How To: Bijkomen van oud en nieuw.

Goedemorgen, eh middag? Avond? Nacht? In ieder geval, het is nu 2011, 2012? 2013? Ha, joke. Het zit er weer op, helaas! De feestdagen zijn om en nu moeten we uitbrakken van oud en nieuw, althans ik heb daar altijd last van. Ook al ben ik gewend om weinig te slapen, zelfs ik heb daar last van. Zou het eraan liggen omdat ik die dag daarvoor weinig slaap? In ieder geval, back to the point, uitbrakken op nieuwjaarsdag! How To: Bijkomen van oud en nieuw!

Bijkomen van oud en nieuw.

Niets is lekkerder om gewoon lekker op een saaie zondag je rust te pakken en je terug te trekken op de bank, of lekker in je warme bed. Een heerlijk schoon bed, frisse lakens, een fresh dekbed, wat wil je nou nog meer? Met een dekentje op de bank en daarnaast de emmer, omdat je lichaam nog half vergiftigd is van de alcohol die je vannacht heb benuttigd. Natuurlijk ook omdat je gewoon een aantal uur korter hebt geslapen, maar juist intensief heb lopen staan kletsen, wilde praatbewegingen hebt gemaakt en dat is allemaal heel slopend!

bijkomen van oud en nieuw

Daarnaast ben je de hele dag in beweging! Wat?! Is vuurwerk afsteken een sport? Aansteken, wegwerpen, gebruik je toch een aantal spieren handig! Je rent weg, omdat je vol adrenaline zit nadat je die geweldige pot hebt aangestoken, beetje joggen is ook niet mis. Lachen om de gekste dingen die je die dag weer hoort en ophaalt, allemaal energie wat wordt verbruikt, weg oliebol. Niet dat, maar misschien een stukje, zoals een krent. Wat ik wil zeggen is dat je druk bezig bent geweest en lekker hebt genoten, vandaar dat je mag ontspannen!

Heb je last van een kater? Drink zoveel mogelijk water. Sinds wanneer kan ik rijmen? Door de hoeveelheid water moet je vaker naar het toilet, hierdoor voer je afvalstoffen weg, dus ook deels je alcohol. Blijf gewoon rustig op bed of op de bank, volg dus nummer één op!

bijkomen van oud en nieuw

Wat is er nou beter dan een goede wedstr- film kijken op de zondag! Ook op televisie verschijnen enkele herhalingen die je misschien wel gemist hebt, of je wilt gewoon even een andere hippe crimeserie kijken zoals CSI; Miami op RTL 5, of ga je liever voor de Postcode Loterij op RTL4! Ik ga in ieder geval voor mijn laatste wedstrijd van de Packers. Op naar de Play Offs!

Heb je geen last van een kater, zit je vol energie? Doe wat je niet laten kan en leef gewoon die dag alsof je nog nooit zo lekker in je vel hebt gezeten. Maak het huis schoon, je kamer, ruim enkele dingen op wat een rotzooi is van de vorige avond of veeg netjes je vuurwerk aan.

Bijkomen van oud en nieuw.

Last but not least, lekker een hele dag op de bank liggen met je laptop op schoot, of neem gewoon je hele computer op schoot om even mega lang te kunnen bloggen, want ook bloggen is heerlijk ontspannend!

Een aantal tips waarmee je lekker kan uitrusten, doe gewoon rustig aan, we hebben nog gelukkig een extra dag, voor de scholieren nog een extra week, maar laten we dat maar stilhouden voor de mensen die maandag weer hard aan het werk moeten. Hopelijk hebben jullie van de jaarwisseling genoten en is iedereen tevreden met wat hij/zij gedaan heeft! Op naar de goede voornemens, maandag dan, of volgende week maandag.

Wat ga jij vandaag doen?


24 Comments

 • Steffie

  01/01/2012

  Zo eerst maar eens youp van het hek kijken en dan slapen :p. Gelukkig nieuwjaar meis! Good luck met uitbrakken ^^
  Xxxx

  Reply
 • Nicole

  01/01/2012

  Vandaag goed uitslapen en lekker niksen!

  Reply
 • Lisa

  01/01/2012

  Leuk artikel, haha :) Wens je een gelukkig en gezond 2012! :) X

  Reply
 • redhotjillypeppers

  01/01/2012

  Ik ga straks nog naar familie en dan gaan we lekker chinees eten maar eerst wat in de zetel met de laptop :)

  Reply
 • Nathalie

  01/01/2012

  Haha heel leuk artikel! helaas ben ik ziek, dus ook gisteren lag ik al vroeg in bedje helaas. :( Anyway, een fijn 2012 gewenst meid! :) x

  Reply
  • Beauty Koning

   02/01/2012

   Vervelend Nathalie, heel veel beterschap toegewenst. Laten we hopen dat het hierbij blijft dit jaar, in ieder geval een gelukkig en vooral gezond 2012 toegewenst!

   Reply
 • sofiexx

  01/01/2012

  leuk artikel :) happy 2012 toegewenst xx

  Reply
 • scarlett

  01/01/2012

  Naar familie toe! xx

  Reply
 • Amanda

  01/01/2012

  Ik ga vandaag strafrecht leren, moet er helaas toch echt aan gaan geloven, maar totaal geen zin!

  Reply
 • robinvalentine♥

  01/01/2012

  haha wat handig! ;) happy new year. ik ga lekker niets doen vandaag ;p

  Reply
 • Jorinde

  01/01/2012

  Ik heb vandaag gewerkt. Wekkertje ging vanmorgen om 6 uur. Gelukkig 2012!

  Reply
 • Jorinde

  01/01/2012

  Ik heb vandaag gewerkt. Wekkertje ging om 6 uur.
  Gelukkig 2012!

  Reply
  • Beauty Koning

   02/01/2012

   Happy New Year! Wauw, bikkel! Gewoon om 6 uur op zeg, amazing.

   Reply
 • zarahcari

  01/01/2012

  Leuk artikel ;) Ik lig nu ook lekker onder mn dekentje op de bank :)

  Reply
 • thebloggingsisters

  01/01/2012

  haha, goeie tips! Misschien kan ik er morgen nog een paar van gebruiken ;)
  x

  Reply
 • Rachelle

  01/01/2012

  Ik heb vandaag helemaal niks gedaan. Ik voelde me zo crack xD. Helemaal moe en alles. Ik heb een beetje voor de televisie gehangen en daarna nog even wat foto’s gepost maar ik heb die rust vandaag wel effe nodig =P! Leuke post <3!

  xx Katy ^^!

  Reply
 • Dieuwertje

  02/01/2012

  Ik ga vandaag werken aan mijn website en achter de pc spelletjes spelen :)

  xx-Dieuwzz

  Reply
 • Deb

  02/01/2012

  Hihi leuk artikeltje. Ik heb gelukkig geen kater gehad. Er zijn wel eens andere jaren geweest waarin het er wat wilder aan toe ging.. Ik heb rustig aan gedaan en ben ’s middags naar mijn schoonmoeder geweest waar mijn schoonzus uit de USA ook heel onverwacht was! Surprise!

  Reply
  • Beauty Koning

   02/01/2012

   Wauw, wat leuk dat ze helemaal van de USA zijn gekomen zeg, dat is echt amazing!

   Reply
 • fashionforyouandme

  03/01/2012

  super leuk artikel! Je schrijft echt heel erg leuk!!
  en natuurlijk happy new year! :)

  Reply
  • Beauty Koning

   03/01/2012

   Dank je wel! Wat een lief compliment. :) Happy New Yeaaaar!

   Reply

Geef een reactie