NOTD: Kerst Editie 2011.

Het is kerstfeest, het is kerstfeest, het is bijna kerstfeest, nog niet helemaal! Gelukkig maar, we moeten het nog eens hebben over onze nagels, plus een artikel die morgen online komt! Onze handen zijn belangrijk, het is je visitekaartje, net zoals je gezicht, maar vandaag is het all about the nails!

 

Je handen zie je altijd, je zwaait, haalt misschien het haar uit je gezicht, je nagels komen in beeld tijdens het schudden van handen, je mobiele telefoon, toetsenbord, schrijven en ze hangen naast je lichaam of netjes in elkaar gevouwen op je schoot. Ja, nagels zijn altijd, maar dan ook echt altijd zichtbaar! Vandaar de NOTD; Kerst editie! Tijdens het kerstdiner zie je ook je nagels, niets is mooier dan bright shiny nails. We hebben heel wat kleuren te gaan, so let’s get started


Om te beginnen met de eerste kleur, hij is vrij nude in mijn ogen, niet fel, gewoon lichtelijk aanwezig. We weten nu ook wel dat we extra groot en mooi mogen uitpakken met kerst, maar nude nails zijn ook echte eyecatchers! Ik moet toegeven dat ik wat moeite had met de kleur in het begin. De nagellak van de H&M, genaamd Get a Rose 4 Me, was dan niet echt mijn favoriet. Ik zag hem en ik wist het, dit wordt mijn kerstnagellak van 2011! Nude lak with a little pink in it.

De volgende lak, een paarse nagellak met een mooie fijne shimmer erin. Een prachtige longlasting nagellak, die precies goed voor een lange tijd blijft zitten. Hij dekt wel vrij moeilijk, omdat de basis een lichtpaarse tint is en hij boordevol glitters bevat!

In het woordenboek vind je achter het woord glitters namelijk kerst! Joke! Bij kerst horen glitters, niet alleen op de kerstballen, maar ook in je make-up, je nagels of juist je kleding. Tegenwoordig kan je gewoon van die body sprays kopen met een mooie shimmery poeder erin.

Hier zie je hem nog beter, die kleine glitters maken de nagellak nog mooier. de lichtpaarse nagellak ziet er geweldig uit, elke keer als ik hem zie vraag ik mij af waarom ik hem nauwelijks draag. De nagellak van Miss Helen, in de kleur 22, is echt amazingvoor kerstmis, helemaal in combinatie met een glitter look of een glitter accessoires. Shimmer lak!


Iedereen heeft toch wel een favoriet onder de nagellakken, ook al heb je er meer dan driehonderd, je hebt er vast wel eentje tussen zitten waarvan je denkt; “Wauw..” Dat heb ik namelijk bij de nagellak Purple Dream van NYX! Het is een prachtige lavenachtige lak, met een amazing finish. Daarnaast chipt hij ook niet snel, bij mij is dat gewoon een wonder .

Je ziet hier en daar een streep in de lak, maar hij is totaal niet dik of juist te dun, precies goed! Hij is nu iets aan de dikke kant, maar dat komt omdat hij bijna op is. Een nagellak bijna op? Hoe raar! Hierdoor kan je zien dat ik echt addicted was aan Purple Dream. Ook hier is er weer een prachtige finish.

Deze lak zal vast wel herkenbaar zijn, hij is namelijk van Catrice! De nagellak Forget-Me-Not was een echte hype, iedereen was in bezit van de paarse shimmery nagellak die je de das omdeed van mooiheid. Zodra je hem op je nagels aanbracht ging er een hemels muziekje afspelen, iedereen herkende hem op je nagels en in de winkel werd je elke keer verleidt door een back-up bestand die je graag wilde hebben. Ja, dit is toch wel één van de mooiste lakjes die Catrice in haar assortiment heeft! Glitterkerstballen lak!

Dit is een apart verhaal, het zijn namelijk ook twee aparte kleuren, die echt als twee druppels water op elkaar lijken! De kleur aan de rechterkant is paars, de variant aan de linkerkant is blauw. Aan de ondertoon zie je het, maar je kan ze goed met elkaar vergelijken! Sterrenhemel lak!

Aan de rechterkant bevindt zich namelijk de paarse P2 nagellak in 091, ik moet eerlijk toegeven dat ook deze nagellak tot mijn favorieten behoorde, helaas nu niet meer. Ook deze is bijna op, hierdoor is hij ook een stuk dikker geworden. Ik wist helemaal niet dat ik een nagelllak had van P2! De lak is echt geweldig, dekt super goed, na één laagje kan je er al een topcoat over doen, twee is natuurlijk incredible.

Nu schakelen wij over naar de linkerkant! Op deze foto hier boven, zie je wel het verschil. Links is een stuk blauwer, dit is namelijk de nagellak die ik bij Zalando heb besteld! De Batchelors Button 632, heeft weer een blauwe ondertoon, hierdoor wijkt hij wat af aan de P2. Deze lak dekt ook volledig na één laagje, ook hier maakt twee het af, dit is puur voor het doorschijnen.  Midnight lak!

Een donker, maar dan ook een hele donkere paars, wat je nauwelijks ziet. De nagellak van Essence, Wild Berry Sorbet 01, was verkrijgbaar met een andere nagellak, volgens mij een Limited Edition, hierbij heb ik ook nog een nude tint gekocht, misschien moet die ooit in de NOTD voorbij komen.

Hij is wat aan de dunne kant, maar op zich dekt hij na drie laagjes voldoende! Hij droogt wel op, maar hard niet echt uit, dat duurt een tijd. Ik vind het wel een echte kerstkleur, bij kerst hoort ook gewoon paars! Rood, groen en paars. Purple shine.

 Nummer 8, de paarse roze tint! Het is een fijne nagellak, prima voor de kerst als je een zwarte outfit aan hebt, hiervoor vallen ze nog erger op, how amazing! Ik vind het een geweldige kleur die ik te weinig draag.

Naast de donkerpaarse tint springt de roze met paarse tint er beter uiit! De longlasting nagellak van Miss Helen is ook wel een toppertje voor mensen die vaak bezig zijn. Het duurt wel twee tot drie dagen voordat hij echt goed chipt. Ook deze nagellak heeft geen naar maar een nummer, 57! Slingers voor in de kerstbomen.

De gouden gloed over de nagellak doet mij echt de das om, eyecatcher! Ik hem hem zelf al een week lang op gehad, chipte pas echt na een tijd, maar die kleur, wauwie! Hoe kerstachtig wil je het hebben? Een mooie rozeachtige nagellak, met een paarse ondertoon en een gouden gloed die nog eens supermooi uitkomt. Ja, ik vind hem echt gorgeous!

Helaas kan ik jullie nog niet de naam van de nagellak geven,door het opruimen van mijn kamer waar ik nog mee bezig ben is hij even verloren gegaan in de massa troep. Hierdoor stel ik de naam uit, maar als ik hem heb gevonden laat ik het jullie weten via Twitter en zie je hem van zelf weer in het artikel verschijnen! Eén ding wist ik zeker en dat was dat hij net zoals nummer  twee ook van Miss Hellen was in de longlasting variant.

Op naar een dieprode bloedkleur van L.A. Colors! Een mooie nagellak die ook echt bij kerst past vanwege zijn donkere kleur. Hij dekt na twee lagen goed, hoe meer laagjes, hoe donkerder hij wordt. Dat zie je goed hier op de foto’s, ik heb bijna overal twee tot drie laagjes aangebracht , soms wel meer, je ziet het bij deze in ieder geval terug.

De nagellak Flum Wine NP115 is vrij dun qua structuur, hij dekt goed, goed gepigmenteerd, maar hij is wat waterig. Even laten liggen, misschien wordt hij net zoals alle anders droog, haha! Zonde van de nagellak, want dit is echt ook een nagellak die je in je stash moet hebben! Bloody Red.

Blauwe nagellak, ik houd ervan! Ik draag ook dan best vaak blauw eigenlijk ook deze kleur! Hier weer een soort van dupe, alleen is de rechternagel donkerder dan de linkerkant. We gaan het rondje af en beginnen bij de donkerste tint aan de rechterkant. Maak kennis met weer een nagellak van de Hema, namelijk Miss Hellen 24. Geen speciale naam bij zo een prachtige nagellak, zonde, maar de kwaliteit mag er wel wezen hoor!

De shimmer die de nagellak bevat is om van te kwijlen, sowieso val ik snel voor een lakje met een mooie shine, maar dit, wauw. Dit is een lak voor in de zomer én winter, echt een multitasker! Het is ook zeker één van mijn favorieten op dit moment.

WIRED! Ik vond hem zo mooi dat ik hem wilde bestellen, nadat ik mijn bestelling samenvoegde met mijn zus, ook voor kerstmis, zagen we dat wij toevallig hem beide in het mandje hadden gelegd! Het is een metallic blauwe lak, wat ik zelf op een autolak vind lijken, door de fijne shimmer erin, daar overheen zo een topcoat, gorgeous! Wired is ook van L.A. Colors, een prima merk, goedkoop, kwaliteit en fijne nagellak.

Nu gaan we even kijken voor welke nagellak jij gaat? Ga jij voor de rechterkant? Of de linkerkant? Ze kleuren lijken op elkaar, again! Maar er zit een verschil in naam en zeker in de prijs. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de rechterkant roder vindt en hij lijkt ook een stuk voller dan de linkerkant, zou dat komen door de nagellaktinten om de rode nagellak heen? In ieder geval nummer 13 is Dragon 475 van Chanel!

De dieprode nagellak van Chanel dringt overal door heen, hij is zo mooi! Maar de kleur daarnaast is weer van een ander merk, genaamd Hunkemöller. Hij lijkt er zo erg op, maar ergens ook weer niet. Hoe langer ik er naar kijk, hoe erger ik ze vind gaan scheiden, maar 48 van Hunkemöller is iets rozer lijkt het net.  De nagellak dekt al in één laagje, dat had ik nou nooit verwacht, ik was ook even flabbergasted.

Last but not least, een bruinachtige tint ook van de Hunkemöller. Het is misschien geen echte kerstkleur, ligt eraan hoe je je outfit combineert, ik houd ervan als mijn nagels bij mijn blazer passen of net bij mijn make-up, maar het is zeker een herfsttint! Ook deze dekt in één laagje, nummer 59 is dan ook super gepigmenteerd. Hij dekt na twee lagen goed, een derde laag is echt ruim voldoende!

In totaal waren dat vijftien NOTD’s in één artikel,  a lot of pictures! Het duurde even voordat ik de foto’s had gemaakt, na twee keer mislukte foto’s hebben geschoten, bedankt wintersweer, is het eindelijk gelukt! Sowieso ben ik in voor een beautydag voor kerst, lekker voorontspannen met Serious Request, heerlijke sfeer op televisie, een maskertje op en je nagels vers in de lak!

Voor welke kleur ga jij dit jaar?


15 Comments

 • Yara

  23/12/2011

  Wat een mooie nagellakjes! Ik houd het naturel! :)

  Reply
 • Marijke

  23/12/2011

  Wat een mooie kleuren allemaal!
  Ik ga dit jaar voor donkerbruin met gouden glittertjes denk ik :-)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  23/12/2011

  De rode en roze tinten zijn erg mooi ! Ik ga voor zwart met gouden glitters dit jaar :)

  Reply
 • miss073

  23/12/2011

  ik ben nog aan het beslissen, ik kan niet kiezen :O xD Maar het word vast iets met groen en rood erin ^^. mooie kleurtjes! I want to know the name of the secret nailpolish!! Die is namelijk wel erg mooi :D

  Reply
  • Beauty Koning

   24/12/2011

   Haha, het is altijd moeilijk! Ik heb hem uiteindelijk gevonden het is de nummer 03 van Miss Helen. :)

   Reply
 • froufroubeauty

  23/12/2011

  Prachtige kleuren vooral die blauwe tinten

  Reply
 • Nicole

  23/12/2011

  Hele mooie kleuren. Ik ben sowieso fan van de lakjes met glitter of shimmer, hihi. Dit jaar ga ik voor alle kleuren die maar glitter heeft, haha. Oke, ik draag nu ‘choose me’ van Essence (groen met glitter). Ik hou van dat lakje, en vooral perfect voor nu!

  Reply
 • Monique

  23/12/2011

  Wat een prachtige kleuren! ik vind vooral die eerste paar tinten prachtig voor aankomend weekend!

  Reply
 • sofie

  23/12/2011

  zo mooi allemaal! die paarse glitterlak is mijn favoriet :) ♥

  Reply
 • Liesbeth

  23/12/2011

  Erg mooie tinten allemaal. Voor mij mag het wel wat opvallend zijn, geen problemen met glitters en zo ;-)

  Reply
 • dieuwzz

  23/12/2011

  Ik ga voor alles! Maar ja, ik ben ook nagellak verslaafd… :)

  xx-Dieuwzz

  Reply
 • Amanda

  23/12/2011

  zitten zeker een paar hele mooie kleuren tussen!

  Reply
 • Nicole

  23/12/2011

  hele mooie lakken!

  Reply
 • Nathalie

  23/12/2011

  Wauw, wat een prachtkleuren allemaal! :)

  Reply
 • Jan

  25/12/2011

  Wow dat ziet er allemaal mooi uit zeg!
  Ik wil ook nog van die nagelwielenkopen,
  ziet er altijd zo leuk uit ^^

  Reply

Geef een reactie