TALK: Mijn favoriete make-up technieken!

In bepaalde periodes heb je van die favorieten producten, favorieten technieken of andere favorieten die je het liefst elke dag gebruikt. Als je mij blog al een tijdje volgt, zie je vast wel bepaalde technieken elke keer weer terugkomen, of juist net dat product! Kijk vandaag mee naar mijn favoriete favorieten, haha!

make-up technieken

Wut, die look hebben wij al gezien!” Dat klopt! Maar je ziet het wel vaker in één van mijn looks voorbij komen, de felle highlighter onder mijn wenkbrauwen, op het opgelichte gedeelte in mijn binnenste ooghoeken. Hoe witter, hoe beter. Ik vind het zo mooi staan, het is echt iets wat ik steeds gebruik, ook gewoon in mijn dagelijkse look. God, I love it!

Het is heel simpel, gewoon een witte creamy highlighter onder je wenkbrauw aanbrengen, of je binnenste ooghoek, en daar overheen een witte poeder highlighter om hem te zetten. Hierdoor kan hij niet meer verplaatsen, gaat hij niet creasen en pakt de poeder highlighter nog beter uit.

make-up technieken

Nude lips! Naakte lippen? Say what! Haha, joke of course. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er een gruwelijke hekel had aan nude lips, gewoon de pigmentatie uit je lippen, meh not mah thang. Ik vond het bij anderen prachtig staan, zodra ik het zelf deed, uch, ik kan het niet anders verwoorden. Hoe gek het nu ook gaat klinken. Ik ben er nu helemaal weg van, probeer het zo vaak mogelijk te dragen, aangezien mijn schrale lippen de goede kant op gaan, even afkloppen.

De nude lips zijn heel makkelijk te maken, ik gebruik hiervoor geen foundation of een concealer, mijn lippen zijn al gevoelig en door foundation drogen ze uit, vandaar dat ik een lipstick van Catrice gebruik in de kleur, Be Natural!, daar overheen breng ik een lipgloss van NYX in de kleur Frosteed Beige, de combinatie is echt lovely.

make-up technieken

make-up technieken

make-up technieken

Felle kleuren, ondraagbare kleuren, voor mij draagbaar, gekke looks, gewoon totaal insane. Ik ben een fan van aparte looks, heerlijk crea bea zijn en swatchen, kijken, swatchen, kijken, dit doe ik niet altijd, maar het is wel leuk om te doen. Zo kom ik wel op nieuwe creaties die ik kan namaken en al die looks staan op de to do list.

make-up technieken

De winged eyeliner blijft ook één van mijn favorieten! Ik kan eigenlijk niet meer zonder, ga er ook altijd vanuit dat ik een wing eraan maak, heel raar, maar het is een soort automatisme geworden. Ik probeer hem ook steeds anders te maken, pas verschillende technieken aan, om te kijken of het eindresultaat veranderd. Also one of my favorites!

make-up technieken

Natuurlijk kon mijn blend-truc niet achterwege blijven! Ik gebruik hem altijd, maar dan ook echt altijd als ik moet blenden. Ik breng een huidkleurige, crèmekleurige, witte oogschaduw of een andere matte tint onder mijn wenkbrauw aan, zodat ik makkelijker mijn oogschaduw kan blenden.

Ik weet niet meer hoe ik er op kwam, maar ik begon altijd met mijn highlighter. Ik werk nooit volgende “de regels”, doe mijn basis als laatste, niet altijd even fijn, maar ik heb altijd fall-out, dont ask me why.

Dit zijn toch wel de meeste favo’s van de favo’s die ik bijna elke dag uitvoer. Ik ben op dit moment dan echt in to the nude lips, witte highlighter en de winged eyeliner. Stiekem vergeet ik de blend-truc, maar dat is gewoon automatisme geworden!

Heb jij nog favoriete make-up technieken? Trucjes of mooie uitvindingen?


19 Comments

 • Yara

  19/12/2011

  Red lips, da’s nog steeds mijn favoriete look. Doe ik het liefste elke dag op, maar dan word je zo aangestaard haha.

  Reply
 • Amanda

  19/12/2011

  Haha een paar kerken ik inderdaad wel. Ik breng vaak eerst oogschaduw aan en dan pas foundation, poeder en blush;)

  Reply
 • jlovesbeauty

  19/12/2011

  Momenteel ben ik helemaal gek van gouden oogschaduw met rode lippen. En felle lippen natuurlijk xp

  Reply
 • Febe

  19/12/2011

  Wat ik nu ondekt heb is oogschaduw aanbrengen met mijn vingers voor een naturelle look. Mijn ogen zijn altijd in bruine tinten en mijn lippen hebben meestal een subtiele lipgloss of een rode lipgloss. Die look met de winged eyeliner is echt super mooi trouwens!! Greetz febe ;)

  Reply
 • melissa

  19/12/2011

  Ik ben helemaal niet zo goed in het aanbrengen van oogschaduw maar ik vind het altijd wel mooi om wat goud/brons kleurige oogschaduw aan de binnenkant van je ooghoeken aan te brengen (zeg maar langs je neus). :-)

  Reply
 • Laura

  19/12/2011

  Zeker in deze tijd van het jaar ben ik fan van de gouden en bronzen oogschaduw! En een mooie winged eyeliner is ook nooit verkeerd.

  Reply
 • Coco

  19/12/2011

  Wat een goede trucjes! Ik doe ook altijd een heel klein beetje highlighter onder mijn wenkbrauw en in mijn ooghoeken.. Mijn favoriete techniek is beginnen met mascara, dan oogschaduw doen, en daarna weer mascara. Door de oogschaduw die tussendoor op je wimpers ‘valt’ krijgt de mascara nog meer effect..

  Reply
 • Nathalie

  19/12/2011

  Jouw looks zijn allemaal zo prachtig! Je blend de kleuren zo mooi. Ik heb zelf niet echt bepaalde technieken. :) x

  Reply
 • Dionne

  19/12/2011

  Wauw super mooi allemaal! Echt goede technieken heb ik niet echt, maar ik probeer wel altijd zo goed mogelijk te blenden :)

  Reply
 • Nicole

  19/12/2011

  Mooie foto’s allemaal weer zeg. Leuk om al je favo’s op een rijtje te zien. Ik vind ze stuk voor stuk prachtig!

  Reply
 • Kayla

  19/12/2011

  Mooie looks allemaal, leuk om ze zo allemaal op een rijtje te zien!

  Reply
 • Dieuwertje

  19/12/2011

  Mooie looks! Ik vind de een-na-laatste het mooiste!

  xx-Dieuwzz

  Reply
 • Deb

  19/12/2011

  De winged eyeliner vind ik ook nog steeds a-ma-zing! Ook al lukt het me niet elke keer even goed, zit het soms niet symmetrisch en zit de wing elke keer anders ;-) Ik heb een truukje gezien op een site waardoor ik de outer v nu bijna symmetrisch kan maken en ook dat het me beter lukt.

  Reply
 • De eyeliner look vind ik de mooiste. Van blenden ben ik een superfan, ik blend me zelfs te pletter :)

  Reply
 • Marijke

  19/12/2011

  Leuk om je favorieten zo allemaal onder elkaar te zien!
  Ik ben echt fan van jou blend-technieken!

  Reply
 • germa

  19/12/2011

  leuk artikel! :-)

  Reply
 • miss073

  20/12/2011

  Wat leuk geschreven :D ik merk dat ik ook helemaal weg ben van nude lips en ik ben echt frenchtip verslaafd in allerlei kleuren en combinaties :D

  Reply
 • amyandnickyblog

  20/12/2011

  Wauw wat een prachtige looks heb je gemaakt! Love it!

  Reply
 • Maaike

  22/12/2011

  Jouw looks zijn altijd zo mooi, maar echt, die eyeliner daar ben ik gewoon een beetje jaloers op.
  Die eyeliner van jou is altijd zo mooi!!

  Reply

Geef een reactie