Football FOTD: New Orleans Saints.

Dat mijn blog zijn eerste plek moet delen met american football is algemeen bekend! Ik houd er gewoon van om naar een geweldige wedstrijd te kijken. Inmiddels zit het seizoen voor de Packers erop, maar dat weerhoudt mij niet om niet bezig te zijn met football, vandaar een nieuw onderwerp, ik smijt echt met de nieuwe projecten, maar een project over football met een vleugje beauty!


New Orleans Saints makeup

Zoals jullie weten heb ik al een project lopen, genaamd Project; No Name, ik heb er inderdaad nog geen naam voor, maar daar zou ik enkele football looks voorbij laten komen, maar het seizoen is afgelopen. Met pijn in mijn hart moet ik nog enkele maanden wachten! Vandaar het nieuwe project, niet alleen vanwege mijn gemis, maar ook omdat de kleurencombinaties van de teams geweldig zijn. Het project is kleurrijk, dagelijks en gewaagd. Kortom, I LOVE IT.

Ik open het project met de New Orleans Saints! Herkennen jullie het logo? Saints Row! Ik weet niet of het met elkaar in verband staat, maar ik ben gek op het teken. De kleurencombinaties van de Saints zijn goud, wit en zwart. Een aparte goud, het lijkt wel een mix van goud en bruin?

Twee jaar geleden wonnen de Saints tegen de Colts. Dat was ook mijn tweede wedstrijd die ik mee keek, ik koos toen voor de Saints, voor mijn Packeraddiction, vanwege het Saints Row logo, in de hoop dat het geluk bracht. Helaas, de minuten tikte langzaam voorbij, de touchdown vielen mee en de Clts stonden voor. Ik verloor niet de moed, want ze kwamen terug, en hoe! Amazing game. Zenuwslopend, maar ze wonnen de Super Bowl in 2010!

New Orleans Saints makeup

Om de oogschaduw de hele dag goed op zijn plek te laten zitten, heb ik een oogschaduwbasis gebruikt van Too Faced! Daar overheen heb ik een crèmekleurige tint op mijn ooglid aangebracht en deels in mijn arcadeboog voor het blenden. Hierdoor blend de oogschaduw beter, en word het smokey effect mooier. Ook heb ik onder mijn wenkbrauw een matwitte highlighter aangebracht.

New Orleans Saints makeup

Voor mijn arcadeboog heb ik een Ultra Pearl Mania van NYX gebruikt in de kleur Yellow Gold Pearl. Vanwege de lichte pigmentatie heb ik een donkerbruine tint uit mijn matte 88 Palette gebruikt, de prachtige tint, met een pan, in combinatie met de tint daarboven, de gevulde oogschaduw. Ik heb beide met elkaar gemengd en hem in mijn arcadeboog geblend.

New Orleans Saints makeupMatte 88 Palette.

De tint van mijn arcadeboog was het net niet, vandaar dat ik ook mijn Shimmer 88 Palette erbij pakt een de kleur boven de roze tint in mijn buitenste ooghoek aanbracht. Met een blending brush heb ik die naar binnen geblend.

 New Orleans Saints makeupShimmer 88 Palette. Wat spot ik nu trouwens toch een prachtige groen/blauwe tint!

Na wat blenden en aanpassen, besloot ik nog eens een stapje verder te gaan. Ik wilde hem wat donkerder maken, zodat hij meer leek en er wat meer intensiviteit inbrengen. Vandaar de zwarte oogschaduw in mijn buitenste ooghoek, naar binnen geblend en goed vervaagd tot een mooi smokey geheel.

New Orleans Saints makeup

Om de bovenkant van mijn arcadeboog mooi te blenden heb ik de middelste kleur uit mijn Sleek palette Au Natural gebruikt. Smooth heb ik dit in elkaar over laten lopen en voor de huge eyes een witte shimmery highlighter onder mijn wenkbrauw aangebracht. Onder mijn oog bracht ik de bruine tint uit mijn matte 88 Palette aan en de licht de zwarte oogschaduw. Hiermee heb ik ook de oogschaduw in mijn arcadeboog mee laten connecten.

Over de donkere tint in mijn arcadeboog bracht ik met mijn blendingbrush nog een kleine glans aan met de Yellow Gold Pearl. Ik heb de look compleet gemaakt met een zwarte eyeliner, die ook in het logo van de Saints zit en een mascara, nadat je je wimpers hebt gekruld. Op mijn waterlijn bracht ik nog een wit oogpotlood aan voor de open blik.

Ik heb ook mijn wenkbrauwen bijgetekend, like always! Op dit moment ben ik niet meer zo van de huge brows, maar ga ik voor een zachtere tint uit mijn matte 88 Palette, namelijk de donkerbruine tint met de pan.

New Orleans Saints makeup

Om in de Saints sfeer te blijven heb ik een nude lipgloss gebruikt van NYX genaamd Frosteed Beige! God, I love that lipgloss. Hij ruikt zo lekker, smeert fijn en de substantie is gewoon prettig om aan te voelen. Niet teveel plak, wat ik op zich niet erg vind, maar hij is echt amazing!

New Orleans Saints makeup

De looks is geslaagd! De kleuren lijken erop, na wat gemengd te hebben, hier en daar wat aanstippen met een andere tint, is hij best goed gelukt. Ik vind het leuk om over football te schrijven, te lezen en het te bekijken. Yessir, ik ga jullie lastig vallen met mijn liefde voor American Football! Just joking, het gaat nog steeds om make-up! Amazing combination.

Heb je een voorkeur voor een team?


21 Comments

 • redhotjillypeppers

  26/01/2012

  Goud en bruin is altijd mooi gecombineerd. Mooie look weer !

  Reply
 • shannara

  26/01/2012

  Ik he helemaal niets met voetbal, maar zo’n wedstrijdje Amerikaans voetbal
  lijkt me wel eens leuk om in het echt te zien :-)

  Reply
 • DashicaShirley

  26/01/2012

  Mooie look!
  Neutraal maar toch ook echt sprekend.
  Ik kijk bijna nooit naar football maar ik vind het wel een mooie sport!

  Reply
 • Marijke

  26/01/2012

  Ohh..echt een super mooie look!!!
  Ik wou dat ik zo goed met oogschaduw was als jij ;-)

  Reply
 • Nicole

  26/01/2012

  Mooie look! Ik sta altijd verbaasd te kijken naar je strakke eyeliner kunsten. Perfect gewoon!

  Reply
 • Jiildou

  26/01/2012

  Hele mooie rustige naturele look! Erg mooi geworden!

  Reply
 • Ruth

  26/01/2012

  Prachtige look! Leuk nieuw project, net als je graffiti -project, heel origineel!

  Reply
 • Laura

  26/01/2012

  Jouw ooglooks zijn altijd zo mooi xx

  Reply
 • Anne vdh

  26/01/2012

  Geen voorkeur voor een team, het enige wat ik van de sport ken is wat jij ons hier verteld;)
  Ik vind je look erg mooi geblend!

  Reply
 • Angelique

  26/01/2012

  Mooi, staat je echt heel goed!

  Reply
 • froufroubeauty

  26/01/2012

  Super mooi look, die bruine tinten zijn helemaal mijn ding <3 I love it. <3

  Reply
 • Jorinde

  26/01/2012

  Mooie look en wat zit je eyeliner weer prachtig!

  Reply
 • Dionne

  26/01/2012

  Wauw mooi! :)

  Reply
 • Lisa

  26/01/2012

  Deze look vind ik echt mooi :D

  Reply
 • Wiesje

  26/01/2012

  Mooie look zeg!
  Ik vind je huid ook erg mooi : )

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  26/01/2012

  weer super mooi gedaan! Wauw!

  Reply
 • Amanda

  26/01/2012

  Weer een prachtige look!

  Reply
 • germa

  26/01/2012

  Mooie look!

  Reply
 • Elke

  26/01/2012

  Wauw! Weeral zo’n prachtige look heb je gemaakt! :)

  Reply
 • Sophie

  27/01/2012

  Echt een hele mooie look die ik ook weer ga bookmarken zodat ik hem na kan doen (proberen:P) =)

  Reply

Geef een reactie