FOTOTUTORIAL: Wild Christmas.

Je hebt van die kleine palettes waar je niet weet wat je er mee aan moet, zo irritant! Aangezien de kleuren vaak mooi zijn, maar juist geen pigmentatie hebben, anders er op je oog uitzien of op elkaar lijken. Toevallig heeft de palette van Wet ’n Wild, ook zo een probleem. Ik heb de oogschaduw al eens eerder gebruikt in een artikel, maar we gebruiken hem vandaag bij een chique kerstlook!

chique kerstlook

Een nadeel van de palette Knock On Wood, is dat de kleuren heel erg op elkaar lijken, terwijl dat op de foto niet zo is. In het vorige artikel schreef ik erbij dat het echte kerstkleuren waren, true that! De kleuren in mijn arcadeboog associeer ik met kerstmis, de bordeauxrode ballen in de kerstboom, de donkere tinten passen gewoon bij kerst voor een chique kerstlook!

chique kerstlook

chique kerstlook

De kleuren zijn echt gorgeous om te zien, warm en perfect voor in de winter. Ik heb ze niet volgens de originele volgorde aangebracht, gewoon het roer omgegooid en het anders aangepakt. Laten we beginnen met de look!

chique kerstlookIk heb alvast een primer + een basis aangebracht. Een primer zodat de oogschaduw langer op zijn plek blijft zitten, niet gaat creasen en de kleur nog beter uitkomt. Als basis heb ik een crèmekleurige oogschaduw over mijn gehele oog aangebracht, op mijn ooglid voor de kleur, mijn arcadeboog voor het blenden en onder mijn wenkbrauw als highlighter. De kleur die eigenlijk op mijn ooglid moet, de onderste tint in de palette, heb ik in mijn arcadeboog aangebracht.

chique kerstlookDe oogschaduw vervaagd erg na het blenden vandaar dat je..

chique kerstlookDe oogschaduw nog een keer moet aanzetten als je hem intenser wilt hebben.

chique kerstlookBlend de oogschaduw weer goed, zorg voor het smokey effect.

chique kerstlookVanwege het blenden is de crèmekleurige oogschaduw donkerder geworden, zet hem opnieuw aan door de oogschaduw er met een penseel op te deppen, niet vegen.

chique kerstlookIn je buitenste ooghoek breng je de donkerbruine tint aan, de middelste oogschaduw, blend hem naar binnen toe en breng je hem ook onder je oog aan.

chique kerstlookMaak je look af met een wit oogpotlood, wimpers krullen en als laatste mascara!

chique kerstlook

De oogschaduw is aanwezig, maar niet heftig, of juist too much, gewoon kerstachtig! We weten allemaal dat we wat groter mogen uitpakken met kerst, yea oh yea! Ik vind de oogschaduw eigenlijk best fijn, althans de kleur is mooi. Het aanbrengen is wat moeilijk, hij heeft last van veel fall-out, maar misschien ligt dat aan mij, aangezien ik het altijd heb. Ik ben wel een fan van de laatste tint in de palette, blij dat ik hem toch nog een keer heb gepakt, yea oh yea. Precies over één week is het kerstmis.

Ben jij al over je kerstlooks uit? En ga jij voor een chique kerstlook?


12 Comments

  • Lisa

    18/12/2011

    Mooie look heb je ermee gemaakt! :)

    Reply
  • Deb

    18/12/2011

    Erg mooi gedaan!!! Ik krijg zin om dit ook uit te proberen. Maar t is nog vroeg haha.

    Reply
  • monique

    18/12/2011

    Wow super mooie look echt ideale kleuren voor komende feestdagen! Goed uitgelegd ook weer!

    Reply
  • miss073

    18/12/2011

    mooie look! oee heb zin in de kerst :D

    Reply
  • redhotjillypeppers

    18/12/2011

    Mooie kleuren ! Ik ga dit jaar voor een donker smokey eye denk ik :)

    Reply
  • Els & Liesbeth

    18/12/2011

    Is inderdaad een mooie kleur voor kerst en staat prachtig bij je blauwe ogen. Ik ga dit jaar voor koper en goud :-) – Liesbeth

    Reply
  • Coco

    18/12/2011

    Wow wat mooi :)

    Reply
  • Nicole

    18/12/2011

    Mooi gemaakt. Soms is het inderdaad zo vervelend dat je 20x opnieuw moet aanzetten om de kleur intenser te krijgen.

    Reply
    • Beauty Koning

      18/12/2011

      Dank je wel Nicole! :) True that, helemaal als hij ook nog eens lelijk wordt, omdat je hem zo vaak moet aanzetten.

      Reply
  • Laralaurentia

    18/12/2011

    Wauw, mooie look!

    Reply
  • Febe

    19/12/2011

    Waaauuuw die look is echt praaachtig!!! Ik ga hem zelf ook eens proberen denk ik!

    Reply
  • Anne vdh

    19/12/2011

    Prachtig!:D naturel maar toch aanwezig!

    Reply

Geef een reactie