Nagel ideeën: nieuwjaar!

De kerstdagen zijn alweer voorbij, hoe snel is dat gegaan, want morgen naderen we het einde van het jaar alweer. How fast! Ik heb het gevoel of ik gisteren nog naar school ben geweest, walgelijk gevoel dus, maar om terug te komen op de heerlijke feestdagen! New Year nails! Ook met oud en nieuw mag je wel shinen met je prachtige glitternagellaken. Kijk mee naar de nieuwjaar nagels van 2011!

Nagel ideeën nieuwjaar

Even de mooiste lak in het zonnetje gezet, letterlijk met mijn flits erop, haha! Er zit nog een mooie lichtblauwe ijzige tint naast het donkerblauwe stukje nagel, laten we beginnen bij het begin. De ijzige nagellak die net buiten beeld valt, spannend hé?

Nagel ideeën nieuwjaar

Nagel ideeën nieuwjaar

De lichtste tint, afkomstig van de Meeuwsen en van het merk Idyl! Ik ben daar eigenlijk nooit te vinden, maar soms peek je toch even, lucky me! Ik viste twee prachtige lakjes uit het schap, de andere krijg je zo te zien, maar het draait nu even op de heldere hemelsblauwe metallic nagellak.

Nagel ideeën nieuwjaar

De nagellak lakt super, een belangrijk punt! Helaas is hij wat dik van structuur, maar dat merk je totaal niet tijdens het drogen van je lak, hij hard namelijk vrij snel uit. Je ziet wel enkele strepen in de nagellak, maar ergens vind ik dat erbij horen. Ze zijn niet overduidelijk aanwezig. De metallic kleur doet mij aan het ijzige weer denken wat wij eigenlijk in de maand december verwachten, maar ook voor in de zomer is hij geweldig!

Nagel ideeën nieuwjaar

Ook deze lak heb ik al een tijdje gedragen en elke keer zodra ik hem droeg viel hij iemand op! Hij is heel erg aanwezig, true that. De kleur is ook echt amazing! Nagellak zelf ruikt niet prettig, heel sterk en apart, maar deze nagellak ruikt echt heel chemisch. Ikzelf vind het niet zo erg, maar die geur kan je de das om doen, maar hij is echt de kleur waard. De nagellakken van Idyl hebben geen namen, maar nummers. Dit is nummer 037!

Nagel ideeën nieuwjaar

De volgende nagellak is ook van Idyl, op zich een prettig merk! Het budgetmerk bevat ook cosmetica zoals lipglossen, lipsticks, oogschaduws ect. Back to the nailpolish, de kleur lijkt op één van mijn oogschaduws de donkerblauwe oogschaduw van Inglot, amazing combination!

Nagel ideeën nieuwjaar

Ook voor deze donkerblauwe nagellak, nummer 038, geldt dat hij vrij snel droogt, snel uithard en apart ruikt. Je moet eens voor de grap eraan ruiken, zo raar. Het ruikt naar een oplosmiddel, niet wasbenzine, maar thinner. Heel scherp, even de ruimte luchten waar je hebt gelakt en done, still funny. Genoeg over de geur. Ik vind beide lakken geweldig, de donkerblauwe tint is inmiddels al op de helft, dat zegt heel wat voor een nagellak!

Nagel ideeën nieuwjaar

Over de nagellakken van de Hema heb ik vaak niets op te merken, maar er springen toch altijd een aantal kleuren aan die je moet hebben op dat moment, zo had ik dat bij deze, nummer 103! De crèmekleurige nagellak is zo mooi, zo apart, zo kerstachtig, maar door de geweldige shimmer erin vind ik dat hij prima voor de New Years Nails door kan.

Nagel ideeën nieuwjaarWauw, kijk die donkerblauwe nagellak eens shinen!

De prachtige shimmer in de nagellak is beeldig, dat is gewoon het juiste woord voor deze klassieker. Het is namelijk al een oudje, maar lakt nog prima! Hij was altijd al wat aan de dikkere kant, too bad, maar dat weerhoudt mij niet om hem niet te gebruiken.

Nagel ideeën nieuwjaar

De nagellak lijkt hier wit, maar er zit een romige ondertoon in, wat hem nog mooier maakt! Helaas zie je ook hier de strepen weer in terug komen, zo zonde, want die kleur is killing. Ik houd van aparte lakjes die stralen door hun shimmers. Over shimmers gesproken..

Nagel ideeën nieuwjaar

Nagel ideeën nieuwjaar

Shimmers all over the place! “What, je doet nu twee nagels tegelijk!” No, sit back and relax! De nagel aan de linkerkant, bevat maar drie laagjes. Ja, maar drie en die aan de aan de rechterkant zit al op laag nummer 7!

Nagel ideeën nieuwjaar

“Waarom zoveel moeite voor een nagellak?” Kijk zelf maar naar het resultaat! Oh my, als ik ergens van houd in nagellakken is het wel een glitter, precies die glitters. Niet te grof, niet te fijn, net zichtbaar en ook precies die kleuren!

Nagel ideeën nieuwjaar

Ik bestelde hem voor kerstmis, hij lag al onder de boom en kon niet wachten om de holografische lak te swatchen. Hij is volgens mij niet echt holo-holo, maar dat maakt niet uit! De fijne glitters erin sparkelen zo mooi, schitterend!

Nagel ideeën nieuwjaar

De lak is helaas dun, heel dun, maar hij droogt daardoor wel snel. Het is totaal geen klus om alles eraf te halen, want het zijn niet van die grove glitters, juist flinterdun. Ik vind hem het mooist als hij meer dan 3 lagen op heeft, hij bevat meer kleur en meer variatie. De lak is van Milani, ik heb nog een tweede lak van Milani, ook die is dun, maar de pigmentatie is bij vier lagen toch echt wel een eyecatcher! Het is de holografische nagellak 3D van Milani in de kleur 509 HD.

Nagel ideeën nieuwjaar

Ik ben er in ieder geval uit welke nagellak ik kies voor oudejaarsdag, namelijk de holografische lak van Milani! Mooie glitters passen wel bij de sierlijke vuurwerkpotten die in de lucht worden geschoten. Ik kan niet wachten totdat het oud en nieuw is! Ik stap shinend 2011 uit en ga 2012 glamorous binnen.

Voor welke nagellak ga jij dit jaar?


15 Comments

 • ValleyDollEva

  30/12/2011

  Mooie kleuren, de zilverkleurige vind ik het leukst ! Ik ga denk ik voor een donkerbruin lakje, past goed bij mijn rood kleedje :-)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  30/12/2011

  Die met die glitters vind ik de mooiste ! Ik heb zelf nog geen idee wat voor nagellak ik ga dragen want ik heb mijn outfit nog niet gekozen.

  Reply
 • Deb

  30/12/2011

  Mooie lakjes!! Ik ben alvast fan vd milani glitterlak. Wel irritant dat je zoveel lagen moet aanbrengen, maar dan is ie wel gelijk helemaal wow! Ik ben er nog niet uit wat ik op doe morgen. Misschien wel gouden glitters met glitzerland van opi.

  Reply
 • scarlett

  30/12/2011

  Oeh ik vind holografische nagellak altijd zooo pretty! xx

  Reply
 • Yara

  30/12/2011

  Ik doe lekker helemaal NIKS op, haha. Ik vind het zo zonde met oud & nieuw, ik weet toch al dat het niet lang blijft zitten omdat ik uitga.

  Reply
 • sofie

  30/12/2011

  mooie kleurtjes, die turquoiseblauwe vind ik het mooist! ik weet nog niet wat ik ga opdoen met nieuwjaar, ik doe meestal niets speciaals :) ♥

  Reply
 • Els & Liesbeth

  30/12/2011

  De 2 blauwe zijn mijn favorieten! Ik ben er nog steeds niet uit waar ik dit jaar voor ga. Zo eens wat dingen proberen :-)

  Reply
 • Nicole

  30/12/2011

  Wow!!! Ik ben dol op glitters, as you will know. Ik ga dit jaar voor rood/roze glitter van O.P.I. Review komt volgend jaar (klinkt ver, hihi) online! Oftewel; volgende week, haha.

  Reply
 • soelila

  30/12/2011

  De crèmekleurige nagellak vind ik echt heel erg mooi.

  Reply
 • Kayla

  30/12/2011

  Heel mooi! Ik hou van glitters! Ik ga denk ik voor paars dit jaar!

  Reply
 • robinvalentine♥

  30/12/2011

  ik heb ook zilvere glitter! <3

  Reply
 • fashionforyouandme

  30/12/2011

  leuke lakjes! Ik vind die zilvere glitter het mooist:D:D:D

  Reply
 • Amanda

  30/12/2011

  Die zilveren zijn prachtig!

  Reply
 • Rachelle

  30/12/2011

  Mooie nagellak and love die glitterachtige nagels =D!

  xx !

  Reply
 • melissa

  31/12/2011

  Die laatste zijn wel leuk, ik weet ook nog niet welk kleurtje ik ga nemen maar ik denk donkerrood..?

  Reply

Geef een reactie