Project: Graffiti.

Zodra ik over één van mijn inspiratiebronnen ga vertellen, denk ik ondertussen aan heel veel andere dingen, de ideeën poppen mijn hoofd in, ik kan ze soms niet allemaal bijhouden, ik schrijf ze op, in mijn kamer vind je dan ook allemaal notepads kladblaadjes, plakbriefjes, to do lijsten en noem het maar op, maar ik vergeet ze ook. Tijdens het artikel van vorige week kreeg ik een geniaal idee, die schreef ik wel op, en vandaag is de dag dat ik hem bekend maak! Wil jij weten waar ik het over heb, lees dan snel verder!

project graffiti

Ik had het over mijn inspiratie bron, kunst, Streetart, daarbij kwam ik uit op Graffiti! Ook een van mijn grootste inspiratiebronnen, heerlijk om al die pieces en tags te bekijken van anderen, vooral op straat. Helaas kan ik niet zo 1, 2, 3 op het vliegtuig stappen naar New York, vandaar dat ik mijn boek Graffiti Kings erbij pakte! Het boek Graffiti Kings, New York City Mass Transit Art of the 1970s, kreeg ik ooit voor mijn verjaardag, ik heb er een aantal, maar ik zag hem liggen en wist dat daar nog een aantal prachtige kunstwerken tussen stonden.

project graffiti

Dit is de uiteindelijke look geworden! Hij is heftig, al zeg ik het zelf, op één of andere manier kan ik er niet echt aan wennen, terwijl ik de kleurencombo echt amazing vind.Ik denk dat het komt omdat ik mijn arcadeboog echt fel heb aangezet, nauwelijks geblend, althans dat lijkt zo, maar de rode eyeliner blijft ook apart. Dat vind ik zo geweldig aan het project, alles kan! Ik wil ook gewoon dit soort looks blijven posten, het is anders dan de anderen, nude tinten zien we overal, ook op mijn blog, dus een beetje crazyness mag wel!

project graffiti

project graffiti
Even terug naar de foto, het zijn twee bladzijdes, moeilijk te fotograferen, maar je ziet wel de kleuren. Het komt uit de jaren ’70 de kleuren zijn lang niet zo fel in mijn andere boeken, maar dat vond ik juist zo leuk eraan! Still the ’70s!

project graffiti

De look is best eenvoudig! Ik ben begonnen met een basis, gewoon een neutrale primer. Onder mijn wenkbrauw bracht ik een creamy shimmer highlighter aan, dit deed ik ook op mijn ooglid + in mijn binnenste ooghoek. Goed verdelen en vervolgens heb ik hem met een witte poeder highlighter gezet, behalve op mijn ooglid + binnenste ooghoek. Hier bracht ik een zilverkleurige oogschaduw aan, namelijk de letters van de piece.

project graffiti

In mijn arcadeboog kwam de donkerblauwe tint, de kleur waarmee de diepte werd gezet van de letters, hiermee schetste ik ook een diepte in mijn look! Ik heb hem goed aangezet en steeds geblend, maar hij lijnde toch hard uit. Als je goed kijkt, zie je wel een vervaagd rand, maar de letters waren ook niet geblend, onmogelijk, maar we moeten realistisch blijven!

Ik heb de donkerblauwe tint ook onder mijn oog aangebracht en hem laten overlopen in de zilveren oogschaduw. De rode tint werd mijn eyeliner, die doken ook op in het kunstwerk. Vervolgens bracht ik als laatste een wit oogpotlood aan en mijn mascara nadat ik mijn wimpers had gekruld!

project graffiti

Ik koos voor de nude lips, ik kon ook voor de red lips gaan, maar misschien werd het dan teveel van het goede. Misschien had ik dan voor een zwarte eyeliner moeten gaan. Ondanks dat de look heftig is, vind ik hem geslaagd, je ziet de kleuren van de piece terug in de ooglook! Om in de New York sfeer te blijven..

What do ya think?!


25 Comments

 • Diederike

  16/12/2011

  I think Waaauuuww een kunstwerk.
  De kleuren zijn helemaal identiek..

  XXX

  Reply
 • Yara

  16/12/2011

  Supergave looK! Staat je ook echt mooi, als ik dat zou dragen zou ik eruit zien alsof ik geslagen ben! Haha

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  16/12/2011

  Knap om te zien hoe je de kleuren op de foto helemaal terug brengt in je makeup !

  Reply
 • Coco

  16/12/2011

  Wow heel heftig, maar wel heel mooi! Goed dat je nude lips hebt gedaan :)

  Reply
 • Steffi

  16/12/2011

  Wow, suuuupergaaf! Ben echt fan van die rode eyeliner^^

  Reply
 • Nicole

  16/12/2011

  Ik vind het echt stoer. Mooie kleurencombinatie!

  Reply
 • Laura

  16/12/2011

  Wow heftige look jong ! Wel mooi :)

  Reply
 • jlovesbeauty

  16/12/2011

  Wauw dat is een prachtige look!!
  Echt een geslaagde kleurencombinatie! Love it

  Reply
 • froufroubeauty

  16/12/2011

  Ik vind het echt iets hebben die kleuren samen zijn echt mooi ^^
  Maar zelf zou ik wel nooit zo’n heftige look aandurven

  Reply
 • Leila

  16/12/2011

  Wauw, wat een mooie kleuren! Ik zou ook bij nude lippen zijn gebleven. Rode lippen met zo’n heftige look is misschien weer too much!

  Reply
 • darcy

  16/12/2011

  Super moooi !! wauw

  Reply
 • mylifenbeauty

  16/12/2011

  echt heel gaaf! i lovee graffiti als het ergens op de muren zit en het ziet er mooi uit maak ik er een foto van :D

  Reply
 • miss073

  16/12/2011

  Super mooi gedaan weer :D

  Reply
 • el

  16/12/2011

  Supergaaf! Echt heel mooi gedaan!
  x

  Reply
 • Elana

  16/12/2011

  Oh, sorry, te snel op enter gedrukt..

  Reply
 • Shirley

  16/12/2011

  Wauw, heel gaaf!

  Reply
 • Tahnee

  16/12/2011

  Wooow heftig! Maar wel echt knap dat je de graffiti zo kan overbrengen. Complimenten!

  Reply
 • Amanda

  16/12/2011

  Prachtig! Erg gewaagd;)

  Reply
 • charlotte

  16/12/2011

  wauw zo’n enorm gave look!
  x

  Reply
 • Amai! Dit is inderdaad heel heftig! Wel heel mooi gedaan, maar ik zou er zelf niet mee durven rondlopen.

  Reply
 • Anne vdh

  16/12/2011

  die rode eyeliner! NICE!

  Reply
 • Laura

  16/12/2011

  ik vind het echt super mooi gedaan x

  Reply
 • Lisa

  16/12/2011

  Wauw, gave inspiratie heb je ervoor gemaakt :D

  Reply
 • Lisa

  17/12/2011

  gemaakt=gebruikt bedoelde ik lol :)

  Reply
 • Deb

  17/12/2011

  Wat ben je toch super crea! Gaaf dat je je inspiratie uit Graffiti haalt. Het zou echt niet bij mij opkomen. Volgens mij zou je een fantastische visagist zijn!

  Reply

Geef een reactie