Hunkemöller nagellak Taupe Brown en Red.

Hunkemöller is niet alleen in het bezit van prachtige lingeriesets, badjassen of pyjama’s die zijdezacht aanvoelen, tegenwoordig is het merk ook in voor cosmetica! Ze brengen ze niet alleen parfums op de markt, maar hebben ze ook een geweldige nagellak lijn uitgebracht met amazing colours!

Hunkemöller nagellak

Een tijd terug, we moeten wat in de tijdmachine stappen zeg, kreeg ik van mijn nichtje, die op dit moment werkende is bij de Hunkemöller, twee geweldige nagellakken, een rode tint en een bruinachtige taupe kleur. Ze had ze meegenomen zodat ik ze kon reviewen voor mijn blog, schattig gepakt in de vorm van een strik ontving ik de twee cadeautjes. Hoe lief!

Hunkemöller nagellak

Hunkemöller nagellak

Een rode pin up tint, doet mij denken aan de review van de Pout Paint van Sleek afgelopen maandag! Je hebt soms rode nagellakken die niet dekken met minimaal drie laagjes, gelukkig dekt deze al bijna met één laag. Ik was vrij verbaasd over de lak aangezien ik de nagellak met een korreltje zout nam. I was wrong!

Hunkemöller nagellak

Hunkemöller nagellak

De lak is mooi rood, niet faal, geen roze ondertoon of een blauwe, nee rood! De nagellak is vrij dun, maar de dekking is daarin tegen perfect, niks te klagen over de lak. Het kwastje is normaal, maar lakt echt goddelijk. Heel soepel glijdt 02 Red over je nagel heen, amazing.

Hunkemöller nagellak

De kleur aan de linkerkant, welke? Grapje. De taupekleurige nagellak, neigt naar de bruine kant is een aparte tint. Zelf ben ik nooit van de bruintinten, maar hey! Je mag pas oordelen zodra de lak je nagel heeft geraakt.

Hunkemöller nagellak

Hunkemöller nagellak

De kleur doet mij denken aan mijn bronzer, dat geldt ook voor de naam! Het is een prachtige kleur, eentje die echt bij kerst paste, hij is ook voorbij gekomen in de NOTD van kerstmis. Ook deze 01 Taupe Brown is goed dekkend, deze lak heeft minimaal twee laagjes nodig voor een volledige dekking, maar dat is perfect.

Hunkemöller nagellak

Het zijn mini nagellakken en bevatten 7 ml, hier kan je wel even mee vooruit. Beide kleuren vind ik prachtig, dekken echt onwijs goed en drogen snel. Wat ik ook fijn vind is dat ze wel goed blijven zitten op je nagels voor minimaal twee tot drie dagen, believe me. Ze hebben dan ook echt heel wat overleefd!

De Hunkemöller nagellak 01 Taupe Brown en 02 Red zijn beide verkrijgbaar bij de Hunkemöller voor €3,99 per stuk.

Ben jij al in het bezit van een Hunkemöller product?


23 Comments

 • Lisa

  12/01/2012

  Oh, mooie nagellakjes, vooral die rode :)

  Reply
 • Jorinde

  12/01/2012

  Ik heb nog geen product van de hunkemoller, maar de lakjes zien er goed uit. Ik had ze wel in de winkel zien staan, maar het trok me niet zo.

  Reply
 • Tahnee

  12/01/2012

  Ze zien er inderdaad mooi uit. Toen ik ze zag staan bij de Hunkemoller vond ik ze toch iets te duur. Doe mij maar Catrice of essence.

  Reply
 • Nicole

  12/01/2012

  Ik woon echt in een stad waar de winkels LE’s missen, en ook dit bij Hönkemuller missen. FML!

  Reply
 • Kayla

  12/01/2012

  Deze nagellakjes zijn heel leuk, ik heb de rode ook!

  Reply
 • Nicole

  12/01/2012

  de rode vind ik wel mooi, die andere is niet helemaal mijn kleur.

  Reply
 • jlovesbeauty

  12/01/2012

  wat een prachtige lakjes… heb ze nog niet gezien maar als ik die rode spot gaat die zeker mee naar huis!

  Reply
 • miss073

  12/01/2012

  oké ik ben geen fan van rood en bruin op mijn nagels maar die rode is echt WAUW. Als ik hem tegenkom gaat ie waarschijnlijk mee xD ( of ik moet natuurlijk de honkenmöller vermeiden met mijn voornemens nog in mijn achterhoofd :P)

  Reply
 • Nathalie

  12/01/2012

  Erg mooie lakjes! Supermooie kleuren, echt wat voor dit seizoen.

  Reply
 • Marloes

  12/01/2012

  Ik heb nog nooit nagellakjes van de Hunkemöller geprobeerd, kom er ook niet zo vaak haha. De bruine ziet er in het flesje wel anders uit als op de nagel, de rode is erg mooi!

  Reply
 • Angelique

  12/01/2012

  Mooi zeg! Ik was al benieuwd naar deze nagellak

  Reply
 • Amanda

  12/01/2012

  Ik heb ze nog niet en vind ze niet zo bijzonder:) Ben wel benieuwd naar die van de Douglas!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  12/01/2012

  Twee mooie kleuren en een fijne prijs ook.

  Reply
 • froufroubeauty

  12/01/2012

  Super mooie kleurtje en wat een voordeel dat het goede kwaliteit is :D

  Reply
 • nailcrush

  12/01/2012

  Mooie kleurtjes!

  Reply
 • Deb

  12/01/2012

  Prachtige kleurtjes! Lief dat je ze van je nichtje gekregen hebt!

  Reply
 • shannara

  13/01/2012

  ik heb ze niet gekocht omdat ik de kleurtjes eigenlijk niet zo speciaal vond, wel heel lief van je nichtje

  Reply
 • Belllezza

  13/01/2012

  Erg goedkoop, is het proberen waard:)

  Reply
 • Yara

  13/01/2012

  Ziet er prima uit, had ze al eerder zien liggen!

  Reply
 • Maaike

  13/01/2012

  Wat leuk dat ze dat ook verkopen !
  De swatches zien er ook heel mooi uit :)

  Reply
 • melissa

  13/01/2012

  Mooi rood kleurtje! Heb ze nog niet zien staan bij Hunkemoller (ook niet echt op gelet) ;-)

  Reply
 • Wiesje

  13/01/2012

  Mooie lakjes!

  Reply
 • Wow! Drie dagen voor zo’n budgetlakje? Dat is echt wel super!

  Reply

Geef een reactie