Beth Ditto Meets Cynthia!

De indie-rock zangeres werd beroemd met haar band Gossip, bekend van de meeste reclames, haar uitdagende en geweldige outfits, en natuurlijk de geweldige stem die zij in bezit heeft. Niet alleen haar outfits zijn crazaaa, maar ook haar make-up looks zijn spectaculair, natuurlijk heb ik het over Beth Ditto Meets Cynthia!

Beth Ditto

Heftige look, right? Wacht dan maar tot zometeen, dan pak ik nog net iets groters uit, haha! Beth Ditto, de zangeres van Gossip, bekend van de J’adore Dior reclame, met het nummer “Heavy Cross.” In haar clip draagt ze verschillende looks, maar deze vond ik toch wel heel apart, vandaar dat ik voor de winged oogschaduw ging.

Beth Ditto

Het was best moeilijk om de look van Beth Ditto na te maken, aangezien ik geen goede foto kon vinden, ik vond deze pas na mijn look, ik moest het met een flits uit de clip zelf doen. Zoals je kan zien heb ik hem licht aangepast bij mijn ogen, maar hij lijkt er nog steeds op! De visagiste kon het mij niet uitleggen, omdat ze geen gaatje vrij kon maken in haar agenda, geen probleem natuurlijk, zo is het ook gelukt!

Voor de wing heb ik een stuk plakband aan beide kanten van mijn oog geplakt. Ik heb als eerst een goede basis gecreëerd door middel van een normale oogschaduwbasis om vervolgens de harde lijn in mijn oogschaduw te schetsen met de primer van Kat Von D, hierdoor pakt de zwarte oogschaduw nog beter, hij lijkt ook beter te blenden zodra ik met een donkere primer werk, in plaats van een neutrale primer, wel nog steeds moeilijk om het aan te brengen, maar het gaat steeds beter.

Beth Ditto

Wattenstaafjes zijn in middels een echte must geworden op mijn make-uptafel! Met behulp van een wattenstaafje heb ik de harde lijn van de primer geblend, ik hen nu een zachte basis aangebracht en met een zwarte gelliner heb ik de lijn gevolgd. De primer heeft al een basis van een lijn gecreëerd, door die te volgen maak je minder snel fouten, omdat je weet waar je heen moet. Ik heb een deel van mijn ooglid ingekleurd met de zwarte gelliner. Om de gelliner te “zetten” heb ik er een gitzwarte oogschaduw deppend over heen aangebracht.

Beth Ditto

Als je wil kan je nog onder je wenkbrauw een huidkleurige, crèmekleurige of een witte highlighter aan brengen voor het blenden. Zo krijg je net dat zachtere effect, ondanks dat je de lijn niet echt gaat blenden, hooguit heel licht. Voor de koperen oogschaduw op mijn ooglid en binnenste ooghoek heb ik de oogschaduw van GOSH gebruikt in de kleur Copper, gemengd met de fixeerspray en die deppend aan gebracht.

Beth Ditto

Doe dit ook aan de onderkant, zorg ervoor dat je de oogschaduw licht over het zwarte heen veegt, niet deppen, maar vegen! Hierdoor lijkt het alsof hij overloopt in de zwarte oogschaduw, perfect! Onder mijn oog heb ik ook de gelliner aangebracht en ook die heb ik gezet met de gitzwarte oogschaduw. Als laatste heb ik de gelliner op mijn waterlijn aangebracht, wimpers gekruld en ze voorzien van een goede zwarte laag mascara!

Beth Ditto

In de clip heeft ze bijna bij geen wenkbrauwen, toevallig op de foto gouden, maar ik koos ervoor om het classic te houden, vandaar dat ik voor de lichtere variant ging, in plaats de huge brows. Beth heeft haar jukbeenderen ook niet geshaped, maar een bronzer zonder Cynt, is een naakte Cynt. Ik moet gewoon een bronzer dragen!

Beth Ditto

We schakelen nu over naar de lips! De nude lips, god I love it, paste er beter, vond ik. Ik vind gewoon zwart in combinatie met de nude lips zo mooi staan, alles komt tot zijn recht, de dazzleglass, daar ben ik ook nog steeds verliefd op, maar Beth droeg de red lips bij deze look, natuurlijk kon ik niet achter blijven!

Beth Ditto

Red lips! Ik moet eerlijk toegeven, zo gek staat het nog niet, misschien is de lipstick te rood, te fel, maar ergens heeft het wel wat. Ik vind de nude lips er beter bij passen, maar op zich kunnen de rode lippen ook wel. Bij Beth staat het in ieder geval gorgeous!

Beth Ditto

De look is toch anders dan de looks die ik voorheen heb gemaakt, toch wel één van de spectaculaire looks, naast Marilyn Manson, The Joker, dat was meer grime. Dit is echt make-up! Ik weet weer één ding zeker dat de plakbandtechniek, vaker terug komt!

Ben jij in voor een winged oogschaduw? En wat vind jij van Beth Ditto?


37 Comments

 • Ruth

  17/12/2011

  Wow! Je knalt echt van het scherm af! In a good way :) Prachtige look heb je weer gemaakt! Beth Ditto rockt ook trouwens!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  17/12/2011

  Erg mooi gedaan ! En wat is copper een prachtige kleur !

  Reply
 • germa

  17/12/2011

  Gorgeous!!!!

  Reply
 • mylifenbeauty

  17/12/2011

  mooi!! ziet er echt prachtig uit!

  Reply
 • froufroubeauty

  17/12/2011

  De nude lips vind ik er ook beter bij passen omdat de ogen al zo heftig zijn maar de look is echt super nagedaan :D

  Reply
 • melissa

  17/12/2011

  Mooi gedaan die ogen.

  Reply
 • jlovesbeauty

  17/12/2011

  Wat een geweldige look! Zwart en goud is echt een prachtige combinatie!!

  Reply
 • Deb

  17/12/2011

  Je ziet er gorgeous uit!! De wing vind ik super mooi gedaan en zo perfect symmetrisch! Ik kan niet wachten tot ik die Kat von D primer heb. Die lijkt me echt geweldig als ik jou zo hoor.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/12/2011

   Dank je Deb! Hij is echt fijn, geef ik eerlijk toe, maar best moeilijk om mee te werken, aangezien ik veel lichte tinten gebruik zoals de huidkleurige oogschaduw onder mijn wenkbrauw, vandaar dat ik hem alleen op mijn ooglid aanbreng, of op de plek waar de donkere tint komt. :) Maar als je vaak smokey eyes draagt, must-have!

   Reply
 • sofie

  17/12/2011

  wow, schitterend! staat je echt heel mooi!! ♥

  Reply
 • Dieuwertje

  17/12/2011

  Echt mooie ooglook! En zo heftig vind ik hem nog niet eens… :)
  Deze kun je makkelijk dagelijks dragen.

  xx-Dieuwzz

  Reply
  • Beauty Koning

   17/12/2011

   Dank je Dieuwzz. :) Haha, dagelijks zou op zich wel kunnen, maar om het nou naar school te dragen. :p Waarom niet!

   Reply
 • Kayla

  17/12/2011

  Mooi, vooral die gouden kleur!

  Reply
 • Nicole

  17/12/2011

  heel mooi! vind het met nude lippen net iets mooier :)

  Reply
 • Leila

  17/12/2011

  Wauw, super mooi!

  Reply
 • Myrthe

  17/12/2011

  Aaah, love it! Staat je zo mooi, super!

  Reply
 • Marloes

  17/12/2011

  Wauw ziet er goed uit! Staat je heel goed, met nude lippen vind ik het ook mooier!

  Reply
 • Amanda

  17/12/2011

  Rock achtig, prachtig!

  Reply
 • miss073

  17/12/2011

  super mooi!! Deze ga ik proberen voor oud en nieuw :D

  Reply
 • Anne vdh

  17/12/2011

  Nice! Lekker feestelijke voor oud en nieuw of kerst!

  Reply
 • Dionne

  17/12/2011

  Wauw, echt super mooi! Prachtig gedaan :D

  Reply
 • Nicole

  17/12/2011

  Jouw staat ook echt bijna alles, hè?!

  Reply
 • Febe

  17/12/2011

  Waauww echt een mooie look! Maar ik vind persoonlijk dat je wenkbrauwen ietsje te donker zijn…. maar das mijn mening he ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   17/12/2011

   Dank je wel! Haha, dit is voor mij een lichte variant, aangezien ik vaak voor de donkere wenkbrauwen ga. Ik wilde ze toch nog laten opvallen, omdat je met een smokey eyes ook vaak hebt dat ze wegvallen. Leuk om te weten!

   Reply
 • evelynzls

  17/12/2011

  Denk dat je een andere soort kleur rood moet hebben voor je huidskleur :-) Heb net een artikel erover geschreven toevallig! Maar vind de look erg gaaf gelukt, ook netjes. Heb je nog iets gebruikt zoals een sponsje ofzo om het zo mooi te krijgen. Ik vind het zelf erg lastig zonder!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/12/2011

   Dank je wel! Dat klopt, ik heb het ook in het artikel erbij gezet. Nee, ik heb alleen mijn penselen gebruikt, en zoals ik al in het artikel schreef, wattenstaafjes zijn een must-have!

   Reply
 • Sophie

  17/12/2011

  Super gaaf! Ik vind goud en donker altijd wel mooi staan, dit is echt een look die ik naar een concert of misschien new years party zou dragen!

  Reply
 • Els & Liesbeth

  17/12/2011

  Jij hebt de techniek wel goed onder knie he! Su-per gedaan!

  Reply
 • Marijke

  17/12/2011

  Ohh, echt super mooi!!
  Jij bent echt zooo handig met make up!

  Reply
 • Kat

  17/12/2011

  Ik vind dat de make-up bij jouw mooier staat dan bij Beth (al lijkt deze mening mij logish dat het bij jou mooier staat) =P! Cool gedaan weer met die make-up <3! Ik love goud <3!

  xxx Katy ^^!

  Reply
  • Katy

   17/12/2011

   Mijn naam staat fout daarboven trouwens xD. Ik was de Y van KatY vergeten =P!

   Reply
 • Tahnee

  18/12/2011

  Wauw, echt een gave look! De kleurencombinatie vind ik echt super! Misschien is het wel iets voor mij voor nieuwjaar.

  Reply
 • Pauline

  18/12/2011

  Wauw, looking fierce! <3

  Reply
 • Kaylee

  18/12/2011

  Oh mijn god dit is zo mooi! <3

  Reply
 • Daphne

  21/12/2011

  Mooi gedaan!

  Reply
 • Joëlle

  28/12/2012

  Zou je hier willen een filmpje van maken, want ik krijg het niet onder de knie!

  Reply

Geef een reactie