Project Graffiti FOTD: Back on Track with Purple Graf.

Gamen is voor mannen, football is voor mannen, NIET WAAR en vaak wordt graffiti ook onder het mannelijke geslacht geplaatst. Dat is echt onzin! Gamen, Saints Row 3 was van mij toen hij uitkwam, misschien moet ik mij nog even excuseren tegen die jongen die ik een elleboog gaf? Just kidding. Football, ik schreef gisteren nog met pijn in mijn hart het verslagen artikel over mijn favoriete football team en vandaag weer over mijn favo project Graffiti! Het is namelijk zo dat de vrouwen ineens oprukken in het delen van kunst op straat. Back on Track with Purple Graf!

purple eyeshadow

Het teken dat ineens de vrouwen de graffiti wereld domineren is altijd leuk! Zo zie je maar weer wat een foute vooroordelen er kunnen ontstaan. De vrouwen doen het zo goed in de business dat er inmiddels een geweldig boek is gepubliceerd: Graffiti Woman. Mij kennende kon ik het boek niet laten liggen, eh bestellen, en plaatste ik hem met vol spanning in mijn winkelmand.

purple eyeshadowGraffiti Woman, Nicholas Ganz.

Er staat zoveel in, niet alleen maar geweldige afbeeldingen die kleurrijk zijn, of juist het tegenovergestelde. Ook veel informatie over de geschiedenis ervan, de vrouwelijk artiesten worden genoemd, uitleg bij gegeven, echt heel inspirerend! Het boek bevat zo een 224 pagina’s met prachtige afbeeldingen.

purple eyeshadow

Random aan het bladeren en even heerlijk genieten van de prachtige foto’s! En stopte toevallig bij de afbeelding hier boven. Kleurrijk, zoals ik het graag heb, helemaal bij dit project en toch heel vrouwelijk!

purple eyeshadow

Ik wilde een felle en stevige basis hebben, vandaar dat ik de Too Faced Shadow Insurance heb aangebracht en op mijn oogleden een Jumbo Pencil van NYX in de kleur Milk. Dit heb ik voorzichtig geblend en in mijn binnenste ooghoeken + onder mijn wenkbrauw bracht ik en High Tech Lighter in de kleur Platina aan.
purple eyeshadow

Op mijn ooglid bracht ik een blauwe oogschaduw tint aan, de kater van de piece! Hiervoor gebruikte ik Blue Lagoon uit mijn Sleek Curaçao palette. Ik hield mijn binnenste ooghoek vrij, voor een witte highlighter, die ik ook onder mijn wenkbrauw aanbracht, extra shine!

purple eyeshadow

In mijn arcadeboog bracht ik een roze tint aan, helaas is die paars uitgeslagen, maar de kleur die er uiteindelijk uitkwam, vond ik echt gorgeous! De roze oogschaduw uit mijn matte 88 palette heb ik goed aangezet en samen geblend met de highlighter onder mijn wenkbrauw.

purple eyeshadow

Onder mijn oog bracht ik ook de roze matte oogschaduw aan, voor de shimmer pakte ik weer mijn Sleek Palette en over de matte tint ging Singapore Sling! Meteen kleurde het anders, feller en nog paarser. Incredible. Ik maakte de look af met een winged eyeliner, een wit oogpotlood en of course mascara voor die prachtige zwarte lashes.

purple eyeshadowDe middelste tint.

purple eyeshadowBlue Lagoon en Singapore Sling.

purple eyeshadow

Hoe feller de look, hoe lichter ik ga qua lipkleur. Ik vind het mooi als mijn ogen beter uitkomen, de aandacht word daar sowieso naar getrokken, waarom het niet nog een keer extra benadrukken! Nude lips it is! Catrice Be Natural lipstick in combinatie met de NYX lipgloss Frosteed Beige.

purple eyeshadow

Er lopen nog meer projecten, I know! Op mijn Facebook pagina was al een foto gepubliceerd over mijn Project No Name, helaas slechte kwaliteit, vond hem niet waar voor in een artikel. Vandaar vandaag weer een kijkje bij de kunstwerken van de straat!

Hoe denk jij eigenlijk over graffiti? Pure kunst? Of vandalisme?


38 Comments

 • Lisa

  17/01/2012

  Wat een mooie kleurrijke look! :)

  Reply
 • Lisa

  17/01/2012

  Da’s een felle look, zoiets zou ik zelf niet dragen maar jou staat het beeldig. Zelf vind ik dat graffiti eerder aanleunt bij kunst dan bij vandalisme. Kunst dient ter versiering en verfraaiing, en dat is, voor mij althans, ook de functie van graffiti :)

  Reply
 • Belllezza

  17/01/2012

  Ik vind het een geslaagde look! Voetbal is ook zoiets wat typisch een mannending word genoemd, maar mijn leven draait voor een groot deel om voetbal! Ook ik ben een fanatieke gamer haha.

  Reply
 • Tahnee

  17/01/2012

  Hele mooie kleuren! Ik ben echt dol op paars.

  Reply
 • Paola

  17/01/2012

  Wauw! Heftig maar super mooi!

  Reply
 • ValleyDollEva

  17/01/2012

  Mooie leuk, heel heavy maar super gedaan !

  Reply
 • Jorinde

  17/01/2012

  Dat heb je gaaf gedaan zeg.

  Reply
 • DashicaShirley

  17/01/2012

  Echt prachtig!
  Ik begin eentonig te worden, maar je maakt zulke mooie looks!
  Ik vind de kleuren combinatie ook erg mooi.

  Reply
 • jlovesbeauty

  17/01/2012

  Deze vind ik echt prachtig!

  Reply
 • Amanda

  17/01/2012

  De look is weer eens prachtig geworden!

  Reply
 • miss073

  17/01/2012

  Gewoon as allways: LOVE IT!!!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  17/01/2012

  Die paars-roze kleur is echt supermooi !

  Reply
 • Maya

  17/01/2012

  Bleu lagoon is een hele mooi kleur, mooie look!

  Reply
 • Deb

  17/01/2012

  Prachtig gedaan! Graffiti in make-up looks, wie verzint dat nou? Vind het echt heel origineel. THUMBS UP… AMAAAAZING!

  Reply
 • robinvalentine♥

  17/01/2012

  waaaaauw!

  Reply
 • Nicole

  17/01/2012

  Echt super stoer!

  Reply
 • Charlotte

  17/01/2012

  Mooi! Draag je dat alleen binnen of ook naar buiten / school / etc?

  Reply
  • Beauty Koning

   18/01/2012

   Dank je wel! Ja, ik draag dit binnen en buiten, ligt eraan waar ik naar toe ga.

   Reply
 • shannara

  17/01/2012

  Ik zou het ook niet dragen, denk ik…maar wel gaaf!

  Reply
 • Charlotte

  17/01/2012

  Wauw! zoooo mooi
  x

  Reply
 • Nicole

  17/01/2012

  super mooi!

  Reply
 • Kayla

  17/01/2012

  Prachtige look heb je gemaakt, ik vind de kleuren die je samen hebt gebruikt ook heel mooi!

  Reply
 • crystallesanne

  17/01/2012

  Wauw, ik ben dol op je look! Kei gaaf :)!

  Reply
 • Nathalie

  17/01/2012

  Wow, prachtig gedaan! Lekker fel, maar toch met gangbare kleuren. Helemaal goed!

  Reply
 • deijsprinses

  17/01/2012

  Prachtig!

  Reply
 • Judith

  17/01/2012

  Erg mooie look alweer!
  Ik vind graffiti vaak wel mooi, tenzij iemand alleen heel lelijk zijn naam erg op spuit, dat is een beetje zonde haha

  Reply
 • Germa

  17/01/2012

  Gorgeous!

  Reply
 • mylifenbeauty

  17/01/2012

  super mooie look!! en ik hou van graffiti ik vind het leuk om het zelf te tekenen en ik vind het mooi om op de muren te zien :D

  Reply
 • Anne vdh

  17/01/2012

  Mooie look! Die knalblauw is echt prachtig!

  Reply
 • Lis

  17/01/2012

  Graffiti is zeker kunst en wordt ook vaak legaal gedaan! Mooi project heb je ervan gemaakt, erg kunstzinnig ;)

  Reply
 • froufroubeauty

  17/01/2012

  Wat een mooie look. Toen ik zag dacht ik meteen wow wat heftig maar het is echt een kunstwerkje zo mooi :)

  Reply
 • DramaQueen

  17/01/2012

  Wauw deze look is prachtig! Wel heftig ;) En ik weet niet of je serieus was over SR3, maar ik heb hem ook en ben zó verslaafd. Love it. Xx

  Reply
  • Beauty Koning

   18/01/2012

   Dank je wel! YES! Ik houd van Saints Row, geweldige game. En verslavend, true that. :’)

   Reply
 • Ruth

  17/01/2012

  Wow, het is ook net graffiti op je ogen :-) Erg mooi gedaan. Love the purple!

  Reply
 • capsidegirl

  18/01/2012

  mooie kleuren en mooi gedaan, al zou ik het mezelf niet zien dragen !

  Reply
 • joanydv

  29/01/2012

  Wauw, wat een supergave look zeg!

  Reply

Geef een reactie