How To: Blue Had Me At Hello I.

Op enkele palettes staat aangegeven hoe je ze moet gebruiken, hoe handig! Zelf ben ik altijd benieuwd naar de look die eruit komt die er bij is geleverd. It makes me curious! Bij mijn Too Faced Natural Eye Palette kreeg ik ook al drie kaartjes, dit keer bij een Wet N Wild palette stonden de letters erin, vandaag volgde ik de eerste rij uit de palette Blue Had Me At Hello!

Blue Had Me At Hello I.

De look heeft zich anders ontpopt dan ik had gedacht! In plaats van een donkerblauwe tint in mijn arcadeboog, werd het ineens een zwarte smokey eyes. How come? Dont know! Ik weet één ding zeker en dat is dat we nu overschakelen naar de foto’s! Ik word een nieuwslezeres, just joking!

Blue Had Me At Hello I.Oogschaduwbasis is een belangrijk onderdeel in je oogmake-up, althans wil je dat de kleur mooi uitpakt? Beter blijft zitten dan is dit het juiste product daarvoor. Ik heb de TFSI aangebracht en onder mijn wenkbrauw al een basis aangelegd met een crèmekleurige tint voor het blenden.

Blue Had Me At Hello I.

Blue Had Me At Hello I.De look bestaat uit de linkerrij!

Blue Had Me At Hello I.Op mijn ooglid heb ik de Eyelid aangebracht, hoe toepasselijk! Haha, just joking. Ik heb hem deppend en vegend aangebracht, sowieso bevat de oogschaduw een goede pigmentatie. Vergeet niet je binnenste ooghoek mee te nemen.

Blue Had Me At Hello I.Breng nu de donkerblauwe oftewel de oogschaduw waar Crease in staat gegraveerd.

Blue Had Me At Hello I.Blend de oogschaduw goed omhoog en naar binnen toe. Zorg voor een mooi smokey effect.

Blue Had Me At Hello I.Breng de Crease ook onder je oog aan en blend dit ook weer.

Blue Had Me At Hello I.Zet je arcadeboog nog een keer aan met de CreBlue Had Me At Hello I.ase.

Blue Had Me At Hello I.Blenden en neem ook het deel onder je oog weer mee. Het is belangrijk dat het gelijk is, overal moet het even donker zijn, qua buitenste ooghoeken en dan licht blenden. Onder je wenkbrauw breng je Browbone aan, dit is een highlighter.

Blue Had Me At Hello I.Natuurlijk eindig ik met een winged eyeliner, dat kan je ook gerust weglaten! Krul je wimpers, breng een laagje mascara aan en een wit oogpotlood. Ya done!

Blue Had Me At Hello I.

Op de laatste close-up foto zie je een blauwe gloed, maar van veraf is die verdwenen! Opgelost, I guess. In ieder geval blijf ik het een fijne palette vinden, er komt ook nog een review van, over een tijd, maar hij komt er aan! De kleuren zijn geweldig, de pigmentatie en ze blenden heel soepel. Nude lips en smokey eyes blijven een amazing combination!

Kon jij de palette van Wet N wild al?


38 Comments

 • Bellachique

  29/01/2012

  Heel erg mooi gedaan! Ik heb net ook een blauwe ooglook gedaan :).

  Reply
 • Belllezza

  29/01/2012

  Ik heb ook zo’n palette besteld van WnW, maar dan met bruintinten. Ik kan niet wachten om hem eindelijk in handen te hebben haha. De look is mooi. :)

  Reply
 • ValleyDollEva

  29/01/2012

  Idd, van ver ziet het er zwart uit. Mooie look ! Die WnW paletjes zijn precies wel es de moeite om uit te proberen.

  Reply
 • Jorinde

  29/01/2012

  zelf heb ik er nog geen palette van, maar ik ga er zeker nog eens eentje aanschaffen. Nice look!

  Reply
 • Maartje

  29/01/2012

  Wauw echt een hele mooie look!
  Echt een mooie palette! Die kleuren zijn echt super!

  Liefs,xx

  Reply
 • janina

  29/01/2012

  Wauw, heel mooi gedaan!!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  29/01/2012

  Mooie kleuren ! Ik ken het merk wel maar heb zelf geen oogschaduw van Wet N Wild.

  Reply
 • Amanda

  29/01/2012

  De eyeliner maak hem echt af! Zoals altijd haha

  Reply
 • deijsprinses

  29/01/2012

  Je bent toch echt supergoed in deze dingen! Opnieuw super supermooi! Ik zou zo al die palletjes kopen die jij gebruikt :D

  Reply
 • shannara

  29/01/2012

  mooi pallet, kleuren staan je ook heel goed

  Reply
 • Senne

  29/01/2012

  O mijn god je ogen zijn echt PRACHTIG!

  Reply
 • Sharon

  29/01/2012

  Yeah oh yeah. Deze look zag ik gister toen ik aan je deur kwam. Ik vind hem erg mooi! Wou het nog zeggen, maar dacht het zoals gewoonlijk weer xd

  Reply
  • Beauty Koning

   29/01/2012

   Shar, silly one. :’) True, ik had hem gisteren op! Dank je wel!

   Reply
 • Lotte

  29/01/2012

  Mooie ooglook!

  Reply
 • Antje

  29/01/2012

  Wauw, mooie look. Prachtige kleuren ook!

  Reply
 • Nicole

  29/01/2012

  Super mooi!!

  Reply
 • jlovesbeauty

  29/01/2012

  Wat een mooie kleuren! Leuke look!

  Reply
 • Wauw!! Dit staat je echt heeeel goed!! Ik vind de look ook erg mooi, ik ga het een keertje proberen met een andere kleur maar ik denk niet dat het mij gaat lukken, niet zo goed met oogschaduw haha en ik heb niet zoveel ooglid om mee te werken hahaah! x

  Reply
 • Els & Liesbeth

  29/01/2012

  De kleuren blijven er mooi uitzien op je oog, lijkt dus wel dik OK. En de look staat prachtig bij je ogen, dat helpt ook altijd natuurlijk ;-)

  Reply
 • De look staat je echt prachtig!

  Reply
 • Nathalie

  29/01/2012

  Prachtig gedaan! Handige tutorial ook!

  Reply
 • Angelique

  29/01/2012

  Hele mooie kleur!

  Reply
 • germa

  29/01/2012

  Mooi gedaan. De ijsblauwe kleur vind ik zelf niet zo mooi, maar ik moet zeggen dat hij jou wel staat.

  Reply
 • Judith

  29/01/2012

  Erg mooie look, het palette vind ik ook erg leuk!

  Reply
 • Anne vdh

  29/01/2012

  Super mooie look! Wel jammer dat de donkerblauw meer zwart is, dat zou je niet zeggen als je hem in de pan ziet.

  Reply
  • Beauty Koning

   29/01/2012

   Dank je wel Anne! True that, ik had echt verwacht dat hij naar de blauwe kant zou neigen, maar helaas!

   Reply
 • Miranda

  29/01/2012

  wauw prachtige look:D

  Reply
 • Marijke

  29/01/2012

  Echt super mooi gedaan! :-D

  Reply
 • Katy

  29/01/2012

  Mooie lichte kleur <3!

  xx Katy ^^!

  Reply
 • Siska

  29/01/2012

  Echt heel mooi! :D Ik wou dat ik zo’n mooie winged eyeliner kon zetten. Bij mij lukt het echt nooit. ):

  Reply
 • Paola

  29/01/2012

  Ziet er weer heel mooi uit!

  Reply
 • Hanna

  29/01/2012

  wat een mooie look!
  dankjewel voor de tip, ik zal het de volgende keer proberen!
  liefs.

  Reply
 • beauty treasures

  29/01/2012

  Hele mooie look

  Reply
 • Shirley

  29/01/2012

  Mooie look inderdaad. Had niet verwacht dat instructies volgen van een merk ook mooi kon uitpakken. xD

  Reply
 • Jiildou

  30/01/2012

  Wat een mooie look! Ziet er weer erg goed uit!

  Reply
 • Wiesje

  30/01/2012

  Wat een mooie look!
  En een heel handig artikel met mooie foto’s ! X

  Reply
 • DashicaShirley

  31/01/2012

  Wauw echt heel erg mooi!

  Reply
 • Lisa

  01/02/2012

  Heel erg mooi! :)

  Reply

Geef een reactie