TAG: Ben jij gelukkig? Welk restaurant? Muzieknummers met iets wat mij mij maakt?

Tag, tag, taggerdie, tag tag! Woop, nog een tag. Ik ontving van de week weer twee amazing tags, met superleuke vragen, die ik graag wilde beantwoorden! Zowel Katy als Scarlett hadden mij getagd, wie laat die geweldige vragen nou liggen? Not me! Op naar de volgende 22 vragen.

tag

1.You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves on their blog.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post, and create 11 questions for the people you tag to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have linked him or her.
6. No tag backs.
7. No stuff in the tagging section about ‘you are tagged if you are reading this.” You legitimately have to tag 11 people.

We beginnen met de tag van Katy!

1. Denk je dat mensen kunnen veranderen ?
Dat ligt eraan wat ze willen veranderen en in welke situatie zij zitten.

2. Wat is het laatste restaurant waar je bent geweest en waarom was je daar ?
In het sushirestaurant! OH NOM. Echt, zo lekker. Ik kan het niet omschrijven, maar het is echt amazing. Ik raad het je ook echt aan om een keer een sushi te gaan eten. Die lappen vis op een stukje rijst, nasty. Maar er is meer dan dat, ook andere sushi gerechten, gefrituurde vis, maar ook met komkommer of banaan, avocado echt zo lekker.

tag
3. Jij bent gelukkig ?? Waarom wel, waarom niet ?
Ja, ik ben gelukkig. Voornamelijk omdat ik een deel van het leven leid, wat ik wilde leiden, haha. Ondanks dat het footballseizoen erop zit, ik zeven lange maanden moet wachten, geniet ik nog steeds van oude wedstrijden en nieuwsberichten. Ja, ik ben gelukkig! En als er iets misgaat, and believe me, dat gebeurt heel vaak, dan is daar een reden voor. Natuurlijk heb je dingen van; eh, moest dat nou.. Jap, I guess! Ik vind het ook nog steeds heerlijk om te bloggen, laatst was ik zelfs vergeten dat ik een artikel moest schrijven, terwijl ik op dat moment daarmee bezig was. Zo leuk had ik het op dat moment, crazy right?! Het zijn ook de kleine dingen in je leven die het juist zo leuk maken, zoals een reactie en bezoekje of dat stukje ushi, joke! Dat geweldige make-up product, een gezellige filmavond, heerlijk even leren, ik ben nieuwsgierig naar nieuwe dingen, ook altijd op zoek naar nieuwe producten, gadgets en noem maar op. De kleine dingen, of de big things!

4. Welk nummer zit vandaag vast in je hoofd ?
Ik vond hem gisteren nog op mijn oude MP3 speler. Het is een nummer van de Arctic Monkeys, Do Me A Favour. Geweldig nummer, ook een goede band live, zolang de zanger er zin in heeft, dan heb je een geweldig optreden.

5. Waarheen wil je later op vakantie/reizen ?
Ik wil graag naar .. AMERIKA! Niet? Ja. Hoe toepasselijk. Ik wil gewoon een footballwedstrijd bijwonen van de Packers, ook al is het alleen maar een footballwedstrijd, die sfeer proeven om een Packerfan te zijn, oh my, happymoment. Wisconsin, Packcity, of course! NYC is ook een stad die ik wil bezoeken. Ik ben benieuwd hoe het leven daar is, hoe alles er daaruit ziet, natuurlijk nommen for life en make-up kopen, a lot of make-up.

6. Heb je een soort “emotioneel litteken”, die je je hele leven al bij je draagt?
Nee, die heb ik niet.

tag

7. Waar kijk je dit jaar naar uit ?
Ik kijk dit jaar uit naar 27 april! Dan bestaat mijn blog precies een jaar. Ik weet nog precies hoe het toen de tijd ging. Mijn verjaardag is precies een week daarvoor, dus dat is ook wel leuk! Natuurlijk het footballseizoen dat weer in augustus van start gaat, althans dat hoop ik dan maar!

8. Wat maakt jou, jou ?
Wat maakt mij, mij? Ik denk toch wel mijn humor. Ik heb een echt een eigen humor, die moet je echt begrijpen, doe je dit niet, dan ben ik de enige die met ademnood staat te lachen terwijl de tranen over mijn wangen rollen. Zodra ik ben herenigd met enkele familieleden bulderen wij van het lachen en dan zie je bij anderen vraagtekens boven hun hoofd zweven, geweldig! Ik ben ook anders dan de anderen, ik heb een eigen stijl, creëer mijn eigen dingen en heb een vrij andere denkvermogen dan de ander. Dat heb je vast wel gemerkt met mijn looks, anders dan anderen! Dat maakt mij weer uniek, anders wordt het ook boring.

9. Ben je op dit moment verliefd ?
Haha, telt mijn iPhone ook? Joking! Op dit moment ben ik zo druk met mijn blog, school, vrienden en alles daar nog een keer omheen, het past nu nog even niet in mijn schema. Too busy!

10. Wat is jou favoriete vraag om aan andere te stellen ?
Een vraag over muziek. Een van mijn grootste verslaving, MUZIEK. Ik ben addicted, maar echt addicted aan muziek, ik luister de hele dag door naar nummers en ben altijd op zoek naar iets nieuws. Vandaar dat ik vaak een muziekvraag stel.

11. Wat is het laatste concert waar je heen bent geweest ??
Nouja, meer een festival, dat was Lowlands!

Welkom thuis Cynth, dank je.

Yes, yes, ik ontving nog een tag! En binnenkort verschijnt er nog een tag, een oldschool one, maar hij blijft leuk om te doen. Een hint, gelukkig, happy, blij, vrolijk, genieten en gelukkige momenten. Op naar de volgende 11 vragen! Dit keer van Scarlett!

1. Heb je wel eens een berg beklommen?
Telt de Lowlandsberg ook? Haha, nee!

2. Als je een taal uit mocht kiezen op school, welke zou dat zijn?
Engels, zeker weten. Ik wil vloeiend Engels spreken, zonder een biecos, in plaats van een because.

3. Je favoriete drankje?
Een ijskoude cola met ijsklontjes en een scheutje Jack Daniels. Goddelijk!

tag

4. Zou je liever een blok zeep of een fles afwasmiddel opeten/opdrinken?
Een blok zeep van Lush, bijvoorbeeld Snow Globe, daar heb ik altijd al mijn tanden in willen zetten. De lekkerste zeep die ik tot nu toe heb gebruikt, echt amazing.

5. Uitgaan of bankhangen?
Dat ligt eraan waar ik naar toe ga. Bij bankhangen heb ik precies hetzelfde? Ik ben namelijk altijd bezig in mijn telefoon, even op Bloglovin’ of Twitter, Packers, Whatsapp, WordPress, een standaard gewoonte om twee dingen tegelijk te doen. Ik ga eerst uit, om vervolgens te bankhangen. Maarja, voor football blijf ik altijd thuis!

tag
6. Wat is je favoriete nude nagellakje?
Ik heb maar één nude lak en dat is die van Essence! Gebruik hem nauwelijks, hij lakt wel fijn.

7. Welk cijfer geef je je figuur?
Je moet blij zijn met wat je hebt! Zodra mijn make-up en haar goed zit, ben ik al happy. Ben je ergens niet blij mee? Dan moet je dat gewoon veranderen. Ik bedoel geen plastische chirurgie of zoiets.

8. Je guilty pleasure, wat eten betreft? (Iets ongezonds, wat je vaak eet)
Ik kan niet zo 1, 2, 3 op eentje komen, vaak zitten er wel groentes of vitamines in. Mijn favorieten liggen niet bij de Hollandse kroketten of iets, meh. Ik vind het wel leuk om naar de Amerikaanse snacks te kijken, echt om bij te kwijlen!

9. Bij welke supermarkt doe jij/je ouders het liefst boodschappen?
Haha, geen idee!

10. Frans of Duits?
Frans vind ik een mooie taal om te zien, dus qua schrijven. Qua spreken vind ik beide talen niets.

11. Ben je gelovig? Zo ja, welke religie, zo nee, waarom niet? Behalve de reden van: Ik ben niet zo opgevoed.
Nee, ik ben niet gelovig. Het zat niet in mijn opvoeding en dat geldt ook voor mijn ouders.

Dat waren ze alweer, dit keer ging ik er een stuk sneller doorheen, ik blijf het amazing vinden! Hopelijk vinden jullie het ook leuk om te lezen, anders zit je er mooi mee in je maag, skippen. Joke! Het heeft ook weer zo zijn voordelen, hierdoor leer je mij weer beter kennen of course. Ik heb mijn vragen al gemaakt in de vorige tag, en een aantal personen getagged! Voel je vrij om de tag over te nemen als je hem nog niet hebt gedaan! Good luck!

Wat is jouw guilty pleasure bij eten? En wat maakt jou, nou jou?


17 Comments

 • Lisa

  27/01/2012

  Mijn guilty pleasure bij eten is sowieso de ‘Double Lait’ chocolade van Côte d’Or, echt verrukkelijk vind ik die! Ik koop het ook amper want binnen no-time heb ik zo’n heel pak naar binnen gespeeld :O (erg ongezond ook!)

  Reply
 • shannara

  27/01/2012

  leuk om te lezen :-)

  Reply
 • Paola

  27/01/2012

  Leuk om zo wat meer over je te weten te komen!

  Reply
 • Nicole

  27/01/2012

  Haha, wat leuk om te lezen. Je schrijft zo lekker spontaan.

  Reply
 • Belllezzà

  27/01/2012

  Jack Daniels <3 dat is toch echt wel mijn 2de liefde!

  Reply
 • Amanda

  27/01/2012

  Leuke antwoorden, ik wil zelf ook heel graag naar Amerika! Lijkt me geweldig

  Reply
 • Sophie

  27/01/2012

  Mijn guilty pleasure zijn brownies en cupcakes.. lastig van ik ben allergisch voor melk producten. Dus maak ik ze zelf regelmatig zonder melk of boter :D

  Reply
 • Kayla

  27/01/2012

  Zo leuk om te lezen, je hebt leuke antwoorden ingevuld!

  Reply
 • Rinah

  27/01/2012

  Jaaaa American Football is gaaf. Mijn guilty pleasure is dat ik echt echt verslaafd ben aan sushi en het liefs een schaal vol voor mezelf, want ik kan er echt van smikkelen. Dat ik soms wel eens vergeet dat hubby ook aan tafel zit en alles opeet.

  Reply
  • Beauty Koning

   29/01/2012

   YES! Heb ik hier met een footballfan te maken? :D Hahaha, sushi is ook echt heel lekker. :) Volgens mij toch ook gezond? In ieder geval is het nommalicious. :)

   Reply
 • jlovesbeauty

  27/01/2012

  Leuk om te lezen!

  Reply
 • melissa

  27/01/2012

  Mijn guilty pleasure is eigenlijk alles wat slecht voor je is… ;-)

  Reply
 • deijsprinses

  27/01/2012

  Leuk om je beter te leren kennen :)

  Reply
 • ValleyDollEva

  27/01/2012

  Leuk om te lezen ! I looooove Amerikaaaa ! Mijn guilty pleasure is Ben & Jerry’s icecream. Maar ik moet er ff afblijven hoor, wil wat afvallen :p al die B&J is no good for me.

  Reply
 • Angelique

  27/01/2012

  Wat leuk om te lezen!

  Reply
 • Elke

  27/01/2012

  Super tof om te lezen! :D

  Reply
 • happyannanas

  25/04/2012

  Echt een leuke tag, leuk om al je grappige antwoorden te lezen.
  Okee, ik moet er de hele tijd naar kijken en ik dacht ik zeg het niet, maar dat kontje van de Packer nummer 85. Sorry maar het ziet er zoo grappig uit!
  Dáár word ik nou vrolijk van :-D

  Reply

Geef een reactie