Rihanna Meets Cynthia.

Van een lieve doorsnee zangeres verandert in een ware losgeslagen R&B zangeres. Zingen kan ze zeker, maakt niet uit welke genre, zo heeft ze een beroemde hit gescoord met één van de beste rappers Eminem, en ze sloeg de handen in één met nog een geweldige rapper Jay-Z! Ja, ze is goed, maar dan ook heel goed. Ze verandert van kapsel, van haarkleur en van kledingstijl, maar laten we terug in te tijd gaan met de Rihanna Meets Cynthia!

Rihanna inspired makeup

Neutraal gecombineerd met felle aanwezige lippen, I like it! Sowieso vind ik aparte combinaties geweldig, maar dat weten jullie nou wel, haha. Ik heb de look wel deels aangepast vanwege mijn lichte huidskleur, het pakte wat beter uit.

Rihanna inspired makeup

Like always begin ik met een oogschaduwbasis! Daarover heen bracht ik een crèmekleurige oogschaduw voor het blenden en als basis voor op mijn ooglid. Ik schetste met Mocha van NYX mijn arcadeboog, puur voordat ik wist waar hij kwam en deze oogschaduw bracht ik ook deels in mijn buitenste ooghoek aan.

Rihanna inspired makeup

Over de Mocha bracht ik Walnut ook van NYX aan. Het is een goede donkerbruine tint die je arcadeboog mooi naar voren laat komen. De oogschaduw bracht ik ook onder mijn oog aan en liet hem netjes overlopen met de andere bruine tint.

Rihanna inspired makeup

Op mijn ooglid had ik al een basis aangelegd met de crèmekleurige oogschaduw, hier overheen heb ik Fame van Make Up Store gebruikt, de mooie shimmery highlighter is echt een favoriet in huize Koning. Door mijn zus ben ik ook addicted aan Fame. Elke keer als we de oogschaduw op hebben vragen we welke het is elke keer hoor je die oh zo bekende naam, FAME!

Rihanna inspired makeup

Ze draagt geen eyeliner, maar wel lashes, ik was bezig om mijn wimpers op een andere manier te laten krullen, maar dat verliep mij niet zo goed af. Mijn wimpers zijn vrij lang en ik heb al een aantal keer gehad dat ze raar werden vervormd, nu is het nog erger. Niet meer die techniek gebruiken, meh! Ik heb voor de verandering weer een zwarte gelliner op mijn waterlijn aangebracht en natuurlijk mijn wimpers gekruld, wat ik nog over heb, om ze vervolgens te voorzien van een laagje mascara.

Rihanna inspired makeup

Over naar de lips! Ik heb speciaal gewacht na kerstmis voor de Rihanna-look vanwege de Pout Paints van Sleek. De witte Pout Paint Cloud heb ik gemengd met de rode tint Pin-up om de juiste kleur te krijgen.

Rihanna inspired makeup

Het contrast met die natural eyes en dan die heftige lippen eronder is zo mooi, althans ik vind het echt prachtig! Misschien is dit niet echt een geschikte kleur om zo even naar school te gaan, maar misschien met meer roodheid in de lipgloss/lipstick Pout Paint dat het wel gewoon kan. Ik vind het in ieder geval lovely!

Wat vind jij van de neutrale look met een heftige lipkleur? En dan bedoel ik geen normale rood/roze tint. Nee, juist een aparte kleur zoals fel oranje, blauw, groen, of ook zo een babyroze tint?


14 Comments

 • beauty treasures

  31/12/2011

  Leuk gedaan, ik vind het ook altijd erg mooi dat je ooglook rond maakt.

  Reply
 • froufroubeauty

  31/12/2011

  Mooie combinatie en zeker draagbaar ^^ Ik ben helemaal weg van Rihanna haar muziek, kledingstijl,make up enz.. dus deze vind ik dan ook geweldig :)

  Reply
 • Amanda

  31/12/2011

  Weer een mooie look!

  Reply
 • Myrthe

  31/12/2011

  Wat een prachtige look, mooi zeg! Je hebt de look van Rihanna leuk nagemaakt, het is ook erg goed gelukt.

  Reply
 • Nicole

  31/12/2011

  Ik vind je oogmakeup geweldig! Staat je echt mooi. Voor het eerst zal ik nu zeggen dat ik iets niet zo mooi vind, en dat zijn je lippen. Sorry, die vind ik niet zo mooi.. *schaam schaam*

  Reply
 • Dieuwertje

  31/12/2011

  Ik vind je ooglook vooral heel mooi! Happy new year!

  xx-Dieuwzz

  Reply
 • Tessabd

  31/12/2011

  Toffe look! wel lef als je die lipkleur naar buiten durft dragen :d xx

  Reply
 • Lotte

  31/12/2011

  Mooie look! Goed gedaan:D

  Reply
 • zarahcari

  01/01/2012

  Wauw mooie oog makeup!

  Reply
 • yvette

  04/01/2012

  De ooglook is werkelijk prachtig alleen wat de meiden hier boven al zeggen.. de lippen ben ik niet zo gek van..

  Reply
 • germa

  04/01/2012

  Prachtige look! De ogen vind ik echt prachtig. Gorgeous meid!

  Reply
 • glamourbyc

  08/01/2012

  Heel mooi gedaan!

  Reply
 • Deb

  09/01/2012

  Super mooie look en die lippen knallen inderdaad, heftig! Walnut van NYX gebruik ik ook steeds vaker nu ik (dankzij jou) Mocha weer heb her-ontdekt. Deze kleuren staan je super mooi!

  Reply

Geef een reactie