FOTD: Donkerblauwe smokey eyes.

Met kerst krijgen we natuurlijk ladingen met make-up, althans, mijn wishlist stond vol met make-upproducten, mooie oogschaduws en andere smeersels. Natuurlijk ben ik rond de decembermaand in Amsterdam te vinden, we moesten of course langs de MAC Store, MUS en niet te vergeten de Inglot! Met mooie cadeautjes liep ik weer naar buiten en wat is nou leuker om eindelijk je producten te mogen gebruiken, vandaar dat ik op eerste kerstdag voor een donkerblauwe smokey eyes koos!

Donkerblauwe smokey eyes

De donkerblauwe smokey eyes blijven de mooiste smokeys ever. Het staat stijlvol, misschien iets te heftig als je niet vaak make-up draagt, maar het is en blijft een geweldige look. Ik heb hem nog nooit eerder gemaakt moet ik bekennen, omdat ik niet de juiste kleur was, totdat ik de Inglot in liep, het witte licht scheen op de oogschaduw, meer hier later over!

Donkerblauwe smokey eyes

Ook dit keer begon ik weer met een oogschaduwbasis, hiervoor gebruikte ik de Too Faced Shadow Insurance, die bracht ik over mijn gehele oog aan (ooglid + arcadeboog + onder mijn wenkbrauw.) Op mijn ooglid bracht ik de donkerblauwe oogschaduw van Inglot aan, genaamd Eye Shadow Pearl 428.

Donkerblauwe smokey eyes

Onder mijn wenkbrauw bracht ik een crèmekleurige tint aan, dit is puur voor het blenden, hierdoor heb ik een goede basis en wordt hij mooi smokey. Vervolgens heb ik ook de donkerblauwe tint in mijn arcadeboog aangebracht en dit mooi egaal geblend. Het is een klus, maar door middel van hem steeds aan te zetten + een goede basis gaat het wat soepeler.

Onder mijn oog bracht ik ook de donkerblauwe oogschaduw aan, maar voor meer diepte in mijn ooglook heb ik er een zwarte tint aan toegevoegd. Dit heb ik alleen in de buitenste hoeken gedaan, gewoon voor iets meer schaduw. Onder mijn wenkbrauw bracht ik nog een shimmery highlighter van een Wet n Wild palette Blue Had Me At Hello. Ik bracht een gitzwarte gelliner op mijn waterlijn aan en krulde mijn lashes om te vervolgens van een goede laag mascara te voorzien!

Donkerblauwe smokey eyes

De look is donker, gorgeous, maar zwaar, niets is beter dan nude lips bij deze look! Het hoort er gewoon bij, geen felle lipstick, gewoon een rustige tint. De aandacht moet naar je ogen worden getrokken, niet naar je lippen.

Donkerblauwe smokey eyes

Ik wil de look nog anders hebben, dus ik kan jullie garanderen dat hij terugkomt! Althans, de oogschaduw dan. Ik ben nu al verliefd op de donkerblauwe tint, gorgeous, gorgeous en nog eens gorgeous! Het is een kerstlook, maar hij kan ook makkelijk voor Nieuwjaarsavond!

Ben jij een fan van donkerblauwe smokey eyes?


32 Comments

 • Dieuwertje

  28/12/2011

  Mooie ooglook!

  xx-Dieuwzz

  Reply
 • Marijke

  28/12/2011

  Wauw, hij is echt suuuuper mooi!!!
  Ik zou hem zelf niet zo heel erg snel dragen, maar dat komt meer omdat ik zo’n felle oogschaduw al snel te veel vind in combinatie met mijn felle haarkleur.
  Maar jou staat hij echt ge-wel-dig!!

  Reply
 • Yara

  28/12/2011

  Mooie ooglook! Kun je niet binnenkort een filmpje maken met zo’n gave FOTD?! :) X

  Reply
  • Beauty Koning

   28/12/2011

   Thank you! Ja, daar ben ik nog ehm.. mee bezig. :’) Het gaat nog niet helemaal zoals ik wil dat het moet gaan. Workin’ on it!

   Reply
 • redhotjillypeppers

  28/12/2011

  Hele mooie look ! Prachtige kleur ook.

  Reply
 • Nicole

  28/12/2011

  Zoals jij de smokey eyes hebt aangebracht, ben ik er wel fan van, haha. Jij gebruikt de kleuren altijd zo mooi.

  Reply
 • jlovesbeauty

  28/12/2011

  Wat een prachtige kleur!!!
  Ik zie het mezelf niet snel dragen maar staat echt leuk!

  Reply
 • Marloes

  28/12/2011

  Wow prachtig! Ik zou het zelf niet zo snel dragen, maar bij jou staat het heel mooi! En de lippen moeten bij zo’n look idd lekker rustig blijven!

  Reply
 • Coco

  28/12/2011

  Ohh alweer zo’n mooie look! Hoe doe je dat toch elke keer? Jaa echt prachtig weer! Die kleur is zo mooi!

  Reply
 • sofie

  28/12/2011

  erg mooi gelukt! staat jou echt geweldig! ♥

  Reply
 • Amanda

  28/12/2011

  Heftig, maar mooi!

  Reply
 • ValleyDollEva

  28/12/2011

  Gewaagd maar héél mooi !

  Reply
 • sofiexx

  28/12/2011

  wow super mooi en fel

  Reply
 • Nathalie

  28/12/2011

  Wow, staat je goed zeg! Supermooi gedaan zo met dat blauw! x

  Reply
 • Rachelle

  28/12/2011

  IK BEN JALOERS OP JOUW BLAUWE OGEN =D! Weer mooi gedaan met je make-up =]!

  xx

  Reply
 • Desiree

  28/12/2011

  Hele mooie ooglook!

  Reply
 • Laura

  28/12/2011

  Ik ben nog steeds fan van hoe jij jouw ogen altijd opmaakt. Waaauw, zulke gave kleuren gebruik je altijd!

  Reply
 • Dionne

  28/12/2011

  Wauw wat een supermooie blauwe kleur! Prachtige look :D

  Reply
 • Ellen

  28/12/2011

  Niet echt mijn ding, maar bij jou past het superleuk!
  En enorm opvallend!

  Reply
 • Louna Beauty

  28/12/2011

  Waaauw, hij knalt er echt uit!!

  Reply
 • Laura

  28/12/2011

  Super mooie look, al zou ik hem zelf niet echt gauw dragen x

  Reply
 • Donna

  28/12/2011

  De blauwe oogschaduw staat echt supermooi bij je blauwe ogen :)

  Reply
 • Sharon

  29/12/2011

  Wauw, mooie kleur ! Hij doet me denken aan die bloemetjes… ik kom er niet op maar ik laat het je wel een keer zien! ;D Maar super mooie kleur ! En zoals altijd weer netjes op je oogjes gezet !

  Reply
 • Roos

  29/12/2011

  wauw wat heb je dat weer mooi gedaan!

  Reply
 • scarlett

  29/12/2011

  wauw, hele mooie look. Ik vind je wenkbrauwen erg mooi gedaan, doe je het zelf? xx

  Reply
  • Beauty Koning

   30/12/2011

   Thank you! Ja, ik teken ze zelf bij met een oogschaduw. :) Binnenkort verschijnt hier een vernieuwde How To van.

   Reply
 • mylifenbeauty

  29/12/2011

  wauuuw super mooi!!!!

  Reply
 • Renée

  29/12/2011

  Kei mooi!

  Reply
 • Charlotte

  29/12/2011

  Heftigggg!!! <3

  Reply
 • anoniem

  04/01/2012

  Jou wenkbrauwen zijn echt super!

  Reply
 • lisa

  05/01/2012

  Prachtig!

  Reply

Geef een reactie