Project No Name: Beastie Boys!

Oldschool muziek is ook één van mijn favo muziekgenres, ik houd van Run DMC, oud, true, maar goud, true that. Maar op nummer één staat dan toch wel de Beastie Boys! Yessir, de jongens met hele wandklokken om hun nek, en niet te vergeten de auto emblemen die om grote schakelketting om hun buik hing, geweldig! Tijdens het opruimen kwam ik een CD tegen, natuurlijk schoot meteen Project No Name door mijn hoofd. Beastie Boys it is!

Beastie Boys

We gaan niet alleen met muziek terug in te tijd, maar ook de kleuren. Ze zijn wat valer, fletser en komen niet altijd mooi over, laten we niet de geweldig foute combinaties vergeten, haha! Ook bij de CD hoes is dat het geval.

Beastie Boys

Daar heb je de ghettoblaster weer, one of my favorites! Ik wil daar nog steeds eentje van, noesh! We dwalen af, terug naar de make-up. Ze dragen donkerblauwe trainingspakken, wat waren die toen toch een trend. Zo een gave kleur, zoals babyroze of een rare neongroene kleur, hilarisch.

Beastie Boys

Om de oogschaduw goed tot zijn recht te laten komen, heb ik een oogschaduwbasis gebruikt. Hierdoor verplaatst hij zich ook niet, en zal hij gewoon de hele dag op je ooglid blijven zitten. Vervolgens heb ik een stuk tape aan de zijkant van mijn oog, buitenste ooghoek geplakt, een tikje aan de schuine kant voor een ander effect!

Onder mijn wenkbrauw heb ik de High Tech Lighter in de kleur Platina van Make Up Store aangebracht, deppend blenden en vervolgens een witte highlighter er overheen, om hem goed te zetten. Dit helpt ook weer deels bij het blenden.

Beastie Boys
Wet N Wild Blue Had Me At Hello.

Met de lichtere blauwe variant, aan de rechterkant, heb ik mijn arcadeboog geschetst, pas op voor fall out, anders dekt de rode oogschaduw weer minder. Het is een kwestie van goed blenden en steeds blijven aanzetten. Blend de oogschaduw naar binnen toe, maar houd wel de ruimte voor een tint in je binnenste ooghoek + je ooglid!

Beastie Boys

Onder mijn oog heb ik ook de blauwe tint aangebracht. Om de oogschaduw net zo donker te krijgen als de trainingspakken van de Beastie Boys, gebruik ik mijn donkerblauwe oogschaduw van Inglot, Eyeshadow Pearl 428. Blend de oogschaduw goed met de andere tint.

Beastie Boys

In mijn binnenste ooghoek heb ik een zilveren kleur aangebracht, dit staat voor de ghettoblaster, die ik natuurlijk niet kon vergeten! Ik heb de Silver van Make Up Store gebruikt, blend hem licht omhoog. Op mijn ooglid heb ik Bloody Mary uit mijn Sleek Curaçao palette deppend aangebracht, blend de oogschaduws tot één geheel.

Beastie Boys

Vaak door het vele blenden, verminderd de kleur op sommige plekken, zoals in je binnenste ooghoek en onder je wenkbrauw, zet die opnieuw aan. Blend dit heel zacht, dat de harde lijnen eruit zijn.

Beastie Boys

Om de look echt helemaal af te ronden, gebruik ik een wit oogpotlood om mijn ogen groter te maken, en de look mooi helder te laten. Een winged eyeliner, om het echt helemaal af te maken. Wimpers krullen en eindig met mascara.

Beastie Boys

Het oogt ineens heel anders, doordat ik er een schuine lijn in mijn oogschaduw heb getrokken, lijkt mijn oogvorm wel ineens veranderd. Je komt echt een heel eind met shapen en contouren, amazing. Ook hier ga ik weer voor de nude lips, like always! Catrice Be Natural in combinatie met de lipgloss van NYX in de kleur Frosted Beige.

Beastie Boys

De Beastie Boys blijven leuk, hun muziekstijl is anders, helemaal vergeleken met nu. Ze hebben dat aparte ik-wil-dansen-ritme erin. Mijn favoriete nummer is Intergalactic, hoe hij begint, AMAZING! Zeker de moeite waard om hen op te zoeken op Youtube, of de link aanklikken als je van oldschool music houdt!

Kon jij de Beastie Boys al?


36 Comments

 • Bellachique

  31/01/2012

  Heel erg mooi gedaan, ik vind de kleurencombinatie ook leuk, het rood geeft iets extra :). Je bent best wel goed in je opmaken zeg, zo mooi geblend!

  Reply
 • belllezza

  31/01/2012

  Aah beastie boys! Brings back the memories :p Leuke look, goed idee ook :)

  Reply
 • Antje

  31/01/2012

  Waauw, echt heel mooi! De kleurencombinatie zie je er ook echt in terug.

  Reply
 • DashicaShirley

  31/01/2012

  Prachtig!!

  Reply
 • Steffie

  31/01/2012

  Love IT!!

  Reply
 • shannara

  31/01/2012

  ziet er gaaf uit!

  Reply
 • ValleyDollEva

  31/01/2012

  Je hebt weer een prachtige look gemaakt ! En de beastie boys, waar zijn de tijden zeg :d !

  Reply
 • Charlotte

  31/01/2012

  Tof gedaan! :D

  Reply
 • Deb

  31/01/2012

  JAA de beasty boys zijn cool! Gaaf dat je hieruit je inspiratie hebt gehaald.
  Want je look is weer absofreakinglutely gorgeous! Ik zou wel bij je in de leer willen of eens aan je make-up tafel willen zitten!
  ps. Love your comments ;-) Ze bezorgen me altijd een dikke vette glimlach X!

  Reply
  • Beauty Koning

   02/02/2012

   Wat lief Deb! Jouw comments maken mij ook altijd weer happy! :) Wauw, wat een geweldig compliment. Dat is echt heel lief, ik voel mij vereerd! :D

   Reply
 • germa

  31/01/2012

  Beastie Boys you gotta love them!!! <3 Leuke ooglook heb je ervan gemaakt. Leuk dat je de rode kleur subtiel hebt gehouden. Nice!

  Reply
 • Wat een prachtige look zeg, ga zo door!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  31/01/2012

  Knap gedaan weer ! Mijn trainingpak was groen met paars :D

  Reply
 • Sophie

  31/01/2012

  Beastie Boys yeah =) Leuk gedaan!

  Reply
 • Darcy

  31/01/2012

  Waaaaauw supppeeer mooi ! Erg mooie kleurtjes vooral die rood staat erg mooi bij de rest !

  Reply
 • jlovesbeauty

  31/01/2012

  Wat een prachtige kleuren! Heel erg mooi

  Reply
 • Amanda

  31/01/2012

  Vind hem weer heel erg mooi, love it!

  Reply
 • deijsprinses

  31/01/2012

  Dat rood maakt het zo speciaal! Het is fantastisch mooi!

  Reply
 • melissa

  31/01/2012

  haha Intergalactic die draaide ze vroeger nog in de jeugd disco’s. Mooie ooglook apart met al die kleurtjes.

  Reply
 • jessy

  31/01/2012

  je ooglook ziet er echt fantastisch uit!

  Reply
 • Jorinde

  31/01/2012

  Supergaaf gedaan :-)

  Reply
 • Monique

  31/01/2012

  Wow heftig Maar SUPER gaaf!!

  Reply
 • Elke

  31/01/2012

  Deze ooglook ziet er echt fantastish uit! :D

  Reply
 • beautyvictims

  31/01/2012

  Wat een geweldige look!

  Reply
 • Roos

  31/01/2012

  Heftige look, maar zo ontzettend mooi!

  Reply
 • Kayla

  31/01/2012

  Heftige kleuren maar het staat je heel goed! Ik kende de beastie boys nog niet!

  Reply
 • Valeria

  31/01/2012

  Mooi gemaakt! Ik had nog nooit van beastie boys gehoord hahaa

  Reply
 • Emma

  31/01/2012

  super mooi gedaan!

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  31/01/2012

  wat heb je dit weer super gaaf gedaan! ik ben gek op je looks!

  Reply
 • Hanna

  31/01/2012

  wauw, je hebt echt talent! hoe verzin je dit soort dingen toch!
  liefs.

  Reply
 • Anne vdh

  31/01/2012

  Ik vind het erg gaaf eruit zien hoe die rode kleur bij open ogen toch nog een beetje te zien is, dan maakt het echt apart. Nice!

  Reply
 • Nicole

  31/01/2012

  Meid, meid, meid.. Jij vroeg mij om tips voor NOD foto’s.. Nou, ik vraag je; HOW THE HELL DO YOU DO IT?

  Reply
  • Beauty Koning

   02/02/2012

   Wauw, dank je wel! Haha, nou. :’) Blenden, inspiratie opdoen en veel liefde erin stoppen! :D

   Reply
 • Lisa

  31/01/2012

  Mooie kleurencombinatie! :)

  Reply
 • Shirley

  02/02/2012

  Gave look. Ik vind het tof dat je een cd cover kan vertalen naar een look.

  Reply

Geef een reactie