How To: The Grinch!

Het groene mannetje, behaarde mannetje, met zijn vieze lange enge vingers met donsplukjes aan het uiteinde van zijn vingers, natuurlijk heb ik het over The Grinch! Een betere How To kon ik niet voor vandaag kiezen, want het is namelijk kerst. Kijk vandaag mee hoe ik The Grinch verwerk ik mijn make-up look!

the grinch make-up

Jap jap, green it is. Ik denk dat het mijn slogan moet worden, niet alleen voor de Packers, maar vaak zodra er iets groens voorbij komt, is dat dé zin die ik er bij vermeld. Anyways, het is inmiddels kerstmis, amazing! The Grinch zelf is ook groen, vandaar die kleuren vandaag! Let’s get started.

the grinch make-upPrimer! Het is echt heel belangrijk dat je hem netjes aanbrengt, je begint op een goede aangelegde basis, zodra die er messy op zit, dan kan je garanderen dat je oogschaduw niet mooi tot zijn recht komt. In mijn arcadeboog heb ik een donkergroene tint aangebracht + deels op ooglid.

the grinch make-upOm hem mooier te blenden, breng ik een crèmekleurige oogschaduw onder mijn wenkbrauw aan.

the grinch make-upBlenden!

the grinch make-upIn mijn arcadeboog heb ik de donkere tint aan de rechterkant gebruikt. In het linker rijtje heb ik de eerste limoengroene tint gebruikt op mijn ooglid en twee kleuren daar onder ook deels op mijn ooglid.

the grinch make-upVervolgens breng je de één na laatste kleur van onderen uit het linker rijtje aan op je ooglid. Alleen het buitenste gedeelte.

the grinch make-upBreng nu de limoen tint aan op je ooglid, laat je binnenste ooghoek vrij.

the grinch make-upBreng een groene shimmery highlighter in je binnenste ooghoek aan en onder je oog breng je dezelfde donkergroene oogschaduw aan. Blend hem goed, zorg er ook voor dat hij mooi connect met je arcadeboog.

the grinch make-upMet een wit oogpotlood, wat elke keer verkleurt, maak je je ogen groter, krul je wimpers en voorzie je wimpers van een laagje mascara. Done!

the grinch make-up

Ik gebruikte nog nooit eerder de drie tinten oogschaduw op mijn ooglid, in mijn buitenste hoek, halverwege mijn buitenste ooghoek en mijn ooglid zelf. Het loopt mooier over, je ziet echt de kleur verloop, gorgeous! Hopelijk vindt ook jij The Grinch terug in de make-up, ik zie het groene mannetje in ieder geval wel!

Ga jij The Grinch kijken met kerstmis?


8 Comments

 • Shirley

  25/12/2011

  Mooie en draagbare look. Staat veel mooier dan de make-up van Jim Carrey ;P

  Reply
 • miss073

  25/12/2011

  wat een mooie look!! Fijne kerstdagen!

  Reply
 • Nicole

  25/12/2011

  Wauw, wat mooi! Fijne dag vandaag!

  Reply
 • Lisa

  25/12/2011

  Wat mooi gedaan, leuke inspiratie :D

  Reply
 • Deb

  25/12/2011

  Mooi gedaan hoor Mrs Grinch!! Looking fabulous this Christmas!!

  Reply
 • froufroubeauty

  26/12/2011

  alweer een prachtige look het staat ook mooi met je blauwe ogen :)

  Reply
 • Amanda

  27/12/2011

  Mooi hoor, ik heb de Grinch laatst nog gezien!

  Reply
 • Bertine

  27/12/2011

  Die film is leuk! En je ooglook is echt prachtig, super mooie kleuren heb je gebruikt!

  Reply

Geef een reactie