TALK: Goede voornemens behaald?

De goede voornemens, iedereen maakt ze, bijna niemand houdt zich eraan. Iedereen neemt zich voor om te gaan stoppen met roken, gezonder te gaan eten en meer te bewegen. Ik geef eerlijk toe, in de eerste week van 2011, verbrak ik elk goede voornemen dat ik had voorgenomen. Zo kickte ik niet af van het lekkere eten, vergat ik te sporten en dacht ik niet aan mijn opleiding, kortom ik was nog brak van oud en nieuw. Ik moet dan wel weer zeggen dat ik mij goed heb hersteld!

Goede voornemens behaald

Een van mijn goede voornemens, daar ben ik nu dagelijks mee bezig, geniet ik zoveel van en is toch wel het hoogte punt van het jaar. Je voelt hem al aankomen, mijn blog! Ik wilde het zo graag, maar om het op te starten, hoe moet je elke keer een artikel schrijven, foto’s maken en noem maar op. Er komt veel meer bij kijken dan alleen een beetje makeuppen. Behaald.

Goede voornemens behaald

Mijn tweede voornemen was om te gaan sporten. Oké, ik heb mijn hardloopsessies niet echt meer opgepakt, wel geprobeerd, soms ga ik nog wel eens joggen, maar dat is puur om even te testen of ik nog wel conditie heb. Heel raar, maar soms krijg ik een hardloopkick en moet ik even een rondje rennen. Ik ben gaan P90X’en, maar ook daar had ik na zo een drie weken ook geen zin meer in, in het begin, gedownload van het internet, deed ik ook nog eens de bodybuildersessie, say what! Die moest ik al helemaal niet, toen vond ik een andere, weet niet of die goed is, maar ik kon hem makkelijk bijhouden en de sessies waren op zich wel fijn, maar te lang en weinig tijd. Blablabla hier en daar sportte ik nog wat, en nu doe ik het weer twee dagen in de week, wat ik weer op wil krikken naar minimaal drie, maar school, stage blegh. In ieder geval ik heb hem wel weer ingehaald en behaald.

Goede voornemens behaald

School, ellende. Ik ben inmiddels gestopt met mijn opleiding, begonnen aan de andere, samen met mijn nichtje, geweldige tijden weer op school, maar het eist zoveel tijd, zoveel aandacht en laten we niet de energie vergeten die wij erin steken. Ik ga goed op school, haal goede cijfers en begrijp de rare verpleegkundige taal. Succesvol behaald.

Ik wilde mijn make-upkunsten verbeteren, de technieken aanscherpen en meer leren. Vooral het laatste nam ik erg serieus. In het begin, ik heb ook wat foto’s bewaard, die nooit zijn gepubliceerd en ook nooit worden gepubliceerd, maar als ik mijn foto’s van nu daarmee vergelijk, zie ik echt verschil. Daarnaast vind ik persoonlijk, ik ben niet arrogant, maar doordat ik zoveel looks maak voor mijn blog en het moet er natuurlijk professioneel uit zien, beter geworden met opmaken.

Ik heb ook mijn grenzen verlegd, hier en daar maak ik ook eens een ander op. Op mijn oude opleiding schoonheidsspecialiste kreeg ik een certificaat voor visagie, geen diploma, maar toch weer een certificaat, altijd leuk om te krijgen! Ik moest daar wel wat voor doen, maar het is gelukt! Ik ben nog niet waar ik wil zijn, ik heb nog een lange weg te gaan, maar I’m working on it!

goede voornemens behaald

Op naar de wat kleinere dingen zoals; het leren van sushi eten! Ik lus geen zalm, die geur alleen al, ik moet dan al kokhalzen, laat staan het opeten. Het is een aquarium wat je proeft, echt te ranzig voor woorden. Ik word nu al helemaal naar als ik aan de bekende lucht denk. Na veel gezeur, enkele ranzige sushi rolletjes, en overhaalpogingen om mee te gaan naar een sushi restaurant, ben ik afgelopen oktober? September? Naar een sushi restaurant gegaan. “Je moet het gewoon proberen Cynt!” Uh, werd al misselijk bij de geur. Ik besloot het gewoon te doen, laten wij even gek doen, en volgens mij heb ik mij nieuwe favo food erbij, SUSHI! Wauw, nog nooit zo lekker gegeten, oké naast de pizza en momma’s overheerlijke maaltijden. Dat was echt mind-blowing.

Het zijn er maar weinig, althans meer kan ik mij niet meer herinneren, maar volgens mij waren dit wel de “belangrijkste”. Behalve het sushi nommen, ik ben zo blij dat ik dat heb geprobeerd. Het is echt nommable. Het starten van mijn blog is wel de most important one en ik geniet daar zoals ik al zei nog steeds elke dag van. Het mooiste van het hebben van een blog is dat jij mensen iets kan leren, maar ook zij jou. Het inspireren van elkaar. Jullie zijn toch wel het belangrijkst, die elke dag mijn blog bezoeken, een lovely reactie achterlaten, AMAZING. Heel erg bedankt! School is ook wel belangrijk.. .. .. maar bloggen is toch echt wel leuker, haha!

Heb jij nog enkele voornemens behaald dit jaar?


18 Comments

 • ValleyDollEva

  29/12/2011

  Leuke dat je je voornemens hebt behaald. Mijn grote voornemen van dit jaar was afstuderen en die heb ik behaald. En das tegelijk hetzelfde grote voornemen voor volgend jaar want ik doe er nog een master na master bij en studeer af in juni. Hopelijk :d

  Reply
 • Bloggen is inderdaad leuk, maar school is erg belangrijk, het is gewoon zo. Leuk dat je toch je goede voornemens behaald hebt! Goed gedaan! En sushi! Een super ontdekking! :)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  29/12/2011

  Je hebt toch flink wat voornemens behaald ! En leuk dat je nu wel sushi lust :) Mijn voornemen voor 2011 was om geen voornemens te hebben en gewoon te relaxen en gelukkig te zijn en het is nog gelukt ook ! :p

  Reply
 • Manon

  29/12/2011

  Goed van je dat je zoveel voornemens hebt behaald! Ik heb niet echt goede voornemens, behalve een nieuwe fulltime baan te vinden waar ik het heeel erg naar mijn zin zal hebben.. Ik wens je een hele fijne jaarwisseling toe!

  Reply
 • Sharon

  29/12/2011

  Goed ! Ik had ook voornemens maar… die heb ik niet behaald :”) Mijn voornemen van volgend jaar moet worden : KRIJG DISCIPLINE. Want daar heb ik echt tekort aan.

  Reply
 • Nathalie

  29/12/2011

  Wat knap dat je zoveel van je doelen behaald hebt! En sushi….yummie! :) Sommige dingen moet je idd gewoon leren eten zoals mijn moeder altijd zei. :-P x

  Reply
 • Nicole

  29/12/2011

  Wat goed van je dat je je voornemens zo serieus hebt genomen en ze hebt behaald. Ik ben hier niet zo goed in, haha. En die sushi.. Ik lust geen vis, moet ook kokhalzen bij de geur en zoals eruit ziet word ik al misselijk. Misschien moet ik het dan toch maar eens proberen. Ik bedoel, als je totaal een andere mening eraan over hebt gehouden, moet ik het ook maar eens proberen. Als ik het durf natuurlijk.. Ik voel een voornemen voor 2012 aankomen, haha.

  Reply
  • Beauty Koning

   30/12/2011

   Ja, je moet het echt proberen! Ze hebben ook salades of noodles dacht ik, voor het geval dat je het echt niet lekker vind. Daarnaast hebben ze ook patat, althans, waar ik naar toe ging. Oh, en kip! Krokante kip of gegrilde kip. :)

   Reply
 • Kayla

  29/12/2011

  Goed zeg, van je voornemens! Ik heb eigenlijk geen goede voornemens..

  Reply
 • Amanda

  29/12/2011

  Leuk om te zien dat je veel voornemens behaald heb! En je blog is ontzettend leuk, dus wees er trots op.

  Reply
 • Coco

  29/12/2011

  Ahh wat goed dat je ze hebt behaald! Bloggen is zeker leuker dan school :)

  Reply
 • Dieuwertje

  29/12/2011

  Sushi vind ik heerlijk! En fijn dat je voornemens gelukt zijn :)

  xx-Dieuwzz

  Reply
 • miss073

  29/12/2011

  Goed dat je voornemens gelukt zijn :D:D ik ben dit jaar gestopt met nagelsbijten, en ik ben er echt blij mee :D verder had ik eigenlijk geen voornemens misschien toch maar een lijstje maken.

  Reply
  • Beauty Koning

   30/12/2011

   Wauw, nagelsbijten is moeilijk om van af te komen! Good job!

   Reply
 • Gabriella

  29/12/2011

  Hahah wat leuk mij lukt het namelijk nooit om ook maar een van de voornemens waar te maken.

  Reply
 • robinvalentine♥

  29/12/2011

  sushi is zooooooo lekker <; ik heb me visagie diploma ook al gehaald ja haha! en het zal je verbazen maar er zijn er een paar die voor de theorie al 2 x zakken.

  Reply
 • Lisa

  29/12/2011

  Wat leuk voor je dat je zoveel missie’s hebt behaald :D Gefeliciteerd :D

  Reply
 • germa

  30/12/2011

  Altijd leuk om terug te kijken naar het afgelopen jaar. Ik heb goede voornemens afgeschaft. Ik ken mijzelf,… ik houdt ze toch niet aan. Wel heb ik bepaalde dromen. Ik hoop dat ik ze in 2012 kan laten uitkomen. Alvast een goede jaarwisseling! xxx

  Reply

Geef een reactie