Goede voornemens 2012!

In het begin van het jaar word je doodgegooid, niet letterlijk, met de voornemens van 2012. Eigenlijk al in de maand december, men gaat nadenken over wat ze dit jaar hebben behaald en wat ze nog willen bereiken. In mijn artikel Missie Behaald vertelde ik al wat ik in 2011 had voorgenomen en met succes had behaald, dit keer gaat het over de goede voornemens van 2012!

goede voornemens 2012

Hoe langer ik over mijn voornemens ga nadenken, hoe meer het er worden, het werd hoogstens tijd om het artikel te gaan schrijven. We moeten het nog kunnen lezen, laat staan behalen! Op naar de eerste voornemen, het staat niet op volgorde, dus niet op wat het belangrijkste is, maar gewoon lekker door elkaar.

Goede voornemens 2012

Mijn eerste voornemen voor 2012 is mijn blog. Niet?! Ja! Ik wil verder komen met mijn blog, succesvoller worden, filmpjes online zetten waar ik niet zoveel onzin in praat, mijn kwaliteitsfoto’s moet omhoog, ik wil mijn blog leuker maken qua het bewerken van foto’s zoals tekst of gewoon een leuke touch eraan, kortom, verder bloggen en het nog leuker maken. + het eerste blogjaar mooi afsluiten.

goede voornemens 2012

De tweede is heel toepasselijk bij mijn blog, omdat ik mijn make-uptechnieken wil verbeteren. Mijn oogschaduw gaat goed, maar ik wil een perfecte wing kunnen maken, een gladde gezichtsbasis zonder enkele vlekken of iets dergelijks. Op de foto valt het mee, maar ik wil het meer voor mijzelf, gewoon een mooie egale basis. Daarnaast nog mijn oogschaduw, meer andere vormen erin, wat meer durven te doen. Zodra het weer langer licht blijft, kan ik gewoon rustig aan makeuppen!

Goede voornemens 2012

Op naar nummer drie! Ik wil weten wat er in een product zit, jullie weten nou inmiddels wel hoe een probleemhuid ik heb met mijn schrale lippen, echt een ellende. Vandaar dat ik mij meer wil verdiepen in een product, meer komen te weten over de ingrediënten, daar was ik vorig jaar ook al mee bezig. Vooral de laatste maanden, zodra je enkele termen begrijpt, wordt het lezen van de ingrediëntenlijsten veel leuker! Kortom, bewuster worden van de ingrediënten + de oorzaak zoeken van mijn allergie.

goede voornemens 2012

Nummer vier alweer, die blijft nog deels geheim, je zal hem binnenkort op mijn blog lezen, het is een dagelijks iets, niet op mijn blog, misschien wekelijks? Maandelijks? In ieder geval, het is een beauty iets, zodra je je opmaakt, doe je iets, maar het zit in je hoofd? Begrijp je het? Zo niet, dan moet je deze week mijn blog in de gaten houden en verklap ik mijn challenge. Als je het artikel niet leest, weet je het ook niet, lees je het goed? Misschien kom je er dan wel achter! 
Ok, nu dan echt de laatste! Ik wil mijn projecten gewoon beter bijhouden, die op mijn blog zoals Project: Graffiti op Project: No Name, nog steeds geen naam voor, maar ook privéprojecten waar ik mee bezig ben. Even kijken puzzelen of ik aan een project kan beginnen en of dat wel leuk is, ik stelde hem al ooit voor, of informeerde meer, maar ik denk dat ik hem waar ga maken, hoop ik. In ieder geval keep the projects moving.

goede voornemens 2012

Hier laat ik het bij, ik wilde nog beter worden in koken + plannen en sparen. Oké, die laatste, never. Koken vind ik wel leuk, maar dan is het meer bakken en of ik daar nou tijd voor heb, dus zou het alleen maar stress worden en eet ik uiteindelijk alles op, moeten we niet hebben. Plannen, dat is gewoon iets persoonlijks, ik zit hiernaast nog fulltime op school, stage en mijn blog. Ik wil beter plannen voor mijn blog, zodat ik niet steeds pas rond half vijf slaap en matig werk lever, liever kwaliteit dan kwantiteit! In ieder geval zijn het a lot of goede voornemens, ben benieuwd welke ik vol houd, nummer één sowieso! Dat is echt een passie geworden, bloggen. Ik wil graag mijn grenzen verleggen met make-up en hoop het door middel van de challenge en #2 het kunnen te verbeteren!

Heb jij goede voornemens voor 2012? Of enkele doelen die je wilt bereiken dit jaar?


38 Comments

 • Yara

  02/01/2012

  Goede voornemens! Ik wil met meerdere challenges meedoen en ze goed onderhouden op mijn blog :)

  Reply
 • Steffie

  02/01/2012

  leuke voornemens! ben benieuwd naar je challenge :D

  Reply
 • ValleyDollEva

  02/01/2012

  Leuke voornemens heb je en ben al héél benieuwd !

  Reply
 • DashicaShirley

  02/01/2012

  Leuke voornemens! :-)
  En ik ben ook benieuwd naar de challenge!
  Nog de beste wensen he :-)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  02/01/2012

  Ik kan echt een allergietest bij de dermatoloog aanraden hoor ! Ben er zelf op die manier achter gekomen dat ik aan een aantal stoffen allergisch ben, waaronder butylparaben, een bewaarmiddel wat praktisch overal in zit. Maar het is wel handig als je exact weet wat je moet mijden ! Leuke voornemens trouwens :)

  Reply
  • Beauty Koning

   02/01/2012

   Echt waar?! Ik wist niet dat je naar de dermatoloog kon om een allergietest te laten doen, misschien moet ik dat eens aanvragen. Ah, vervelend, maar wel handig dat je nu weet waar je allergie voor bent. Bedankt Jill! Ik ga eens op onderzoek uit. Dank je wel!

   Reply
   • redhotjillypeppers

    02/01/2012

    Zeker doen hoor ! Je hebt plak- en priktesten waarbij de dokter verschillende producten of stoffen aanbrengt op je arm of rug en daarna kijkt of je huid er op reageert of niet. Hopelijk kan de dermatoloog je verderhelpen want ik weet hoe lastig het kan zijn :)

    Reply
    • Beauty Koning

     02/01/2012

     Oh, die ken ik ja! Dat jeukt heel erg. :’) Bedankt Jill, ik ga er even achteraan.

     Reply
 • Coco

  02/01/2012

  Succes met al je voornemens! Maar dat komt vast wel goed :)

  Reply
 • Nicole

  02/01/2012

  Geen doelen en voornemens dit jaar. Meer spontaniteit in 2012! Leuke lijst heb je samen gesteld.

  Reply
 • happyannanas

  02/01/2012

  3voornemens: minder tijd bestden aan school, en meer aan BLOGGEN. SPAREN en de CHALLENGE op je blog ontdekken! :-D
  Happy 2012! ♥

  Reply
  • Beauty Koning

   02/01/2012

   Haha, school is en blijft helaas belangrijk, maar bloggen is nou eenmaal leuker. Good luck met je voornemens! Happy New Year!

   Reply
 • thebloggingsisters

  02/01/2012

  Leuke voornemens! Happy 2012!
  x

  Reply
 • Dionne

  02/01/2012

  Leuke voornemens! Een van mijn voornemens is ook meer tijd aan mijn blog besteden en hopen dat het ooit succesvol word haha!En verder wil ik gezonder gaan eten :)
  En nog een gelukkig nieuwjaar Cynthia :D !

  Reply
  • Beauty Koning

   02/01/2012

   Mooie voornemens! Sushi is aan te raden, volgens mij ook nog eens gezond, voornamelijk door de vis. :) Tenzij je voor de gefrituurde garnalen enzo gaat, dat is ook heel lekker. :’) Gelukkig nieuwjaar Dionne!

   Reply
 • Dieuwertje

  02/01/2012

  Ben benieuwd naar de challege… :)

  xx-Dieuwzz

  Reply
 • Maaikeike

  02/01/2012

  Goeie/leuke voornemens! Ik heb ook wat op een rijtje gezet & o.a. ook mijn blog beter bijhouden enz! ik ben heel benieuwd naar de challenges en je geheimpje ^^

  Reply
 • lian

  02/01/2012

  Leuke voornemens!

  x lian.

  Reply
 • Sophie

  02/01/2012

  Goede blog & beauty voornemens! Ik wil ook meer + beter leren koken =) En meer tijd aan mijn blog spenderen.. hoop dat het me lukt, ook na de eerste week van januari :P

  Reply
  • Beauty Koning

   02/01/2012

   Haha, inderdaad! Na de eerste week van januari houden de meeste het voor gezien. Mooie voornemens heb je! :)

   Reply
 • Milou

  02/01/2012

  Goede voornemens! Hopelijk wordt 2012 een goed jaar voor je :-)

  Reply
 • Deb

  02/01/2012

  Hihi ben alvast benieuwd naar je geheime voornemen, die ga ik ff proberen te achterhalen. Voor de rest heb je mooie voornemens die je vast allemaal gaat behalen. Wat betreft meer op de ingredienten letten van wat je op je huid smeert, is een hele goeie. Zo ben ik ook van mijn eczeem af gekomen. In sommige producten wordt echt (vaak goedkope) troep gegooid. En je blog is al super leuk dus ik ben benieuwd wat je eraan gaat doen om het nóg leuker te maken ;-)

  Reply
 • jessy

  02/01/2012

  super goede voornemens! ik wil ook graag ene challenge houden (:

  zou je miss op de band skandaal willen stemmen? dan maak je mij heel blij <3

  Alvast bedankt!xxx

  Reply
 • Kayla

  02/01/2012

  Ik heb niet echt goede voornemens, maar jij hebt wel een aantal mooie voornemens op een rijtje gezet. Ben benieuwd!

  Reply
 • Lotte

  02/01/2012

  Leuke voornemens! Ik kan ze nooit volhouden, hihi!

  Reply
 • Silvie

  02/01/2012

  leuke voornemens!

  Ik blijf je blog volgen iig ;)

  Reply
 • Amanda

  02/01/2012

  Ik wil dit jaar ook meer gaan sparen & beter op mijn uitgaven letten!

  Reply
 • Ik wens je naast een gelukkig en gezond 2012 ook heel veel succes met de voornemens! Moge ze allemaal verwezenlijkt worden!

  Reply
  • Beauty Koning

   02/01/2012

   Dank je Peggy! Ik wens jou ook een gelukkig en gezond 2012 toe!

   Reply
 • beauty treasures

  02/01/2012

  misschien is het boek het beauty lexicon iets voor jou. daarin kan je alle ingredienten in terug vinden die in producten zitten verwerkt. ik heb het thuis ook voor school

  Reply
  • Beauty Koning

   02/01/2012

   Wauw, vind je daar echt alles in terug? Dank je Steffi! Ik schrijf hem even op een lijstje, kijken of ik hem kan vinden.

   Reply
 • jlovesbeauty

  02/01/2012

  Succes met je voornemens! Eigenlijk heb ik dit jaar maar 1 voornemen gemaakt.. Mijn rijbewijs halen. Hoop dat me lukt

  Reply
 • Vintagirie

  02/01/2012

  Goede voornemens.. Ik vind het soms wel moeilijk te begrijpen wat er in je zin staat, omdat ze zo lang zijn. Ik weet niet of ik de enige ben, maar ik wilde het ff kwijt. Ik ben benieuwd naar de challenge en ga het in de gaten houden.

  Reply
 • Marijke

  02/01/2012

  Wat een goede en leuke voornemens!!
  Ohh, wel mysterieus hoor….die challenge :-P

  Reply
 • Sharon

  02/01/2012

  Ik heb dus zitten nadenken over mijn voornemens ! ;D want je vroeg het op 31 december, oudjaarsdag. :”) En toen had ik al verteld : 1. meer discipline krijgen. En daar bedoel ik dan vooral mee dat ik me een keer aan mijn plannen moet kunnen houden. 2. Ik wil weer op mijn oude gewicht komen. ( Dat betekent dus sporten as hell en gezond eten. 3. school goed doen en 4. minder stressen. Ik stress me altijd dood, wat echt slecht is voor mijn gezondheid ;p

  Reply
 • froufroubeauty

  04/01/2012

  Leuke voornemens. Hopelijk lukken ze ook allemaal :D

  Reply

Geef een reactie