Too Faced Shadow Insurance II.

Een goede oogschaduwbasis is een must-have zodra je met oogschaduw aan de slag gaat, sowieso is een egale basis fijner om op te werken. Ik kreeg de basis al eens een keer als sample bij de Too Faced Natural Eye Palette, maar met kerstmis moest ik hem toch echt gaan bestellen! De Too Faced Shadow Insurance is toch wel mijn product van het jaar 2012, nu al!

Too Faced Shadow Insurance

Too Faced Shadow Insurance

Too Faced heeft altijd van die stijlvolle verpakkingen, die geweldig staan op je make-up tafel en leuk zijn om te bewaren. Zelf houd ik altijd de verpakking van een product, of bewaar hem daarin, hierdoor blijft hij langer mooi en kan ik er langer van genieten, haha!

Too Faced Shadow Insurance

 Wat ik mij afvroeg over de Too Faced Shadow Insurance, waarom was iedereen er zo vol van? Deed hij dan echt zo goed zijn werk? Bleef hij nou echt de hele dag zitten en overleefde hij alles? Het antwoord is: “ja!” Hij maakt zijn beloftes echt waar. Hij gaat niet creasen, blijft echt mega lang zitten en hij maakt je oogschaduwtint nog feller, hierdoor komen ze mooier uit.
Too Faced Shadow Insurance

Vele weten dat de oogschaduwbasis in een tube wordt geleverd, mega fijn! Er komt ook precies een goede dosis uit, niet te hard knijpen, een erwtje is namelijk al voldoende, ruim voldoende. Het is ook hygiënischer en makkelijker om mee te nemen als je bijvoorbeeld uit logeren gaat.

Too Faced Shadow Insurance

Op de tube zit een dopje van ijzer, beter! Ik ben nog zo iemand die het laat vallen, haast snel opschieten, zoek het wel als ik terug ben, kom je je slaapkamer binnen sta je erop, want je was het alweer vergeten. Hier kan dat je niet overkomen, love it.

Too Faced Shadow Insurance
De basis heeft een huidkleurige tint, zodra je hem aanbrengt, droogt hij doorzichtig op. De substantie lijkt op een mousse, heel luchtig en makkelijk aan te brengen. Dit is echt al voldoende voor beide ogen, verdeel het goed over je oogleden, let op enkele ophopingen, je moet hem goed uitsmeren. Doe je dat niet, dan zie je dat terug in je oogschaduw.
Too Faced Shadow Insurance

De pigmentatie van de oogschaduw knalt er nu echt uit! Ineens is de tint heel intens geworden, helaas heb ik geen swatch van zonder basis, maar die kleur is ineens echt prachtig!

Ik weet nu al dat dit mijn favorieten product van 2012 is! Het jaar mag dan wel net begonnen zijn, maar hij houdt zich zo goed aan zijn beloftes, de basis heeft ze allemaal waard gemaakt. Wat wil je nog meer! Inmiddels gebruik ik hem al bijna weer een maand en nu merk ik weer wat ik al die tijd gemist heb. Gelukkig staat hij weer vertrouwd op mijn make-up tafel!

De Too Faced Shadow Insurance is verkrijgbaar bij de Sephora voor €16,50!

Gebruik jij al de Too Faced Shadow Insurance?


26 Comments

 • ValleyDollEva

  16/01/2012

  Wauw, mooi resultaat ! Ik ga hem es halen als ik nog es in de buurt van een Sephora geraak. Aanvankelijk was ik niet overtuigd van het gebruik van een e/s primer, nu kan ik niet meer zonder :d

  Reply
 • miss073

  16/01/2012

  Ik ben hier ook erg benieuwd naar wie weet komt ie ooit nog eens in mijn stash ^^

  Reply
 • Monique

  16/01/2012

  Fijn dat je dit product gevonden hebt!

  Reply
 • Jiildou

  16/01/2012

  Ik heb hem ook! Hij is echt ontzettend fijn. Zelfs na een hele dag werken en ’s avonds sporten (niet expres) zat de oogschaduw gewoon nog prima op zijn plek.

  Reply
 • Nicole

  16/01/2012

  wil hem echt zo graag hebben!
  helaas is de dichtstbijzijnde sephora nogal ver :P

  Reply
 • Paola

  16/01/2012

  Ik hoor hier zoveel goeds over! Hij lijkt me echt heel fijn!

  Reply
 • Amanda

  16/01/2012

  Ik wilde hem laatst kopen aleen was die verpakking stuk en dat vond ik een beetje zonde voor het geld. Ga hem nog wel kopen!

  Reply
 • Germa

  16/01/2012

  Een goede oogschaduwbasis is echt een must. Ik wil de Too Faced Shadow Insurance ook nog een keer proberen. Maar eigenlijk ben ik heel tevreden met mijn basis van John van G. dus ik heb eigenlijk niet één nodig. De UD primer potion is mij toen enorm tegen gevallen. Dus ik vind het dan ook weer een grote gok om 17 euro uit te geven voor “alleen maar even proberen”. Maar goed, ik ben wel nieuwsgierig.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  16/01/2012

  Ik heb hem ook en kan absoluut niet meer zonder. Mijn oogschaduw blijft echt perfect zitten !

  Reply
 • Sophie

  16/01/2012

  Jaaa ik heb deze ook, alleen vergeet ik hem steeds te gebruiken =/ Want ik denk dat ik hem niet nodig heb, maar wanneer ik hem wel gebruik ben ik echt onder de indruk! ;)

  Reply
 • Shirley

  16/01/2012

  Oeh dat ziet er heel goed uit!
  Ik moet even kijken waar het hier in de buurt te koop is…

  Reply
 • Lotte

  16/01/2012

  Deze oogschaduwbasis lijkt me zo fijn! Ik wil hem heel graag!

  Reply
 • Lydia

  16/01/2012

  Over deze oogschaduwbasis hoor ik zo veel goeds! Ik wil deze heel graag eens kopen, maar de prijs houdt me nog altijd tegen. €16,50 vind ik een beetje veel om een oogschaduwbasis uit te proberen. :/ Lastig.

  Reply
 • melissa

  16/01/2012

  Lijkt me een fijn product.

  Reply
 • Kayla

  16/01/2012

  Ik heb deze al veel voorbij zien komen, ben er zo benieuwd naar! Vind de verpakking er ook zo leuk uitzien! Je maakt me nieuwsgierig!

  Reply
 • froufroubeauty

  16/01/2012

  Zelf gebruik ik ook oogschaduwbasis maar niet deze. Maar het ziet er wel een leuk product uit

  Reply
 • Helemaal met je eens, deze is echt helemaal top!

  Reply
 • Marloes

  16/01/2012

  Ziet er goed uit, de oogschaduw kleur komt nu ook erg mooi uit!

  Reply
 • shannara

  16/01/2012

  ik kom weer uit de lucht gevallen hahaha
  ik kende het niet eens, ziet er goed uit!

  Reply
 • makeupbyrubina

  16/01/2012

  Ziet er wel heel goed uit :)

  Reply
 • Anne vdh

  16/01/2012

  Hem toevallig net een aantal dagen geleden gekocht! En er ook erg blij mee:)

  Reply
 • Lisa

  16/01/2012

  Ik gebruik momenteel de Urban Decay Primer Potion en ik ben daar ook heel tevreden over. De Shadow Insurance van Too Faced heb ik als back-up liggen, fijn om te horen dat die z’n werk ook goed doet! ;)

  Reply
 • Lisa

  16/01/2012

  Heb hier al veel goede dingen over gehoord :) Heb nog niks van Too Faced maar misschien zou ik dit wel eens willen proberen :) Momenteel gebruik ik Urban Decay Primer Potion en vind die nog steeds erg fijn :)

  Reply
 • Louna Beauty

  16/01/2012

  Wauw.. deze wil ik toch echt nog STEEDS aanschaffen haha!! Ik wacht nog steeds op een leuke aanbieding :P

  Reply
 • Deb

  17/01/2012

  Klinkt goed al ben ik een fanatieke UDPP aanhanger ;-) inmiddels zit deze ook in een tube en het is mijn holy grail in a tube geworden.

  Reply
 • Lovethatmakeup

  17/01/2012

  Ik gebruik ‘m nu al jaren echt en dit is pas me eerste tube je doet er echt ontzettend lang mee!~

  Reply

Geef een reactie