Beyonce Meets Cynthia!

Net bevallen van een wonderkind, Blue Ivy. Ze maakt geweldige muziek met haar mooie lange benen e voeten voorzien van amazing pumps. Haar dansmoves zijn incredible, dat zelfs het mannelijke geslacht enkele pogingen doet om het na te bootsen. Natuurlijk heb ik het over de kersverse moeder Beyonce Meets Cynthia!

beyonce make-up

We kennen Beyonce natuurlijk van de prachtige nude looks, die altijd op haar zijn afgesteld, maar vaak komt ze helemaal toch leven in haar clips, vandaar dat ik  voor een incredible look ging van het nummer Countdown. Wingen met oogschaduw? Moeilijk! Ik vind de kleurencombinatie zo mooi van de look, toch veel en apart, maar het staat zo vrouwelijk en fris. Zachtgele met zacht roze! Een winged eyeliner vind ik echt amazing.

beyonce make-up

Om mijn oogschaduw beter op zijn plek te houden, heb ik een oogschaduwbasis aangebracht! Op laten drogen en vervolgens heb ik met Sexpresso uit de Too Faced Natural Eye Palette licht mijn arcadeboog geschetst, wel een stuk hoger voor de fake crease, god I love it. Wing de oogschaduw wat uit. Zet dit weer aan, zorg voor de diepte in je oog.

beyonce make-up

Nu weet ik waar de arcadeboog komt en breng ik met mijn vinger een Jumbo Pencil van NYX aan in de kleur Milk. Blend dit goed, ook in je ooghoeken, pas op met de oogschaduw daarboven. Vergeet niet dat je ook hier een wing mee moet maken. Om de Pencil te zetten, zodat hij niet gaat creasen en beter blijft zitten, heb ik Foo Foo van Scaredy Cat deppend op mijn ooglid, licht in mijn arcadeboog en natuurlijk! Een mooie zachte kleur, neigt naar groen, maar dat maakt hem nog leuker.

beyonce make-up

Onder mij wenkbrauw heb ik een lichte tint gebruikt, dit is voor het blenden van de donkerbruine streep. Pas op, niet teveel blenden, hij moet zichtbaar blijven. Als je hem teveel hebt geblend, kan je hem opnieuw aanzetten. Teveel aangezet? Gewoon goed blenden.

beyonce make-up

Op naar de winged eyeliner! Eigenlijk heeft ze twee eyeliners, maar ik vond dat too much worden bij mijzelf, vandaar de enkele wing. Een mooie winged eyeliner is nooit mis, althans dat vind ik! Onder mijn ogen heb ik een zwarte gelliner aangebracht, net zoals Beyonce. In het begin van 2011 droeg ik altijd een eyeliner onder mijn ogen, nu ben ik er niet meer zo een fan van, maar toen was ik echt addicted.

beyonce make-up

Onder je oog heb je al de nadruk gelegd voor grotere ogen, pak een wit potlood en breng die aan op je waterlijn, huge eyez! Vervolgens heb ik mijn wimpers gekruld en ze voorzien van een goede laag mascara. Make them black!

beyonce make-up

Geen blush, geen goed gezette bronzer, maar gekleurde lips! Ze droeg op de foto een roze lipgloss, heel subtiel, maar toch nog aanwezig. Voor de kleur heb ik weer mijn Pout Paints Pin Up en Cloud 9 gepakt, even mengen, Juicy Tube Tokyo Apple Shibuya erbij toegevoegd, mengen en ik had mijn eigen kleur gefikst!

beyonce make-up

Het is weer één van mijn favorieten, wanna know why? Ik heb weer iets nieuws geprobeerd, net zoals bij Beth Ditto, even uit de standaard looks, totaal een ander iets. Deze techniek komt zeker terug in mijn FOTD’s, experimenteren met make-up is echt iets wat ik graag doe.

beyonce make-up

De look zelf vind ik best goed gelukt, misschien moest de oogschaduw op mijn ooglid meer naar de gele kleur neigen, maar dit oogt ook weer fresh, right?! Ik had hem gewonnen bij Marjolein van TheArtIsMakeup, supervet! Ik doe nooit mee met winacties, don’t know why, maar oogschaduws en losse pigmenten trekken mij zo erg, ik moest wel mee doen, Lucky me! Ik ben echt superblij met de oogschaduw, zo zie je maar weer hoe goed ik hem kon gebruiken.

Zodra jij iets nieuws hebt uitgevonden met make-up? Wil je het dan ook zo vaak mogelijk terug laten komen in je looks?


35 Comments

 • ValleyDollEva

  14/01/2012

  Die fake crease is mooi gedaan ! Dat wil ik al tijden es doen maar het komt er nooit van. Mss vanavond dan maar es experimenteren :d.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  14/01/2012

  Leuke look om na te maken. Ik vind hem heel geslaagd !

  Reply
 • Jorinde

  14/01/2012

  Mooi gedaan hoor!

  Reply
 • Emma

  14/01/2012

  ik ben echt fan van beyonce, ik vind je look erg leuk!

  Reply
 • deijsprinses

  14/01/2012

  That is one hell of a look. Maar wel mooi! Ik ben fan!

  Reply
 • Nicole

  14/01/2012

  Toen ik de foto zag, dacht ik al dat het dat liedje was. Mooi nagemaakt!

  Reply
 • Nicole

  14/01/2012

  super mooi gedaan!

  Reply
 • froufroubeauty

  14/01/2012

  Wow wat een prachtige look en met die eyeliner ^^ I love it (l)

  Reply
 • Amanda

  14/01/2012

  Erg apart, maar wel mooi:)

  Reply
 • Belllezza

  14/01/2012

  Heel mooi met die cut crease. I like your skills!

  Reply
 • Kayla

  14/01/2012

  Ziet er erg mooi uit, het lijkt er echt goed op!

  Reply
 • Charlotte

  14/01/2012

  wauw heel erg mooi
  xx

  Reply
 • Sophie

  14/01/2012

  Wow mooie look weer <3

  Reply
 • Lotte Daily

  14/01/2012

  Echt een prachtige look bij jou. Ik heb wel de indruk dat jij met alles staat! ;-)
  Liefs
  Lotte

  Reply
 • Judith

  14/01/2012

  Erg mooie look geworden!
  Ik wist toen ik de foto zag al dat het dat liedje was haha :)

  Reply
 • Deb

  14/01/2012

  Wow! Wat een ontzettende spannende look! Je krijgt er echt mega grote kijkers door, amazing job weer!! Je blijft me écht verbazen!

  Reply
 • Lisa

  14/01/2012

  Wauw, heel erg goed gelukt, mooie oogschaduw en wenkbrauwen! :)

  Reply
 • roos

  14/01/2012

  Hij is goed gelukt!

  Reply
 • miss073

  14/01/2012

  Love it :D:D

  Reply
 • germa

  14/01/2012

  ah shit, je bent me voor! hahaha
  Geweldig gedaan meid. Ik heb ruim 2 maanden geleden printscreens gemaakt, ik wou deze look ook nog na creeren. Maar steeds geen tijd.

  Reply
  • Beauty Koning

   14/01/2012

   Dank je wel! Ah, dat is altijd zo vervelend. :’) Ik heb het ook mega vaak, je kan hem altijd gewoon maken, no worries.

   Reply
 • Tahnee

  14/01/2012

  Love Beyoncé! Mooie combinatie van een ooglook en lipkleur.

  Reply
 • makeupbyrubina

  14/01/2012

  Nice cynthiiaaa :)

  Reply
 • shannara

  15/01/2012

  ik vind het echt super mooi gemaakt, maar vind het bij een donker type beter passen

  Reply
 • Shirley

  15/01/2012

  Prettay!

  Reply
 • Dionne

  15/01/2012

  Mooi gedaan! En je lippen vind ik prachtig! :D

  Reply
 • Stasja

  15/01/2012

  Echt mooi gedaan! Lijkt me ook helemaal niet makkelijk en het is bijna identiek aan Beyonce’s foto.

  Reply
 • Evey

  16/01/2012

  Ik vind het ook geslaagd:-)

  Reply
 • Shirley

  16/01/2012

  Super gaaf!!
  Kon ik het maar…haha :-)

  Reply
 • Jolien

  18/01/2012

  Erg mooi gedaan!

  Reply
 • Anna

  19/01/2012

  Heel leuk gedaan! VInd wel dat je wenkbrauwen misschien wat te donker zijn?

  Reply
 • Anoniem

  11/02/2012

  Wauw, gorgeous! Je lijkt precies op haar, ik ben gek op je wenkbrauwen.
  Groeten uit Capelle aan den IJssel. ;)

  Reply

Geef een reactie