om het nog kerstachtiger te maken heb ik een glitter eyeliner van ELF, in de kleur Stardust, aangebracht, de glitters worden op één of andere manier elke keer groen, maar dat heeft wel wat!

Zonder glitter.

Met glitters!

Bij de ooglook kan ook gewoon een lipstick, pas wel op dat het niet teveel word, maar een beetje too much mag wel met kerstmis! Ik koos zelf voor de nude lips, om dit moment ben ik daar echt een grote fan van, had ik zelf nou nooit gedacht. Ik heb een lipstick van NYX in de kleur Echo, gemengd met een lipstick van Catrice Be Natural, daarover heen bracht ik een lipgloss van NYX, genaamd Frosteed Beige! LOVE IT.

Vorig jaar kreeg ik de glitter eyeliner met kerst, helaas heb ik hem hooguit één à twee keer gebruikt, zo zonde, dus het was tijd om daar wat verandering in te brengen! Ik had een look gemaakt, die ik nog een keer wil maken voor mijn blog, toen was ik samen met mijn moeder bezig om te kijken hoe de camera eigenlijk werkte, die lag maar een beetje weg te rotten in een lade, soms werden er foto’s mee gemaakt, maar niet zo vaak als op de dag van vandaag! Ik maakte enkele foto’s van mijn look die ik toen droeg, wauw, het ziet er nu allemaal zo anders uit. Glitters kunnen je look echt maken, of juist niet! I love glitters.

Ga jij voor de glitters dit jaar?


23 Comments

 • Renate

  15/12/2011

  Wat een mooie look! Hij is zonder glitters maar ook MET glitters heel mooi! Ik had ook niet verwacht dat groen zo mooi zou staan bij blauwe ogen!

  Liefs.

  Reply
 • byyara

  15/12/2011

  Wauuw, mooie look chick!

  Reply
 • jlovesbeauty

  15/12/2011

  Heel erg mooie look!

  Reply
 • Nicole

  15/12/2011

  Heel mooi. Die glitterrand maakt het fabolous! Ik vind je ogen sowieso erg mooi. Je makeup komt heel mooi uit!

  Reply
 • Steffi

  15/12/2011

  Heel mooi! Wat een goeie eyeliner ook, zo te zien, erg pretty kleurtje. Bij kerst ga ik meestal voor een vrij kalme look, bij nieuwjaar mag het lekker knallen!

  Reply
 • Amanda

  15/12/2011

  Mooi! Ik ga dit jaar denk ik ook wel voor glitter dit jaar, prachtig!

  Reply
 • Sophie

  15/12/2011

  Mooi! Die glitters staan heel goed, perfect voor kerst/oud en nieuw! =)

  Reply
 • Jorinde

  15/12/2011

  Mooie look en wat is je eyeliner mooi aangebracht.

  Reply
 • Ellen

  15/12/2011

  Heel erg mooi!

  Reply
 • froufroubeauty

  15/12/2011

  Leuke look ik zal hem zeker ook eens proberen

  Reply
 • Kayla

  15/12/2011

  Hele mooie look, leuk zo met die glitters voor kerst!

  Reply
 • cookiedogs

  15/12/2011

  love de blauwe glitters!

  Reply
 • germa

  15/12/2011

  Ziet er goed uit, alleen kan ik niet alle foto’s zien! Strange!

  Reply
  • Beauty Koning

   16/12/2011

   Dank je Germa! Wat raar, ik heb er verder niemand anders over gehoord, bedankt voor het melden.

   Reply
 • Leila

  15/12/2011

  Mooie look en die glitters geven net wat extra’s, leuk!

  Reply
 • Lotte

  15/12/2011

  Prachtige look! Heel mooi!

  Reply
 • Charlotte

  15/12/2011

  tof die glitters! :)

  Reply
 • Panajotta

  15/12/2011

  Mooie look!!!!

  Reply
 • Maya

  15/12/2011

  Mooie look :D

  Reply
 • Dieuwertje

  16/12/2011

  Heel mooi met die glitters!

  xx-Dieuwzz

  Reply
 • sofie

  16/12/2011

  erg mooie look! ♥

  Reply
 • Deb

  16/12/2011

  Ziet er weer mooi uit!! Met een beetje glitter is je look zo gepimpt. Ik denk dat ik ook wel wat glitters ga gebruiken dit jaar ;-) bling bling moet kunnen met kerst.

  Reply
 • Desiree

  16/12/2011

  Met glitters en zonder, beide mooi!

  Reply

Geef een reactie