Sleek Pout Paint Pin up en Cloud 9.

Ze waren een echte hype, iedereen was in het bezit van een Sleek product, de palettes waren steeds uitverkocht, maar toen de Pout Paints verschenen was er echt een run op! Zodra er iets in beautyland gewild is, is het ook echt geliefd. Ik wist dat ze onder de kerstboom lagen en kon of course niet wachten om ze uit te pakken, laat staan swatchen om vervolgens een geweldige review voor jullie te schrijven! 

Sleek Pout Paint

Met kerstmis bestelde ik twee lipglosses/lipsticks namelijk de rode kleur Pin Up en de witte wolkachtige tint Cloud 9! Ze werden netjes geseald in plastic geleverd. Zelf vind ik dat altijd fijner, je bestelt toch weer online, you never know! Maar bij Alice&Jo heb ik nooit mijn twijfels, goede webshop, geweldige service, wat ik persoonlijk ook erg waardeer bij een webshop en ze hebben te gekke acties!

Sleek Pout Paint

Het zijn twee kleine tubes, bevatten beide 8 ml, per stuk. Niet superveel, maar je hebt echt heel weinig nodig voor je lippen. Zuinig in gebruik, pluspunt! Hij is heel hygiënisch, je moet hem namelijk aanbrengen met je lippenseel, kan een minpunt zijn als je onderweg ze wilt bijwerken, hier kom ik later nog op terug.

Sleek Pout Paint

Pin up doet zeker zijn naam een eer aan, vind ik. Hij is mooi rood, lijkt naar donkerrood te neigen, wacht maar totdat hij eenmaal op je lippen zit. Het is echt een rode knalkleur, die meteen staint, wat fijn is!

Sleek Pout Paint

Nadat je de dop hebt verwijderd zie je geen applicator, maar een tutje. Zoals ik al zei is het hygiënischer, maar onhandig als je onderweg wilt bijwerken, je moet meer dingen meenemen dan normaal. Hij doseert wel de juiste dosis, voorzichtig knijp je in de tube en er verschijnt een klein erwtje waar je beide lippen mee kan invullen!

Sleek Pout Paint

Sleek Pout Paint

Ik trok eerst een dunne streep, hij is wat waterig aan de bovenkant, misschien omdat hij niet goed geschud was? Moet je ze schudden, in ieder geval was het probleem later verholpen. Ik heb een druppel aangebracht en die met mijn vinger geblend. De kleur? Amazing! De dekking is incredible, de pigmentatie is nog beter en de kleur is gewoon roder dan rood!

Sleek Pout Paint

Op naar de witte kleur, Cloud 9? Wat moet ik in godsnaam met een witte tint? Nou, laat ik dat nou eens uitleggen! Witte lippen zijn gewoon mijn ding, ik ben een fan van prachtige witte pareltjes, just joking. Ik nam sowieso Pin Up, maar ik kon ook voor de roze gaan, had ik in totaal twee kleuren. Nu kan ik met de rode en witte gaan mengen, hierdoor heb ik eigenlijk meer dan twee Pout Paints, veel meer keuze dus!

Sleek Pout Paint

Sleek Pout Paint

Ik had niet verwacht dat de witte zo goed zo dekken. De pigmentatie is ook hier weer amazing, een witte tint die zo goed dekt? Well done Sleek! Voor de swatch heb ik precies dezelfde techniek gebruikt als bij de andere. De geur van de Pout Paints zo lekker, heel fruitig, sinaasappels!

Je ziet bij de swatches goed dat de rode tint al wat uitgelopen is, hij gaat zich verplaatsen, wat hij ook doet op mijn lippen, minpunt. Ik vind dat echt een nadeel, hierdoor kan je ze niet naar een feestje dragen, of overdag. Misschien is daar nog een speciale techniek voor, maar die heb ik nog niet gevonden.

Sleek Pout Paint

Een mooie creatie kon ik niet achterwege laten, vandaar een kleur die ik zelf heb gecreëerd met beide Pout Paints! Een roze tint die naar de donkere kant trekt, wat ik nog geweldiger vind, misschien wordt dit wel een FOTD!

Ondanks dat ze gaan creasen op mijn lippen, blijf ik het een geweldig product vinden. Het is echt een must-have voor visagisten. Ik vind het ook meer voor een foto of iets tijdelijks, natuurlijk wil ik ze ook voor dagelijks gebruik gaan benuttigen. De Pout Paints zijn al voorbij gekomen in een Meets Cynthia!

De Sleek Pout Paint Pin Up en Cloud 9 zijn beide online verkrijgbaar bij Alice&Jo voor €6,99 per stuk.

Heb jij een Sleek Pout Paint in bezit?


27 Comments

 • Belllezza

  09/01/2012

  Ongeveer hetzelfde als de Lip Tars toch? Wel goedkoper, lekker.

  Reply
 • Nathalie

  09/01/2012

  Ik kende het ook nog niet, maar het ziet er wel leuk uit! Niet iets wat ik snel zou aanschaffen voor mezelf, denk ik.

  Reply
 • Milou

  09/01/2012

  Wat een leuke producten! Ik kende ze nog niet. :-)

  Reply
 • Nicole

  09/01/2012

  Ik kende het nog niet. Interessant!

  Reply
 • Sophie

  09/01/2012

  Hey wat een leuke webshop, die kende ik nog niet. Die kleur die je zelf gemaakt hebt is supermooi trouwens, zou ik zo dragen!

  Reply
 • Lotte

  09/01/2012

  Ik heb er al eens vaker iets over gelezen, ik vind ze zo leuk! Je kunt helemaal je eigen kleur maken:D

  Reply
 • germa

  09/01/2012

  Ik heb er al heel vaak naar gekeken op Alice&Jo’s. Inderdaad een hele fijn webshop, ik koop er graag. De Sleek Pout Paints vind ik heel fascinerend. Maar in de praktijk denk ik dat het best een gedoe is om een juiste kleur te mengen. Dus ik denk niet dat het iets voor mij persoonlijk is. Al denk ik wel dat de pout paints geweldig zijn voor visagisten en dan ook de gekke kleuren als blauw en groen.

  Reply
 • Anne vdh

  09/01/2012

  Leuke producten. Al zou ik toch liever voor de OCC lip tars gaan, ik heb het idee dat die beter blijven zitten? Alhoewel… deze zijn wel een stukje goedkoper!
  Wel tof dat je ze kan mengen!

  Reply
  • Beauty Koning

   09/01/2012

   Ik heb eigenlijk geen idee! Stiekem wil ik die ook graag hebben. :’) Ze zijn inderdaad wel goedkoper, volgens mij zijn Liptars €10 per stuk.

   Reply
 • Deb

  09/01/2012

  Mooi kleurtje geven ze samen. Je moet hiervoor altijd wel ff de tijd nemen. Ik heb er zelf ook 1 en ik ben meer van het makkelijke en snel snel dus ik gebruik hem niet zo vaak.. Tís wel geinig om ze te mengen.

  Reply
 • jlovesbeauty

  09/01/2012

  Wat een mooie rode kleur! Lijken me fijne producten.

  Reply
 • melissa

  09/01/2012

  Wauw die rode is wel echt mooi!

  Reply
 • Dieuwertje

  09/01/2012

  Erg leuk!

  xx

  Reply
 • Charlotte

  09/01/2012

  wauw mooi zeg!x

  Reply
 • Dionne

  09/01/2012

  Wauw die rode kleur is echt heel erg mooi!

  Reply
 • shannara

  09/01/2012

  dekken wel heel erg goed

  Reply
 • froufroubeauty

  09/01/2012

  Die rode kleur is bijzonder mooi en zo krachtig van kleur ^^

  Reply
 • Amanda

  09/01/2012

  Lijkt me een fijn product, de pigmentaie is echt amazing!

  Reply
 • ValleyDollEva

  09/01/2012

  Ik had ze ook al es gezien en was er best benieuwd naar !

  Reply
 • Judith

  09/01/2012

  Erg handige kleuren, zo kan je veel combinaties maken :)

  Reply
 • Kayla

  09/01/2012

  Ik heb ze al veel gezien en vind de kleuren echt prachtig! Lijkt me heel fijn voor visagisten!

  Reply
 • Monique

  09/01/2012

  Prachtige kleuren! ik ben benieuwd naar je look!

  Reply
 • Myrthe

  09/01/2012

  Wauw, wat een leuke kleurtjes zeg! En wat een goede pigmenatie, dat wist ik helemaal niet! :O

  Reply
 • Marijke

  09/01/2012

  Ik kende het nog niet, maar het ziet er echt super leuk uit zeg!!

  Reply
 • Shirley

  09/01/2012

  Erg mooi :-)
  Ik ga het toch ook eens proberen!

  Reply
 • mylifenbeauty

  11/01/2012

  zet er echt leuk uit :D!!!

  Reply
 • Roos

  13/01/2012

  Ik had er al heel veel over gehoord, maar het is echt totaal niets voor mij.

  Reply

Geef een reactie