Leighton Meester Meets Cynthia.

Gossip Girl, één van mijn favoriete dinsdagavond programma’s, althans toen der tijd kwam het op de dinsdagavond, verheugende mij er een hele week lang op, elke keer weer een uurtje naar Chuck Bass kijken! Niet alleen voor Chuck had ik een oog, ook voor de geweldige make-up, de prachtige kledingstijlen en de mooiste accessoires wat er in de serie voor kwam! Nieuwsgierig welke look ik heb nagemaakt?! Kijk vandaag mee naar de Leighton Meester Meets Cynthia!

leighton meester inspired make-up

Blair, ik noem haar altijd Blair, Leighton ziet er altijd in GG er prachtig uit, met mooie sierlijke jurken, of juist weer strak in een mantelpakje, kleurrijk of juist basic tinten. Haar make-up is altijd netjes afgestemd op haar kleding, niet alleen in de serie ziet ze er goed uit, maar ook op de rode loper valt ze op met haar bruine kijkers en gekrulde lokken! Een vrij simpele look, lichtelijk smokey aangebracht met standaard lippen. Hoe makkelijk het er ook uit ziet, hoe moeilijker hij is, maar dat maakt hem alleen maar leuker om na te maken!

leighton meester inspired make-up

Om mijn oogschaduw de hele dag op zijn plek te houden gebruik ik een oogschaduwbasis! In mijn binnenste ooghoeken bracht ik een Jumbo Pencil aan van NYX in de kleur Milk, dit heb ik geblend met mijn vingers om daar overheen een matte crèmekleurige oogschaduw aan te brengen, een oplichtstukje in je ooglook.

leighton meester inspired make-up

Natuurlijk heb ik ook de oogschaduw onder mijn wenkbrauw aangebracht, daar dient hij ook als highlighter + voor het blenden. Op mijn ooglid bracht ik de kleur Taupe van NYX aan, het is eigenlijk een blush, die ik weer gebruik als bronzer, maar dit keer als basis voor mijn oogschaduw, dat is nog eens een multifunctioneel product! Ik blende hem ook licht mijn arcadeboog in voor enkele schaduw.

leighton meester inspired make-up

Over Taupe bracht ik de kleur Mocha van NYX aan, dit keer een echte oogschaduw met een perfecte shimmery finish, ook blendde ik deze mijn arcadeboog in en bracht ik hem onder mijn oog aan in combinatie met de Matte 327 van Inglot. Ik wilde in het middelste gedeelte van ooglid ook een lichtpunt creëren door middel van de Taupe oogschaduw uit mijn Au Natural Palette van Sleek! A lot of Taupe Taupe Taupe! Om mijn look af te maken heb ik een gelliner op mijn waterlijn gebruikt, mijn wimpers gekruld met de wimperkrultang en mijn lashes voorzien van een laagje mascara!

leighton meester inspired make-up

Ook Blair is niet van de blush, althans dit keer niet! Ze gaat voor een bronzer, Lucky me! Geen nude lips, maar een lipliner van Miss Sporty, stiekem nog steeds één van mijn favorieten, namelijk de Toffee 010. Daar over heen bracht ik deppend de lipgloss van NYX, NYX is even het hoofdmerk in het artikel, Frosteed Beige! Nieuwe combinatie.

leighton meester inspired make-up

De looks van Leighton Meester komen zeker nog een keer terug in de Meets Cynthia, niet omdat het heel gezellig was met haar visagiste, maar haar looks zijn echt amazing. Het is een neutrale look geworden, die je ook dagelijks kan dragen!

Voor wie ging jij uit de Gossip Girl reeks?


36 Comments

 • Lisa

  07/01/2012

  Oh, als een grote fan van “Gossip Girl” en Leighton Meester vind ik het erg leuk om zo een look te zien :D Mooi hoor :D

  Reply
 • Belllezza

  07/01/2012

  Mooie look en je hebt echt ontzettend mooie wenkbrauwen.

  Reply
 • shannara

  07/01/2012

  dezelook staat je heel erg mooi!

  Reply
 • jlovesbeauty

  07/01/2012

  Staat je echt leuk!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  07/01/2012

  Weeral een erg mooie look. Hij is subtiel maar laat je ogen toch mooi uitkomen !

  Reply
 • makeupbyrubina

  07/01/2012

  Mooie look Cynthia, :)

  Reply
 • Yara

  07/01/2012

  Mijn favoriet uit Gossip Girl blijft toch echt Serena van der Woodsen, ik vind haar zo gaaf! :) Mooie ooglook, ik vind hem echt heel subtiel, iets wat ik ook graag zou dragen.

  Reply
 • ValleyDollEva

  07/01/2012

  Gossip girl is ook een van mijn favo series ! Mooie look heb je gemaakt :-)

  Reply
 • Jiildou

  07/01/2012

  I <3 Chuck! Serieus, hij is geweldig! Erg mooi look!

  Reply
 • Maaike

  07/01/2012

  hele leuke serie inderdaad! Ik vind alle personen in GG wel wat hebben.
  je hebt de look echt super mooi na gemaakt! Staat heel mooi :)

  Reply
 • Nicole

  07/01/2012

  Mooie look. Jij ook veel hebben: donker en licht. Ik keek nooit Gossip Girl, haha. Ik moet me nu zeker gaan schamen in een hoek?

  Reply
  • Beauty Koning

   07/01/2012

   Dank je Nicole! JA! OH MY! Nee, of course not. :D Ik keek nooit 9021O ofzo? Precies hetzelfde als GG, maar niet zo leuk als Gossip Girl, no shame. :D

   Reply
 • Shirley

  07/01/2012

  Deze look staat je super. Ik vind je lippen ook erg mooi. Niet te nude, maar wel naturel met fijne shimmer.

  Reply
 • Nathalie

  07/01/2012

  Erg mooi gedaan! Ik vind jouw felle looks erg mooi, maar als je het rustig houdt zoals bij deze look vind ik het ook super! x

  Reply
 • Natasja

  07/01/2012

  Mooi zeg, deze kleuren staan je prachtig! Mooi zacht :) Een opbouwend puntje van kritiek: wel vind ik je wenkbrauwen iets aan de donkere en warme kant, maar dat is ook een kwestie van smaak ;-) Probeer anders eens het wenkbrauwpotlood van de Hema (behalve kleur 11, die is ook erg warm), ik denk dat je dit verrassend mooi staat :D

  Reply
  • Beauty Koning

   07/01/2012

   Dank je wel Natasja! Haha, inderdaad. Het is mijn eigen voorkeur, ik kies altijd voor de donkere wenkbrauwen, hier en daar heb ik een lichtere tint verwerkt in mijn looks. Ik werk het liefst met poeders, het potlodenstadium ben ik al gepasseerd en kies daarom voor de oogschaduws of wenkbrauwpoeders. Thanks voor je kritiek!

   Reply
 • froufroubeauty

  07/01/2012

  Mooie look deze zou ik al rap elke dag dragen :D

  Reply
 • Milou

  07/01/2012

  Supermooie look! Jouw wenkbrauwen zijn echt per-fect gedaan, echt heel erg mooi!

  Reply
 • Nicole

  07/01/2012

  heel mooi!

  Reply
 • Amanda

  07/01/2012

  Mooie look! Heel natuurlijk

  Reply
 • Marloes

  07/01/2012

  Mooie look! Ik ben ook een GG fan en dan vooral van Serena en Nate!

  Reply
 • Louna Beauty

  07/01/2012

  Staat je super… lekker voor alle dag, maar toch mooi! Leuk!

  Reply
 • Tahnee

  07/01/2012

  Ik vind deze naturel look echt heel mooi! Past goed bij je.

  Reply
 • Katy

  07/01/2012

  Leuke make-up =]! En bedankt voor je reactie =]! Hahaha dikke dieren zijn gewoon grappig en leuk =P! Toen mijn kat nog leefde was die zo dik dat die vast kwam te zitten bij het hekje xD. Zo schattig haha, maar wel zielig =o. Gelukkig kwam ze er toch nog uit <3!

  Maar Cynthia doe je ook verzoekjes met make-up =], want ik kijk tegenwoordig een bepaalde serie en er is een meisje die leuke make-up heeft =P. Ik wilde dat ook eens doen, alleen ik weet niet hoe =P.

  xxx Katy ^^!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/01/2012

   Dank je Katy! Hahahaha, oh grappig hoor. :’) Heel zielig, maar stiekem hilarisch. Gelukkig kwam ze er weer uit. :’) Ja, of course! Zeg het maar en ik zal wat research verrichten op de look. :D

   Reply
 • Dieuwertje

  07/01/2012

  Mooie natural look!

  xx

  Reply
 • germa

  07/01/2012

  Prachtig! Dit is echt de ideale every-day look!

  Reply
 • Myrthe

  07/01/2012

  Wauw, wat een mooie look zeg! Prachtig gedaan.

  Reply
 • Kelly

  07/01/2012

  Prachtig Cynthia!

  Reply
 • Sophie

  07/01/2012

  Moooooi I love neutrale looks, zij is altijd zo mooi en perfect in Gossip Girl, dinsdag weer een nieuwe episode downloaden :D

  Reply
 • Mooi gedaan! Ze is idd erg mooi maar ik heb het toch meer voor Serena.

  Reply
 • Deb

  08/01/2012

  Super mooi gedaan! Mocha is een mooi kleurtje he, door jou heb ik hem weer ‘herontdekt’ de kleuren op je lippen (is een combi volgens mij) staat je geweldig!

  Reply
 • darcy

  09/01/2012

  super mooie look ! lekker naturel ! deze zou ik zelf wel elke dag naar school willen dragen !:)

  Reply
 • Pauline

  09/01/2012

  Ik ben zelf geen Gossip Girl fan, maar ik vind je look wel heel erg mooi geworden!

  Reply
 • Wat heb je mooie wenkbrauwen! Een hele mooie look vind ik dit, prachtig, ik heb het wel eens geprobeerd maar ik vind het mij nooit goed staan :p het staat jou wel heel erg mooi!

  Reply

Geef een reactie