FML.

Het komt niet eens in de buurt van make-up of andere beauty gerelateerde onderwerpen, misschien als je tussen de categorieën zoekt, maar de kans is ook daar klein. Je hebt gewoon soms van die websites waar je urenlang op kan rondhangen, gewoon alles lekker op je eigen gemakje doorlezen, kwijlen bij de mooiste afbeeldingen, of dat je alleen maar moet gieren. Vooral dat laatste heb ik bij deze website! Misschien ken je hem al namelijk FML!

FML

FML, een veelvoorkomende afkorting, maar waar staat het nou eigenlijk voor? Easy! Het betekend namelijk Fuck My Life. Oh, you said F*ck. Jap, dat zei ik. Vandaar dat het wordt afgekort, het klinkt minder grof vind ik. Je kan het gebruiken zodra er iets tegen zit, ikzelf gebruik het vaak op sarcastische en ongemakkelijke momenten. Zoals op school als je nog minimaal 8 uur te gaan heb, FML. Het staat natuurlijk niet er meteen voor dat je het leven niet meer ziet zitten.

Blijkbaar zijn er nog meer mensen met een FML-momentje, vandaar dat ze speciaal een hele website hebben opgezet met allemaal hilarische en vooral lachwekkende FML-momenten. De website is wereldwijd, vandaar dat het een Engelstalige site is, wordt er ook in het Engels geschreven + gereageerd. Je hebt er ook echt hele erge dingen tussen zitten zoals:

Today, my husband dropped me off at work. Ten minutes later I got a text saying “I just dropped the b*tch off I’ll be there in a few baby, miss you.” I asked him about it he said ”I don’t know what you’re talking about Megan.” My name isn’t Megan. Not even close. FML.”

YIKES, het zal je maar gebeuren! Je hebt veel cheaters op FML, maar ook hilarische en vooral aparte momenten die ook best jou eens kunnen overkomen. Misschien herken je jezelf wel in een paar berichten, ik in ieder geval. Soms denk ik: inderdaad, so true! Nog een grappige:

Today, my 5 year old nephew showed me green martians he’d made with his new Play Doh set. I smiled and said, “Wow! Now, how about some blue martians!” He looked at me and replied, “How about some blue shut the f*ck up!”. FML” 

Je hebt er zoveel, echt de moeite waard om er een kijkje op te nemen! Helemaal als je je verveelt, zodra ik erop kijk, blijf ik minimaal een half uur rondkijken, gieren om sommige berichten die er zijn gepubliceerd. Je kan ook nog eens je medeleven tonen door middel van een I agree, your life sucks-knop, net zoals de like-button bij Facebook, natuurlijk mag je ook haten op de website door de You deserved it-knop. Zeker de moeite waar om eens een bezoekje te brengen!

Kon jij de website al?


22 Comments

 • Lisa

  03/01/2012

  Kende de website nog niet, ziet er wel grappig uit, haha :) Bedankt voor de tip :)

  PS: bedankt voor je lieve commentaar op mijn blog :D Apprecieer ik echt :)

  Reply
 • jlovesbeauty

  03/01/2012

  Deze kende ik nog niet, ziet er leuk uit xp

  Reply
 • Yara

  03/01/2012

  Ik heb de applicatie ervan op mijn telefoon staan, als ik me verveel kijk ik wel eens. Het slaat eigenlijk 3x nergens op, en daarom is het zo leuk haha.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  03/01/2012

  Leuke site. Heb me al een kriek gelachen :p

  Reply
 • shannara

  03/01/2012

  Kende het ook niet, wel grappig :-D

  Reply
 • Amanda

  03/01/2012

  Ik ken de de website nog niet;)

  Reply
 • Nicole

  03/01/2012

  Hahahaha, geweldig! Ik zag ‘fml’ al in je twitter staan, als ik het goed heb.

  Reply
 • Kaylani

  03/01/2012

  Leuk! Ik ga zeker even spieken haha!

  Reply
 • Lonneke

  03/01/2012

  Kende hem al, was hem vergeten!

  Reply
 • fashionforyouandme

  03/01/2012

  haha ik vind deze leuk:
  Today, I went on a first date with a guy I really like. He brought up that there was a person staring at us from a nearby table. That person was my mom. FML
  hahaha, :)
  Leuk artikel, ik kende de site nog niet dus thanks!

  Reply
 • Dionne

  03/01/2012

  Ik kende hem nog niet, lijkt me leuk! :D

  Reply
 • Milou

  03/01/2012

  Haha, ik ken de site inderdaad. Ik lig altijd helemaal dubbel om die FML’s!

  Reply
 • Steffie

  03/01/2012

  lijkt me grappig, ik nog even snel kijken :D

  Reply
 • Kayla

  03/01/2012

  Ik ken deze website nog niet, zal eens kijken..

  Reply
 • charlotte

  03/01/2012

  hahah grappig!x

  Reply
 • Tahnee

  03/01/2012

  Nee, ik ken de website niet. Maar hij klinkt ontzettend leuk! Ik ga meteen een kijkje nemen. Wel gevaarlijk dat ik met zulke site’s vaak uren blijf hangen. hihi..

  Reply
 • Deb

  04/01/2012

  Damn, deze site kende ik nog niet. Thanks voor de tip. Als je zelf eens zo’n FML dag hebt, kun je hier dus je ei kwijt en ook misschien om jezelf op te beuren zo van.. het kan altijd nog erger.. ;-)

  Reply
 • sharon

  05/01/2012

  Haha ik gelijk kijken ! Hier hadden jij en other guy het over met oud en nieuw, Dus Ben benieuwd :p

  Reply
 • melissa

  05/01/2012

  Die lees ik weleens als ik me verveel, maar ik geloof niet alles wat er staat hoor… ;-)

  Reply
 • Pauline

  07/01/2012

  Echt een hilarische site inderdaad :P

  Reply

Geef een reactie