Catrice Gelliner Black Jack with Jack Black!

Gelliners, ik heb er ooit eens een artikel over geschreven, Waarom Gelliner? Daarin legde ik al uit waarom mijn voorkeur ging naar een gelliner, het werkt preciezer, blijft goed en lang zitten, zonder dat hij afgeeft en natuurlijk omdat de pigmentatie amazing is. Vandaag review ik de Catrice Gelliner Black Jack with Jack Black, welke van de eisen bezit hij? Lees snel verder voor het antwoord!

Catrice Gelliner Black Jack with Jack Black

De verpakking, simpel al wat! Strak, maar modern, hip en tegelijkertijd ook handig voor gebruik. Helaas is hij wel van glas, als je net zoals mij nogal onhandig bent, altijd te laat en dus vaak haast heb, kan het nogal een probleem zijn waar je tegen aanloopt.

Catrice Gelliner Black Jack with Jack Black

Verder zit er een schroefdop op, superhandig, die kliksystemen werken niet altijd bij mij, fail! Het zit wel in een potje, wat onhygiënisch kan zijn, werk gewoon altijd met een schoon penseel, hierdoor voorkom je al voor een groot deel dat hij bederft.

Catrice Gelliner Black Jack with Jack Black

Op naar de substantie, een mooie gitzwarte gel! Het is of course geen gel wat je in je haar doet, maar het is een mousse achtige substantie wat je heel makkelijk kan aanbrengen. Het is heel zacht, heel smooth en luchtig.

Catrice Gelliner Black Jack with Jack Black

Catrice Gelliner Black Jack with Jack Black

Hij glimt mooi, teken dat hij fresh is. Je merkt ook aan de gelliner na mate je hem langer hebt, hij stroever gaat werken. Ik dacht eerst dat mijn eyelinerpenseel niet meer in orde was, maar het bleek aan mijn gelliner te liggen. Hij was bijna op en deels aan het opdrogen, totaal niet door gehad, aangezien de substantie gewoon vloeibaar bleef, hier ging wel een flinke tijd overheen, no worries.

Catrice Gelliner Black Jack with Jack Black

Catrice Gelliner Black Jack with Jack Black

De swatches zeggen al heel veel! De kleur is goed zwart, maar dan ook echt goed zwart, de pigmentatie is dus prima in orde. Hij smeert prima, werkt goed uit, ook als basis voor een smokey eyes. Daarnaast gaat hij niet kruimelen op mijn ogen, blijft lang zitten, kan best tegen wat water, niet hele overstromingen, maar een kleine huilbui kan hij wel aan. Zodra ik hem in de ochtend aanbreng over mijn oogschaduw, zit hij in de avond precies nog op zijn plek!

Catrice Gelliner Black Jack with Jack Black

Het is een klein potje, bevat 4 gram, waar je een poos mee kan doen. De gelliner is namelijk heel zuinig in gebruik, vind ik. Doordat hij zo gepigmenteerd is, dekt hij snel, heb je minder nodig! Ik gebruik hem nu al een lange tijd, dit is inmiddels al mijn tweede liner waar ik aan begin, nog steeds even blij mee!

De Catrice Gelliner Black Jack with Jack Black is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €3,99!

Wat vind jij van de Catrice Gelliner Black Jack with Jack Black?


21 Comments

 • redhotjillypeppers

  20/12/2011

  Ik heb hem ook ! :) Die gelliners blijven echt de hele dag perfect zitten hé. Love it !

  Reply
 • Yara

  20/12/2011

  Fijn dat je de review schrijft want ik zat er al enige tijd over na te denken om hem te halen, maar was bang dat hij tegenviel! :)

  Reply
 • jlovesbeauty

  20/12/2011

  Lijkt me een hele fijn gelliner! Ik gebruik momenteel deze van Essence, werkt ook goed voor zijn prijsje.

  Reply
 • ValleyDollEva

  20/12/2011

  Ik vind hem ook super! En dat voor zo weinig geld, joepie !

  Reply
 • Manon

  20/12/2011

  Ik hoor hier altijd erg veel goeds over! Ik moet hem zelf nog even scoren

  Reply
 • froufroubeauty

  20/12/2011

  Ziet er een leuk product uit :D ik zal hem ook eens kopen

  Reply
 • Amanda

  20/12/2011

  Hij lijkt me heel fijn!

  Reply
 • Nathalie

  20/12/2011

  Ziet eruit als een fijn product! x

  Reply
 • Nicole

  20/12/2011

  Klinkt goed. Ik heb deze van Essence. Zit ook in zo’n glazen potje, haha.

  Reply
 • Shimmer and shine

  20/12/2011

  Nice! Ga m wel een keer uitproberen. Deze is ook mooi zwart en niet zo grijzig..

  Xoxo Shimmer & Shine

  Reply
 • cococalamanco

  20/12/2011

  Dit wil ik ook wel eens proberen! :) Ziet er echt mooi uit!

  Reply
 • Kayla

  20/12/2011

  Deze zou ik ook wel willen proberen, mooi intens zwart inderdaad!

  Reply
 • Katy

  20/12/2011

  Ziet er cool uit =P. En ik geef je gelijk, deze is ook echt echt zwart =]!

  xxx Katy ^^!

  Reply
 • Myrthe

  20/12/2011

  Deze heb ik ook, die is zo fijn!

  Reply
 • charlotte

  20/12/2011

  ziet er heel fijn en goed uit!
  xx

  Reply
 • Karen

  20/12/2011

  Dit was mijn eerste gelliner ! en ik ga vermoedelijk de volgende keer dat ik nog eens in het kruidvat ben ook de bruine versie kopen. Echt super! En blijft ook lang zitten!! Zijn geld dus echt HELEMAAL waard! :-))

  Reply
 • petracupcake

  20/12/2011

  Ziet er mooi en handig uit!!
  Ik kan daar precies niet echt mee werken (nog niet geprobeerd eigenlijk), misschien toch maar eens met deze proberen!

  Reply
 • Deb

  20/12/2011

  Ik heb deze ook en ik was in het begin heel enthousiast, maar na verloop van tijd… vind ik het wat dikker geworden en ook irriteer ik me eraan dat het wel erg snel droogt. Ik gebruik nu weer mijn normale Gosh eyeliner. Scheelt ook weer kwasten schoonmaken.. yeah I am lazy ;-)

  Reply
 • melissa

  21/12/2011

  Ziet er goed uit! Ik kan absoluut niet met eyeliner omgaan haha dus ik hou het bij een potlood of een lijntje met oogshaduw. :-)

  Reply
 • Maaike

  22/12/2011

  Thanx voor de review, heeft mij geholpen :)
  Ik had nog zo’n liner stift, maar die deed het heel snel niet en droogd uit..
  Nu ga ik toch maar overstappen op de gelliner ! :D

  Reply
 • happyannanas

  02/01/2012

  owauww die wil ik ook!. ♥ ik denk dat ik maar even naar de stad moet..

  Reply

Geef een reactie