Project Graffiti FOTD: Back in Pink with Yellow Cliff.

Over mijn inspiratiebron heb ik al verteld, jullie zijn inmiddels op de hoogte van het nieuwe project, genaamd graffiti. Eens in de zoveel tijd post ik een look, geïnspireerd door een geweldige tag, piece of ander kunstwerk van de straat, of uit mijn boek. New York City lag nog even in de buurt, vandaar dat we vandaag weer in de tijdmachine stappen, terug naar 1970 voor het geweldige stuk art op een trein in de city New York!

Project Graffiti

Zolang we in de graffiti stijl leven, spreken of kijken, ga ik voor kleurrijk, althans, de persoon achter het kunstwerk gaat voor de sprankelende kleuren. Ik maak hem alleen maar na met mijn make-up. Laten we over schakelen naar de foto!

Project Graffiti

Dit soort afbeeldingen vind ik het mooist, gewoon pure kunst op een rondrijdende trein! Je ziet het ten eerste overal, kleurt toch nog eens de boel wat op, daarnaast heb je wat om naar te kijken, wanneer zo een trein het station passeert. De witte letters, omringd door roze en geel, met als finish een zwarte eyeliner, ik bedoel omlijning.

Project Graffiti

Ik begin altijd met een oogschaduwbasis, hiervoor heb ik de Too Faced Shadow Insurance gebruikt en daar overheen een Jumbo Eye Pencil van NYC in de kleur Milk. Dit heb ik geblend met mijn vinger, zodat er geen grove lijnen kunnen ontstaan. Onder mijn wenkbrauw bracht ik een huidskleurige highlighter aan, puur voor het blenden!

Project Graffiti

In mijn binnenste ooghoek bracht ik Screwdriver aan, uit mijn Curaçao palette van Sleek. Een gepigmenteerde gele tint die dient voor de diepte in de letters. Blend hem uit naar het middelste deel van je ooglid.

Project Graffiti
Believe me,
die wil je niet scherp zien.

Op het andere deel van mijn ooglid, buitenste ooghoek, breng ik de roze tint in het rode rijtje aan, uit mijn matte 88 Palette. Naast de paars waar je de pan in zit, zit een rode tint, twee kleuren naar boven, net onder de pan en daar zit nog een donkerroze tint, die breng je ook licht je binnenste ooghoek in. Blend dit goed!

Project Graffiti

Voor je arcadeboog wil je die felle roze tint onderin gebruikt, één naar boven en die breng je alleen in je buitenste deel van je arcadeboog aan en onder je oog. Blend dit goed om vervolgens de Singapore Sling er overheen aan te brengen en die blend je naar binnen toe.

Om je ogen goed te laten poppen breng je nog eens een witte highlighter onder je wenkbrauw aan, met een goede shimmer ofcourse! Een zwarte winged eyeliner om de look mee af te maken, de omlijning van de letters en een wit oogpotlood om de big eyes te creëren. Wimpers krullen en mascara, you’re  done!

Project Graffiti

Ik houd van dit project, heerlijk! Het is dat ik niet met jullie mijn football passie kan delen, niet iedereen is fan van de Packers, maar dit heeft weer met make-up te maken, als wij ergens van houden, haha! Ik koos voor de nude lips, addicted to it en maakt het de look gewoon af.

Ga jij wel eens voor de roze oogschaduw?


33 Comments

 • redhotjillypeppers

  06/01/2012

  Ik ben nooit een fan geweest van roze oogschaduw maar op deze manier vind ik het wel leuk gecombineerd !

  Reply
 • Manon

  06/01/2012

  Erg mooi gemaakt! Ik ga normaal niet voor roze oogschaduw, maar dit vind ik wel erg tof.

  Reply
 • Amanda

  06/01/2012

  Weer een mooie looks en wat een gepigmenteerde geel, springt er echt uit!

  Reply
 • Maya

  06/01/2012

  Leuke look! heel gedurfd :D

  Reply
 • ValleyDollEva

  06/01/2012

  Whoa, heel fel maar wel übercool !

  Reply
 • Nicole

  06/01/2012

  Wow, echt stoer! Ik gebruik nooit felle kleuren, als zou ik het weleens willen. Ik ben te scheiterig, haha.

  Reply
 • Milou

  06/01/2012

  Hele mooie look! Ik zou het zelf nooit durven dragen, maar jou staat het super!

  Reply
 • Kayla

  06/01/2012

  Heel mooi! Leuke combinatie zo! Ik gebruik meestal meer nude kleuren, een roze glitter oogschaduw vind ik wel heel mooi voor “erbij”.. :D

  Reply
 • jlovesbeauty

  06/01/2012

  Wat een prachtige look! Dat geel en roze gaan echt leuk samen!

  Reply
 • Dieuwertje

  06/01/2012

  Mooi gemaakt!

  xx

  Reply
 • germa

  06/01/2012

  Wauw, het knalt van mn beeldscherm af! Leuke kleurencombo.

  Reply
 • makeupbyrubina

  06/01/2012

  Waw this look is so gorgeous

  Reply
 • Nathalie

  06/01/2012

  Wow, superlook zeg! Mooi gedaan! x

  Reply
 • miss073

  06/01/2012

  mooi gedaan weer :D:D

  Reply
 • Lotte

  06/01/2012

  Mooie gedaan! Leuk voor bij een mooi zomerjurkje!

  Reply
 • Laralaurentia

  06/01/2012

  Ow wow girl, I love it!

  Reply
 • Nicole

  06/01/2012

  heel mooi!

  Reply
 • Charlotte

  06/01/2012

  Mooie, lekker vrolijk!

  Reply
 • Rinah

  06/01/2012

  Wat ontzettend leuk dat je uit een graffiti stijl inspiratie kan uithalen! De kleuren passen ook heel mooi bij elkaar. Echt een hele mooie look.

  Reply
 • Monique

  06/01/2012

  Wow heftig!
  Maar gaaf!

  Reply
 • robinvalentine♥

  06/01/2012

  jou staat ook alles! <3

  Reply
 • froufroubeauty

  06/01/2012

  Wow wat een leuke look wel wat druk om zo in de dag te dragen maar voor een verkleed feestje ofzo zou ik het best wel dragen :D

  Reply
 • Tahnee

  06/01/2012

  Woow heftig! Wel erg mooi. Durf jij dit trouwens ook naar buiten te dragen? Ik zou het zelf te heftig vinden.

  Reply
  • Beauty Koning

   06/01/2012

   Dank je wel! Oh, ja hoor! Daar heb ik geen moeite mee. :) Dit is wel meer gewoon even heerlijk makeuppen en gek doen, maar ik draag de meeste looks ook gewoon buitenshuis.

   Reply
 • Irma

  06/01/2012

  Supermooi, maar ik heb een vraagje:
  hoe krijg jij je waterlijn zo wit?
  ik heb een best goed gepigmenteerd wit oogpotlood gekocht, dan ga ik eerst met een wattenstaafje over mijn waterlijn en dan met mijn oogpotlood, maar het wordt gewoon niet wit! X

  Reply
  • Beauty Koning

   06/01/2012

   Dank je wel Irma! Ik gebruik een kohl pencil, oogpotlood, van de Etos in de kleur wit. Voorheen werkte hij echt perfect, maar sinds kort heb ik een nieuwe, de pigmentatie lijkt wat minder, maar de wattenstaaftechniek helpt niet altijd, gebruik hem namelijk ook! Ik breng gewoon eerst één laag aan, laat hem “drogen”, doe bijvoorbeeld mijn wimpers krullen of mascara en vervolgens nog een laagje, gewoon net zo vaak er over heen gaan totdat hij mooi wit is. Helaas lukt het niet altijd, maar als het goed is moet je nu toch wel een wat wittere waterlijn hebben. :)

   Reply
 • roos

  06/01/2012

  Het is me altijd een raadsel hoe jij die mooie ooglooks maakt!

  Reply
 • Laura

  06/01/2012

  Wow, zeer geslaagd! xx

  Reply
 • Dionne

  06/01/2012

  Wauw, heel erg mooi! :D en hele mooie kleuren gebruikt ook

  Reply
 • Lisa

  06/01/2012

  Mooie en leuke kleurrijke look! :)

  Reply
 • shannara

  07/01/2012

  ik vind roze oogshaduw wel leuk

  Reply
 • Shirley

  07/01/2012

  OMG ik heb soortgelijke kleuren gebruikt gisteren. Ook hot pink plus knalgeel. Heerlijke combi :D

  Reply
 • Kimberley

  08/01/2012

  Wauw! Prachtige kleuren heb je gebruikt zeg!

  Reply

Geef een reactie