Dita Von Teese Meets Cynthia!

Rode lippen en een winged eyeliner, wie kent het niet! Naast de natuurlijke looks is dit toch wel één van de bekendste look aller tijden. Niet alleen Marilyn Monroe werd er mee gespot + al haar volgelingen, nee, onze nieuwe Meets Cynthia staat er ook bekend mee. Ze bracht een tijdje door met Marilyn Manson, trouwde zelfs met hem en op zijn verjaardag werden de scheidingspapieren hem voorgeschoteld. Happy Birthday MM! Natuurlijk heb ik het over de prachtige dame, Dita Von Teese Meets Cynthia!

Dita Von Teese makeup

Naast dat ze een burleske danser is, model, actrice en auteur, staat ze ook nog eens op de lijst met de best geklede vrouwen, zit ze front row met de modeshows + fashionweeks en heeft ze bekend dat haar moedervlek niet echt is, maar onnatuurlijk. Tegenwoordig kunnen ze ook echt alles! Het is een eenvoudige look om te zien, maar er vergt wat tijd in de winged eyeliner, zorg ervoor dat die symmetrisch is, is dit niet het geval, dan verschilt er wat in je ogen. De éne kan kleiner zijn, of juist groter, een moe effect creëren door een hangende wing of ogen die scheel kijken. A lot of work!

Dita Von Teese makeup

We beginnen boven aan, laten we het een keer anders doen, de wenkbrauwen! Mijn wenkbrauwen zijn echt berucht, maar ook Dita droeg zwarte aangezette wenkbrauwen, dus ook ik mocht weer groot uitpakken, net op het moment dat ik ging minderen, still love it!

Mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met een donkerbruine oogschaduw van Inglot, de Matte 327. In een How To heb ik al laten zien hoe ik dat doe, deze techniek heb ik ook bij de look toegepast. Streepje, streep onder + boven, invullen, streep, done!

Dita Von Teese makeup

Dan schakelen wij nu over naar de bekendste eyeliner ter wereld, de Nog steeds één van mijn favorieten, een mooi krul naar boven toe, meteen een “zwoele blik”. Mijn ogen heb ik niet opgemaakt met een oogschaduw, gewoon kaal en alleen een eyeliner! How easy! Vervolgens heb ik mijn wimpers gekruld en ze voorzien van een laagje mascara. Om de look nog dramatischer te maken, kan je nepwimpers eraan toe voegen. Vergeet een wit oogpotlood niet!

Dita Von Teese makeup

Dita is niet alleen een prachtige vrouw om te zien, met haar geweldige strakke make-up die ze zelf aanbrengt + haar kapsel zelf in model brengt en haar outfit bij elkaar zoekt, heeft ze een bleke huid. Haar spierwitte huid in combinatie met de red lips en de zwartgeverfde haarlokken is amazing!

Voor haar spierwitte huid heb ik mijn witte foundation van MAC gebruikt. Ik bracht gewoon een normale hoeveelheid van mijn eigen teint aan en vervolgens een flinke dot witte foundation. Goed mengen en aanbrengen! Deppend heb ik hem op mijn gezicht aangebracht en gezet met mijn poeder, hierdoor werd de foundation wel weer een tintje donkerder. Vervolgens heb ik mijn jukbeenderen geshaped met een bronzer. No blush for me, sorry.

Dita Von Teese makeup

Haar laatste signature en dat zijn de felrode lippen! Op bijna elke foto verschijnt ze met de amazing red lips, waar ik echt van houd. Hiervoor heb ik een Pout Paints gebruikt van Sleek, in de kleur Pin Up!

Om de look echt helemaal compleet te maken, heb ik zelfs de moedervlek nagemaakt. Ik blijf het amazing vinden dat ze zelfs dat kunnen namaken, echt geweldig. Met behulp van een sponsapplicator en zwarte oogschaduw heb ik de moedervlek gecreëerd.

Het is en blijft een prachtige look, niet alleen de make-up, maar ook Dita zelf. Dat ze haar eigen make-up doet + haar geweldige zwarte lokken en niet te vergeten haar kleding. Ik had het wel eens eerder voorbij zien komen, maar ging er niet echt op in. Het rakelde weer op, en ik ging even op een klein onderzoek uit. It’s true! Amazing! Ik ben voor Dita Von Teese!

Hoe denk jij over de look? Een winged eyeliner en de red lips? Of toch niet?


33 Comments

 • Milou

  28/01/2012

  Heel erg mooi! Staat je erg goed die red lips! :-)

  Reply
 • Belllezza

  28/01/2012

  Mooie look! Ik houd echt van Dita, ze is zo lekker zichzelf.

  Reply
 • Yara

  28/01/2012

  Staat je erg moooi! Ik hou van winged eyeliner samen met red lips ^^

  Reply
 • Antje

  28/01/2012

  Mooie look! Hij staat je ook zo leuk

  Reply
 • ValleyDollEva

  28/01/2012

  Die red lips zijn mooi en looove the winged liner !

  Reply
 • jlovesbeauty

  28/01/2012

  Prachtig! Staat je erg leuk

  Reply
 • Deb

  28/01/2012

  Dito von Teese is echt een sexy stijl icoon, naast dat ze sexy is, is ze altijd heel stijlvol vind ik. Ik vind je meet weer heel geslaagd.. gorgeous as always ;-)

  Reply
 • shannara

  28/01/2012

  staat je erg goed, zo’n rode lipstick hoef ik niet te dragen :-(

  Reply
 • redhotjillypeppers

  28/01/2012

  Pretty ! Je staat echt heel mooi met rode lippen !

  Reply
 • Lotte

  28/01/2012

  Super mooi! De rodel lippen staan je heel goed!

  Reply
 • deijsprinses

  28/01/2012

  Het staat je prachtig en het is een supermooie look!

  Reply
 • Dionne

  28/01/2012

  Mooie look! En wauw rode lippen staan jou echt zo fantastisch! :D

  Reply
 • Jorinde

  28/01/2012

  De look is weer erg mooi geworden!

  Reply
 • Amanda

  28/01/2012

  Rode lippen staan je echt heel erg goed!

  Reply
 • germa

  28/01/2012

  Prachtige look. Eigenlijk is het een tijdloze look dat altijd kan. Ik ben persoonlijk geen fan van Dita, al kan niet echt zeggen waarom. haha

  Reply
 • Nicole

  28/01/2012

  hele moie look, vind het je ook echt heel leuk staan :)

  Reply
 • Nicole

  28/01/2012

  Ik vind het tof, maar durf het zelf niet aan.

  Reply
 • Darcy

  28/01/2012

  ooo super mooie look ! Loveee red lips ! Durf het zelf alleen nooit te dragen !:)

  Reply
 • Lisa

  28/01/2012

  Mooie look! Ik hou zelf ook erg van een winged eyeliner maar er kruipt zoals je zegt heel wat werk in om alles perfect gelijk te krijgen! Rode lippenstift is dan weer niet aan mij besteed, ik hou het liever wat subtieler op de lippen :)

  Reply
 • Judith

  28/01/2012

  Supermooie look! de winged eyeliner vind ik erg mooi.
  Die moedervlek staat je trouwens ook best goed ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   29/01/2012

   Haha, grappig om te horen! Thanks. :D Misschien laat ik hem er ook wel opzetten! Haha,just joking. :’)

   Reply
 • froufroubeauty

  28/01/2012

  Wat een mooie look. Deze staat je ook mooi vind ik :D En ik ben helemaal te vinden voor de rode lippen <3

  Reply
 • Kayla

  28/01/2012

  Wauw heel mooi! Vooral je lippen zijn echt geweldig, leuke kleur!

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  28/01/2012

  meid ik zou een moord doen voor je wenkbrauwen en lippen! wauw!

  Reply
 • Desiree

  28/01/2012

  Mooie look. Die moedervlek heb je ook mooi nagemaakt, lijkt net echt.

  Reply
 • Saskia

  28/01/2012

  Het lijkt goed zeg!

  Reply
 • Bellachique

  28/01/2012

  Wat een mooie look, echt een klassieker :). Je staat er echt heel goed met!

  Reply
 • Elke

  29/01/2012

  Wauw! Ik vind dat het heel erg mooi is geworden. En je staat er idd heel erg goed mee.

  Reply
 • Sharon

  29/01/2012

  Mooi ! Ik vind die winged eyeliner altijd zo mooi bij jou! Leer mij dat ook even haha ;p En de rode lippen zijn ook erg mooi!

  Reply
 • Charlotte

  29/01/2012

  Dita blijft een mooie vrouw :) En wat schattig dat je ook dat vlekje hebt nagemaakt ^_^

  Reply
 • nailcrush

  30/01/2012

  Gaaaaf!!

  Reply

Geef een reactie