FOTD: Bright and Brown.

Nieuwe technieken proberen,misschien komt er wel wat moois uit, of één van mijn favoriete opmaakmogelijkheden, you never know! Dit keer probeerde ik een heel ander iets, op het moment dat ik bezig was, kwam er mij iets bekends voor. Het leek op de techniek van de Beth Ditto look! Ben je al nieuwsgierig?

bruine smokey eyes

De look moest anders worden dan normaal, gewoon even niet standaard. Ik besloot om een gouden tint in mijn binnenste ooghoeken aan te brengen, door de donkerbruine kleur, lijkt hij er al helemaal op! Still gorgeous.

bruine smokey eyes

Om de oogschaduw goed op zijn plek te houden, heb ik een oogschaduwbasis gebruikt, dit voorkomt dat hij gaat creasen. Onder mijn wenkbrauw bracht ik een witte matte oogschaduw aan, puur voor het blenden en de huge eyez. In mijn arcadeboog ging ik donker, heel donker. Daarvoor gebruikte ik een palette van Sleek genaamd, Au Naturel 601, in de kleur Mineral Earth. Een bruine tint met een prachtige shimmer.

bruine smokey eyesHelemaal aan het eind!

Hiermee schetste ik mijn arcadeboog, boven mijn arcadeboog. Snap je het? Ik maakte een fake crease, zodat het net lijkt alsof mijn ogen zijn gelift. Goed aanzetten en blenden! Blenden en nog eens blenden. Haal de panda-eyez eruit. Die wil je niet hebben!

bruine smokey eyes

Onder mijn oog bracht ik ook de Mineral Earth oogschaduw aan, zorg ervoor dat hij goed overloopt in elkaar. Niet dat het streepje bij je oog ineens heel laag is, het moet mooi met elkaar connecten. Vervolgens heb ik op mijn ooglid Moss deppend aangebracht, laat je binnenste ooghoek vrij. Blend hem je arcadeboog in, maak het mooi egaal qua kleurverloop.

bruine smokey eyes

Op naar het gouden gedeelte! In mijn binnenste ooghoek bracht ik Honey Pot van mijn Too Faced Natural Eye Palette aan, een super gepigmenteerde oogschaduw die echt amazing dekt. Je krijgt ook een heel licht stuk in je binnenste ooghoeken, beter! Vergeet hem niet ook onder je oog aan te brengen.

bruine smokey eyes

Krul those lashes! Geen eyeliner, nothing! Mascara om mijn wimpers te voorzien van een mooie zwarte laag, zonder klontjes en om mijn ogen nog groter te maken dan dat zij al zijn, heb ik een wit oogpotlood gebruikt.

bruine smokey eyes

Het heeft wel iets aparts, helemaal voordat de oogschaduw een stuk ronder is dan normaal. Meestal blend ik gewoon uit de losse hand, dit keer leek het er wel strakker op te zitten. In ieder geval kreeg ik een flashback van Meets Cynthia met Beth Ditto!

bruine smokey eyes

De look heb ik verder neutraal gelaten door middel van geen blush, die gebruik ik nooit. En mijn nude lips are back in town! Ik ben een fan van de huidkleurige lippen, die niet lijken op je eigen huidskleur, gewoon die mooie shine er overheen, incredible! Zoals ik al in het begin zei, misschien wel mijn nieuwe techniek, in ieder geval ga ik hem nog een aantal keer gebruiken.

Ga jij wel eens voor goud in je binnenste ooghoeken?


31 Comments

 • Lisa

  20/01/2012

  Mooie look! Ik gebruik ook wel eens goud in m’n binnenste ooghoek, maar dan combineer ik het eerder met een donkerblauwe of donkergroene kleur. Misschien moet ik het ook eens met bruin proberen ;)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  20/01/2012

  Goud en bruin is altijd goed :) Mooie look !

  Reply
 • Paola

  20/01/2012

  Staat je goed! Ik draag zelden bruin en eigenlijk nooit goud!

  Reply
 • yvette

  20/01/2012

  omg. Jou wenkbrauwen zijn echt prachtig.

  Reply
 • Mellissa

  20/01/2012

  Wauw, echt weer een super mooie look! en jouw wenkbrauwen
  <3_____________<3.

  Reply
 • ValleyDollEva

  20/01/2012

  Moooooi ! Je bent echt zo getalenteerd !

  Reply
 • shannara

  20/01/2012

  deze vind ik super mooi!

  Reply
 • Amanda

  20/01/2012

  IK gebruik ook wel eens goud in mijn binnenste ooghoeken, erg mooi! Wanneer ga je eens filmpje maken? Ben erg benieuwd naar je!

  Reply
 • Kayla

  20/01/2012

  Ik vind het een hele mooie look, prachtig goud in de binnenste ooghoek! Net voor dat beetje meer ‘glamour’! Leuk!!

  Reply
 • Shirley

  20/01/2012

  Staat je wederom erg goed meid!

  Reply
 • lindemarrit

  20/01/2012

  wauw, echt supermooi (:

  Reply
 • Belllezza

  20/01/2012

  Super mooie look weer, en ik heb het al eens eerder gezegd, maar je wenkbrauwen blijven echt fantastisch!

  Reply
 • Tahnee

  20/01/2012

  Jeeuh! Goud met bruin is mijn favoriete look. Erg mooi gedaan Cynthia!

  Reply
 • jlovesbeauty

  20/01/2012

  Prachtig! Echt een geweldige look!

  Reply
 • Jorinde

  20/01/2012

  Hele mooie look.

  Reply
 • scar

  20/01/2012

  Supermooie look! :) Mis wel de eyeliner, stiekem. xxx

  Reply
 • deijsprinses

  20/01/2012

  Fab!

  Reply
 • Maaike

  20/01/2012

  Hoe krijg je het toch voor elkaar?! Wauw!

  Reply
 • Rinah

  20/01/2012

  Wat een prachtige look. Ik gebruik regelmatig ook wel een goud voor mijn binnenste ooghoeken, dit doe ik meestal bij speciale gelegenheden :)

  Reply
 • Judith

  20/01/2012

  Alweer een supermooie look!
  Zelf draag ik ook wel eens goud en bruine oogschaduw, staat ook erg mooi bij je!

  Reply
 • Dionne

  20/01/2012

  Ik vind hem erg geslaagd, heel erg mooi! :)

  Reply
 • Nicole

  20/01/2012

  Super mooi weer!

  Reply
 • Angelique

  20/01/2012

  Mooi gedaan zeg!

  Reply
 • germa

  20/01/2012

  Nice! Ik had op de foto niet zo gauw door dat het goud was, maar het staat je goed.

  Reply
 • Nathalie

  20/01/2012

  Supermooi gedaan! Ik draag zelf ook vaak zulke kleurtjes. :) x

  Reply
 • froufroubeauty

  20/01/2012

  Alweer een prachtige look. Een look die gemakkelijk draagbaar is. =)

  Reply
 • Deb

  20/01/2012

  Ik vind deze look weer gorgeous, like you ;-) ! Ik houd van deze kleurencombi, mooie warme kleuren en die crease heb je heel mooi gedefinieerd op deze manier!

  Reply
 • Yara

  21/01/2012

  Echt een ontzettende mooie look! Ik ga hem zo namaken haha.

  Reply
 • Lis

  21/01/2012

  Weer een super mooie look! Prachtig haar ook, zijn de krullen van jezelf?

  Reply
  • Beauty Koning

   21/01/2012

   Dank je Lis! Nee, met pijn in mijn hart moet ik zeggen dat ik mijn haar heb ingekruld. Ik zou wel graag een volle kop met krullen willen hebben. :D

   Reply
 • Marloes

  21/01/2012

  Oooooh wauw! Super mooie look, contrasteert mooi bij je ogen!

  Reply

Geef een reactie