The season ends here..

Football, groot deel van mijn leven, ineens! Plotseling volgde ik de Packers overal en nergens, vanaf de andere kant van de aardbol hield ik het Packernews in de gaten. Het is één van mijn grootste inspiratiebronnen, een heerlijke wedstrijd op zondagavond en mijn dag kon niet meer stuk! Aan de laptop gekluisterd, naar een zenuwslopende wedstrijd kijken, amazing feeling! Helaas eindigde vannacht het seizoen voor de Green Bay Packers.

The season ends here

Heb je mijn Twitter gevolgd? Mijn excuses voor mijn geweldige driftige uitspattingen tijdens de wedstrijd, mijn woedeaanvallen en andere agressiviteiten. De spanning liep nogal hoog op! Toen de Giants voor stonden was het eigenlijk al vrij bekend dat Green Bay geen winnende touchdown zou maken.

The season ends here

Geen lange nachten meer om door te halen, wakker blijven tot een uur of zes, omdat de wedstrijd een klein kwartier uitliep, of gewoon die geweldige foto’s van de wedstrijd, gonna miss all that. De heerlijke Facebookberichten, omdat ik een uitnodiging kreeg voor de Packernation, voel mij vereerd! Nee, helaas eindigt het seizoen al een aantal weken eerder.

The season ends here

Ze begonnen niet al zo lekker, fieldgoal hier en dat veranderde later in twee touchdowns. Dat er nog een tweede touchdown kwam was een wonder, maar ondanks dat ze niet in vorm waren, de hoeveelheid gemiste plays en de drops, ben en blijf ik een trouwe fan! Het liefst had ik ze door naar de finale zien gaan en de Superbowl Champions van 2012 zien worden.

The season ends here

In totaal hebben de Packers vijftien wedstrijden van de zestien en één verloren. Het is echt onmogelijk dat ze niet door zijn. De defense rondom de quarterback was ronduit slecht. Zodra die weer “gemaakt” is, moeten ze volgend jaar winnen!

De Superbowl is binnenkort, oud en vertrouwd ga ik die natuurlijk kijken, ondanks dat Green Bay er niet bij is, maar het is en blijft de grootste wedstrijd, met of zonder de Packers. Het liefst keek ik tegen de groen en gele kleuren aan, maar dacht mocht niet baten

The season ends here

Het seizoen was echt geweldig, de Preseason was leuk, het seizoen was incredible, en de Play offs waren (…)! Ik kan niet wachten totdat het augustus is, nieuw begin van de Preseasons en in september start het nieuwe footballseizoen weer. Ik leef naar één ding uit en dat is het nieuwe seizoen inclusief de PACKERS!

the seasons ends here

Wees maar gerust, mijn motivatie haal ik nog steeds uit de wedstrijden, kijk enkele opnieuw en op mijn telefoon staat nog de winnende Superbowl van vorig jaar! Ik zeg; Volgend jaar een nieuwe start, alles fresh, Rodgers erin, Jennings + Driver + Nelson + Woodson en natuurlijk Matthews, sowieso vind ik veel spelers goed, een oneindige lijst. Waarvan Rodgers op nummer één staat of course! Op naar de Play offs en dan plakken we de Superbowl eraan!


9 Comments

 • ValleyDollEva

  16/01/2012

  Zo’n enthousiaste post :d ! Je bent wel een héél grote fan he. Ik ken daar echt niets van. O btw, ken je de serie Friday Night Lights ? Das over een football ploeg ;-)

  Reply
 • Sharon

  16/01/2012

  Echt jammer dat ze hadden verloren ! Maar het was wel spannend om te kijken ! ;D En volgend jaar gaan ze ownen like a boss ! ;D

  Reply
 • Nicole

  16/01/2012

  Wat leuk om je zo enthousiast te zien!

  Reply
 • Evey

  16/01/2012

  Cewl, ben in 2007 naar een echte wedstrijd in Australie geweest, leuk om mee te maken :-)

  Reply
 • germa

  16/01/2012

  Ghehe, echt super geinig om jou zo enthousiast te zien. Ik ben totaal een Football noob. Of te wel geen verstand van Football. Maar het is altijd leuk om te zien/lezen dat mensen zo enthousiast over iets kunnen zijn.

  Reply
 • Jiildou

  16/01/2012

  Leuk om je zo enthousiast te zien over football. Om eerlijk te zijn snap ik de ballen er niet van, maar je maakt me wel enthousiast :)

  Reply
 • Anne vdh

  17/01/2012

  Haha ik snap echt niks van football! Maar wel super om je zo enthousiast te horen, ik zou bijna een wedstrijd willen kijken :D

  Reply
 • Sophie

  18/01/2012

  Jammer! Ik ben wel excited voor de Superbowl die kijk ik trouw elk jaar :D

  Reply
 • Deb

  18/01/2012

  Waar kom jouw passie voor Football toch vandaan? Niet antwoorden ;-) je krijgt binnenkort nog een vragenlijstje van mij…remember. It’s still in the process…

  Reply

Geef een reactie