You got any questions?!

De laatste tijd krijg ik er steeds meer vragen over en enkele suggesties om iets te creëren waar zij naar vragen. Mijn To Do List puilt uit, ik heb te weinig tijd, vandaar dat ik alles opschrijf, hierdoor onthoud ik welke looks ik wil maken, of welke beroemdheden langskomen!

you got any questions

Mijn omgeving begint steeds nieuwsgieriger te worden, aangezien ik meer tijd in mijn blog steekt dan andere projecten. De meest voorkomende zin die ik in 2011 heb uitgebracht is; “Nee, ik moet dat doen voor mijn blog.” “Nee, ik kan niet, blog.” “Helaas, blog.” “Nee, mooi weer, foto’s maken.” “Sorry, vandaag eh, ik moet nog een look maken.” Ja, ik investeer veel tijd in mijn blog, het is heel leuk, maar om je passie make-up met iemand te kunnen delen, is incredible. Ik houd er gewoon van om looks te maken die “niet” draagbaar zijn, of met mijn projecten zoals Graffiti of No Name aan de slag te zijn. I LOVE IT.

you got any questions

Om terug te komen op mijn omgeving, men vraagt zich af wat ik hier en daar doe, beetje neuzend op mijn blog gaan ze toch langzaam aan wat vragen stellen. Inmiddels merk ik ook bij mijn comments op dat jullie wat durven te vragen, maar nogal terughoudend zijn. Eh, ga je gang hoor! Stel gerust je vragen onderin de comments, als je ze liever niet gepubliceerd wilt helpen, kan je mij altijd e-mailen!

you got any questions

Ik krijg ook steeds vragen over verzoeken of ik dat doe: YES! Heb je een look gezien? Weet je niet hoe je het moet aanpakken of wil je hem gewoon in een FOTD voorbij zien komen? Laat het mij gerust weten, dat is voor mij alleen maar leuker! Beroemdheden, onderwerpen van mijn projecten, spot je een gave graffiti op de straat? Maak een foto en verstuur hem naar mijn e-mail, believe me, blijer kan je mij niet maken! Stuur verzoeken in als je dat wilt, ik schrijf alles op, noteer de details en vind altijd de look terug op de to do list!

you got any questions

Wat ik met dit artikel wil zeggen is; wees niet bang om wat te vragen, gewoon doen! Ik ben ook maar een mens, wat klinkt dit raar, maar het is waar. Ik heb een verborgen talent, ik kan rijmen. Just joking. Dus bij deze, heb je een vraag? Stel hem gewoon! Een verzoek? Laat het mij weten! Misschien iets dat ik moet weten? Of jij wilt weten? Je kunt mij gerust een vraag stellen!

Heb je een vraag? Verzoek, foto?  Grijp je kans en stel hem!


21 Comments

 • belllezza

  11/01/2012

  Ik vind dit een leuk artikel, je stelt je open naar je volgers en dat is een enorm pluspunt. Ik heb tot nu toe geen vragen of verzoekjes meer, just keep on doing what you do ! xx

  Reply
 • Milou

  11/01/2012

  Goed artikel! Ik vind het ook leuk om mijn bezoeksters beter te leren kennen. Goed dat je dit eens aan de orde brengt, misschien durven mensen dan meer! Ik heb op dit moment geen vragen voor je! Wel wil ik zeggen dat je lekker door moet gaan met wat je doet want ik vind het super :-)

  Reply
 • Amanda

  11/01/2012

  Hey Cynthia,
  Mij lijkt het wel een keer leuk om jou te zien om toveren tot een mannelijke celeberty. Maakt niet uit wie, maar ben benieuwd hoe je dit voor elkaar gaat krijgen met make up (vond het zelf wel een echte uitdaging voor jou, jouw looks kennende;) )
  Ga zo door!
  Liefs Amanda

  Reply
  • Beauty Koning

   12/01/2012

   Haha, een mannelijke celebrity? Echt superleuk dat je dat vraagt, zeker een uitdaging, maar daar houd ik wel van! Hij staat namelijk al op mijn To Do List, hoe toevallig! :) Ik weet alleen niet wanneer ik hem ga maken, vanwege het haar, gezicht ect. Maar hij staat er al op, bedankt voor je geweldige verzoek!

   Reply
 • Kayla

  11/01/2012

  Leuk idee om bezoekers vragen te laten stellen. Ik kan zo snel geen vraag verzinnen maar ik wil wel even zeggen dat je altijd prachtige looks maakt!

  Reply
 • Angelique

  11/01/2012

  Leuk artikel, ben benieuwd wat eruit komt!

  Reply
 • Ik heb een verzoek: een hele mooie maar wel speciale zonder erover te gaan look met glitters!

  Reply
 • Charlotte

  11/01/2012

  Leukx

  Reply
 • Katy

  11/01/2012

  Haii Cynthia =]!

  Ik heb een paar foto’s gevonden. Je denk van huh een paar xD?? Maar mijn probleem is dat ik nog niet de juiste foto heb. Ik kijk zeg maar Pretty Little Liars en in de serie komt een scene voor war ik de make-up mooi vind alleen het enige plaatje van die scene die ik kon vinden was deze : http://weheartit.com/entry/20642114/ Maar die foto is helemaal bewerkt. Maar ik had er twee gevonden zodat je in ieder geval weet wat voor soort make-up zij draagt =P : http://weheartit.com/entry/20570217 en http://weheartit.com/entry/20614696 =]. Ik laat het je weten als ik de juiste foto heb gevonden, maar anders is een van die twee ook goed =P. Hahaha of alle twee xD.

  xxx Katy ^^!

  Reply
  • Beauty Koning

   12/01/2012

   Dank je Katy! Ik sla ze gewoon op, schrijf ze erbij en misschien even rondneuzen op het internet naar een betere foto. :) Yesss, Pretty Little Liars komt mij bekend voor! Thank you, ik zet ze op de lijst. :D

   Reply
 • Sharon

  13/01/2012

  Oeh ja maak Aria na van pretty little liars ! Goed idee van Katy, die wil ik zelf namelijk ook wel graag zien !

  Reply
 • Lotte Daily

  14/01/2012

  Misschien is Kat Von D wel leuk om te doen (compleet met sterretjes(nep)tattoo’s)
  en
  Taylor momson (van Gossip Girl & The Pretty Reckless)

  Liefs
  Lotte

  Reply
 • Lotte Daily

  14/01/2012

  Sorry, ik ben je nog maar net aan het volgen… :D
  Ik ga eens uitgebreider op zoek dan! ;-)
  Liefs,
  Lotte

  Reply
  • Beauty Koning

   14/01/2012

   Maakt niet uit hoor! Juist leuk dat je net die op gaf. :D Ik vind het juist leuk dat je toch verzoeken hebt ingediend. :)

   Reply
 • Nina

  20/01/2012

  Oeeh Lady Gaga!!! Echt over the top! En misschien een kitchy look van Katy Perry?Of Angelina Jolie (dan doe je van die grote lippen :p ) ? En iets wat ik al heeeel lang van je wou : FILMPJES!!! Het lijkt me zo geweldig om af en toe op je blog een look in een filmpjesvorm te zien!
  Je blog is echt leuk!!!
  xxx

  Reply
  • Beauty Koning

   21/01/2012

   Yes, Lady Gaga staat al op de lijst! Ik heb een look van Katy Perry nagemaakt, uit haar videoclip Hot’nCold. Angelina staat ook nog op mijn lijst, inderdaad hugeeee lips! Hahaha, ja. Mijn filmpjes komen er aan, moet nog even over de drempel heen stappen om hem te gaan bewerken + online te zetten. Dank je Nina! :D

   Reply

Geef een reactie