Catrice Hidden World.

Sinterklaas zet net zijn voet in eigen land, de kerst is nog niet eens voorbij en Nederland is nog niet wit gekleurd, maar de collectie van januari – februari zijn al in aantocht! De mooie collectie van Catrice, gekleurd in witte mooie sneeuwvlokken en een ijzig randje aan de producten, maken mij weer enthousiast! Ben je benieuwd waar ik het over heb? Lees dan snel verder!

 “Dromerig en zacht, maar zeker niet fragiel. Mysterieus, maar nooit verlegen. Subtiel en toch aanwezig. In januari en februari 2012 laat Limited Edition “Hidden World” by CATRICE de grenzen tussen fantasie en werkelijkheid vervagen. Poederachtige roze tinten en aardebruine tinten met coole glanseffecten vormen een zachte harmonie van kleuren. Voor een make-up die verleidelijk, vrouwelijk en luchtig is. Een samenspel van warm en koud, te mooi om te verbergen….” 

Het begint al goed, een dromerig en zachte mysterieuze tinten. Dat klinkt heel goed! Sowieso ben ik wel in voor de zachtere tinten, ondanks mijn felle looks, maar als highlighter kan dat echt prachtig staan. De glanseffecten maken mij ook nieuwsgierig. Ik ben op dit moment nog op zoek naar een mooie natuurlijke highlighter voor op mijn jukbeenderen. Zou Catrice mijn wens kunnen vervullen? 

Secret Mirror.

Wat heeft dit elegante lederen etui te verbergen? Schoonheid! De Secret Mirror is een trouwe metgezel voor een snelle touch-up wanneer je onderweg bent. Een must have die perfect past bij de Hidden World collectie van CATRICE.” 

Hoe belangrijk is het wel niet voor ons om onze make-up de gedurende dag te kunnen checken, laten we vergeten om het niet bij te werken! Ik bekijk mijn make-up eigenlijk elk uur, even snel misschien wat corrigeren, of gewoon om het te bewonderen als het net die ene dag perfect zit! Met de Secret Mirror van Catrice kan dat in een seconde. De Secret Mirror is verkrijgbaar voor €3,29. 


Eyeshadow Soufflés.

Deze zachte Eyeshadow Soufflé voelt licht en luchtig aan op de oogleden. Breng de romige, langhoudende textuur aan met een kwastje of de vingertoppen. Of je nu zachte accenten of harmonieuze overgangen wilt creëren, de bleekroze en warmbruine nuances komen tot hun recht in talloze combinaties. Verkrijgbaar in C01 Wood You Follow Me?, C02 Yes, I Wood! en C03 Rosy & Cosy.”

Ondanks de vele keren dat ik de soufflés heb voorbij zien komen, heb ik er tot nu toe nog nooit eentje gekocht. Het trekt mijn interesse wel, ik heb er veel goede dingen over gehoord en gelezen, maar ergens denk ik dat het gaat creasen, wat ik zonde zou vinden van het product. Misschien ga ik dit keer wel voor de donkerbruine tint, die past inmiddels mooi bij een bruine smokey eyes, right?! De soufflés zijn verkrijgbaar voor €3,49. 


Iluminating Base

Een zachte, natuurlijke uitstraling vraagt om de perfecte teint. Een professionele basis is hierbij van essentieel belang. CATRICE maakt dit waar met de Illuminating Base. De romige formule brengt prettig aan en egaliseert kleine oneffenheden. De ideale voorbereiding op fantasierijke creaties en prachtige make-upstijlen Verkrijgbaar voor €3,99.”  


Blush Mousse.

Wandelen in een verbogen wereld! Bijna niets kan de natuurlijke schoonheid van een frisse, stralende teint na een winterwandeling evenaren; het gezonde gevoel en een zachte blos op je wangen. De zachte aanraking van de luchtige Blush Mousse geeft een directe boost van frisheid en rooskleurige wangen voor een verleidelijke look die uren aanhoudt. Verkrijgbaar voor €3,79.”

Liquid Metal Gloss.

Elegant metaal met een coole glans is een must-have voor verleidelijke lippen in de Hidden World style by CATRICE. Dit seizoen zijn roze, rood fruittinten en warmbruin favoriet. De glanzende gloss biedt elegante accenten en biedt vocht en verzorgt de lippen. Voor een zijdezachte finish. Verkrijgbaar in drie kleuren; C01 Yes, I Wood!, C02 Walk On Air en C03 Rody & Cosy. Verkrijgbaar voor €3,79.”  

De lipglosses van Catrice vind ik echt fijn, ze smeren best soepel, blijven helaas niet lang zitten, althans bij mij niet. Ik ben ook wel een probleemgeval als we het hebben over lipgloss, haha! De kleuren zijn wel amazing. Ik ben benieuwd naar de donkerroze tint. 


C01 White and Seek, C02 Walk On Air, C03 Wood You Follow Me?

De meest trendy nagellakkleuren tussen de hemel en aarde. Warme tinten in abrikoos, bruin en wit lijken maar één doel hebben: nagels omtoveren tot het ultieme mode-accessoire. Een langhoudende finish met perfecte dekking maken de Hidden World look af. Verkrijgbaar voor €2,49.

Ook de nagellakken zijn prachtig! Ik vind het er altijd mooi uit zien als een collectie echt op elkaar is afgestemd, de nagellaktinten komen overeen met de tinten in de lipgloss en natuurlijk de soufflés waar ik stiekem ook heel nieuwsgierig naar ben.  

Toen ik de collectie zag moest ik meteen aan de collectie van MAC denken qua uitstraling, verpakking en hoe het oogt. De witte verpakkingen bedekt met een zilveren accessoires, like it! Ik vind het sowieso wel mooi een witte verpakking, eerst was het wennen, maar met die kou vind ik het gorgeous! De nieuwe collectie van CATRICE, Hidden World, ligt vanaf januari tot en met half februari 2012 in de schappen bij de Kruidvat! 

Heb jij je eyecatcher al gespot? 


17 Comments

 • redhotjillypeppers

  22/12/2011

  De illuminating base spreekt me wel aan, de rest niet zo op het eerste zicht.

  Reply
 • Yara

  22/12/2011

  Ik ben ook benieuwd naar die basis!!

  Reply
 • DashicaShirley

  22/12/2011

  Ik ben ook erg benieuwd naar de basis :-)

  Reply
 • Nicole

  22/12/2011

  Ik ben heel erg benieuwd naar deze collectie! Can’t wait!

  Reply
 • Maaike

  22/12/2011

  Mooie collectie hé! Ik ben ook benieuwd naar de basis, maar ook de lakjes & de lipgloss!

  Reply
 • Amanda

  22/12/2011

  Ik vind de collectie tot nu toe niet zo bijzonder behalve de make up basis. Vaak kijk ik bij de swatches pas of ik het wat vind;)

  Reply
 • Ben zelf niet zo’n grote Catrice fan maar het mag gezegd worden, hun verpakkingen worden alsmaar mooier! Ben stiekem wel benieuwd!

  Reply
 • Coco

  22/12/2011

  Wow, ik ben vooral benieuwd naar de lakjes! Vooral de middelste lijkt me heel erg mooi :)

  Reply
 • jlovesbeauty

  22/12/2011

  Deze collectie spreekt me niet echt aan.. Maar ben toch benieuwd naar die make up basis.

  Reply
 • froufroubeauty

  22/12/2011

  De oogschaduws vind ik wel nog iets hebben en de nagellak ook.^^

  Reply
 • dieuwzz

  22/12/2011

  Witte nagellak <3

  xx-Dieuwzz

  Reply
 • Nathalie

  22/12/2011

  Ik zie het al weer, dat wordt weer inslaan. :) Wat ziet het er allemaal goed uit! x

  Reply
 • Marloes

  22/12/2011

  Ik had al ergens op een andere blog over deze limited edition gelezen! Ik denk dat ik zeker een kijkje ga nemen bij de Kruidvat of Trekpleister!

  Reply
 • Jorinde

  22/12/2011

  Ik ben wel benieuwd naar de make-up basis.

  Reply
 • Deb

  22/12/2011

  De glossjes vind ik mooi en het lakje Wood You Follow Me? vind ik prachtig, alleen de naam is al geniaal ;-)

  Reply
 • caroline

  25/12/2011

  Ben supet benieuwd naar de producten, en kijk ernaar uit om ze te testen! :)

  Reply
 • Sarah

  04/01/2012

  Ik heb gisteren in Kruidvat de basis, de 2 lakjes (enkel de witte niet) en de 3 oogschaduwtjes gekocht! Ben benieuwd!

  Reply

Geef een reactie