31 December 2011.

Vandaag is het weer zover, een dag waar ik het hele jaar naar uitkijk, zodra hij voorbij is, tel ik de dagen opnieuw af voordat ik mijn vuurwerk weer mag afsteken. Ja, je leest het goed, ik steek vuurwerk af. En geniet van het opblazen van dingen, niet de brievenbussen natuurlijk, voordat je het weet breng ik mijn oud en nieuw door in een kamer bij twee van twee, maar gewoon vuurwerk afsteken, die gezelligheid. GOD I LOVE IT.

31 december 2011

Oud en nieuw staat in het teken van vuurwerk afsteken, precies om tien uur sta ik aangekleed en wel buiten om de eerste mat af te steken, even de buren pesten omdat zij mij het hele jaar door wakker maken, is het niet een schreeuwende moeder, zijn het wel auto’s, gotcha! Nee, ik neem jullie in de maling. Ik steek alleen af omdat ik het zelf echt geweldig vind!

Op oud en nieuw ben ik ook de hele dag buiten te vinden, maar ook echt de hele dag. Ik begin in de ochtend en eindig rond een uur om vijf, etenstijd, afstekuh! Tot een uurtje of elf en daarna werk ik mijn make-up bij, misschien verander ik nog eens wat en wachten tot twaalf uur. Dat is iets waar ik nog steeds niet helemaal aan kan wennen, zo raar. Om twaalf uur stappen we allemaal uit 2011 en gaan we het nieuwe jaar binnen! Het is en blijft een apart moment, maar je weet nooit wat het jaar je gaat brengen, laten we hopen op een gelukkig, gezond en een succesvol 2012 voor ons allemaal.

31 december 2011

Denk eraan, niet stoer doen, geen rotjes vasthouden, bind niet een vuurpijl om iemand zijn been heen, steek geen dingen in de brand en het belangrijkste; niet drinken en afsteken! Je kan natuurlijk alcohol nuttigen tijdens het afsteken, maar als je laveloos staat af te steken breng je niet alleen jezelf in gevaar, maar ook de mensen om je heen.

Ik wens jullie allemaal een geweldige dag toe, dat er heel wat vuurwerk mag worden afgestoken, laten we de damkring eens oplossen met het kruit en pas allemaal op jullie vingers. Niemand wilt een hand missen, stel je voor, het belemmert je nogal met het opmaken, als je het niet gewend bent.


9 Comments

 • thebloggingsisters

  31/12/2011

  HAPPY 2012!

  Reply
 • Nicole

  31/12/2011

  Haha, wat heb je dit leik geschreven. De hele dag buiten? Wat leuk! Ik doe het zelf niet, want ik ben een beetje bang geworden om het zelf af te steken. Vroeger kon het me weinig schelen. Op het nieuws was er een vuurpijl met een muis eraan vast gebonden gevonden.. Waar zit je verstand dan toch? Slaat nergens op!

  Meid, jij ook een hele fijne jaarwisseling. En nog veel plezier vanmiddag met het afsteken, hihi.

  Reply
 • melissa

  31/12/2011

  Een fijne jaarwisseling!

  haha ik verstop me ook totdat het vuurwerk voorbij is, daarna is het party time ;-)

  Reply
 • Dieuwertje

  31/12/2011

  Happy new year! Leuk artikeltje :)

  xx-Dieuwzz

  Reply
 • redhotjillypeppers

  31/12/2011

  Ik heb schrik van vuurwerk dus dat is niet echt aan mij besteed :) Veel plezier vandaag en gelukkig nieuwjaar !

  Reply
 • Deb

  31/12/2011

  Hihi moest ff lachen om je opmerking; laten we de dampkring eens oplossen ;-) hier wordt heel veel vuurwerk verstookt, niet door mij (vind het zonde van het $$ maar door manlief. Ik ben een beetje een chicken sh*t. Ik wens jou een heel mooi nieuwjaar toe en ik wil je alvast vragen om mijn 1e “interview with the blogger”voor 2012… te zijn! XX ps heb nog wat logs van je in te halen, sorry ik loop een beetje achter, was allemaal erg hectisch afgelopen dagen ;-)

  Reply
  • Beauty Koning

   31/12/2011

   Haha, gekke uitspraken soms van mij ook. Dank je Deb! Whaaat, zo vet! Ja, heel graag zelfs. :D Dat maakt natuurlijk niet uit, lees ze gerust door, of niet, haha. :’) Ik wens jou ook een geweldig 2012 toe en natuurlijk een fijne jaarwisseling!

   Reply
 • Shirley

  31/12/2011

  Ik kijk naar het vuurwerk dat andere mensen afsteken en ik hou alleen van siervuurwerk. Dat geknal hoeft van mij niet.

  Reply

Geef een reactie