NYX Blush Taupe.

Twee mooie bruine strepen op mijn gezicht vormde een bronzer, het creëren van jukbeenderen die niet duidelijk aanwezig zijn, of toch wel, maar je vindt ze mooier als ze zijn aangezet! Een bronzer, mat zowel shimmer, dient daarvoor. Op zoek naar een goede bronzer, die bij mijn skintone paste. Het was een zoektocht, na wat rare vegen op mijn gezicht te hebben, heb ik eindelijk mijn wonderbronzer gevonden!

In mijn stash heb ik hooguit één blush, say what?! Blushes komen dan ook niet voor in mijn vocabulair, klinkt chic hé?, natuurlijk weet ik wat het is, waar het voor dient, maar welke blush het beste bij je past, dan begin ik te twijfelen. Mijn zus daarin tegen, weet alles over blushes, haar blush zit dan ook altijd perfecto! Ik ben een bronzerkid.

Het is niet zo dat ik de blush liet liggen, al vrij snel had ik door dat het niet bij mijn huidtype paste, vanwege mijn automatische rode blos op mijn wangen. Als ik weer eens op de fiets stapte naar school toe, had ik een rood hoofd, meer mijn wangen, als een biet, niet te doen, toen had ik de blush al afgeschreven! Inmiddels heb ik de groene concealer uitgevonden, maar ik koos toch elke keer weer voor mijn bronzer. Na wat Essence bronzers met een prachtige shimmers, die ik nog steeds heb, gorgeous, ben ik over gegaan naar MAC, helaas is dat meer mijn kleur in de zomer. Vandaar dat ik met kerst overstapte naar de NYX Blush in de kleur Taupe!

De kleur oogt hier wat aan de bleke kant, terwijl dat wel meevalt, de kleur is makkelijk om op te bouwen, hierdoor kan je toch nog die killercheeks creëren. Vaak heb je dat bij producten van NYX, makkelijk te blenden en een piece of cake om ze op te bouwen tot de juiste kleur.

Over de verpakking heb ik niks op te merken, strak en modern, like that! Daarnaast werkt het makkelijk, gaan de doosjes snel en easy open zonder dat je nagellak chipt, alleen maar beter. Ze zijn ook handig om mee op reis te nemen, doordat ze best goed zijn gepressed, blijven ze lang heel. Althans, bij mij hebben ze het allemaal overleefd, kortom, reisproef!

Het patroon in de bronzer is amazing! Ik ben een sucker voor prachtige printjes in make-up, of in ieder geval iets aparts, waarom anders die crazy looks! Het geeft nog meer uitstraling aan een simpele taupekleurige bronzer.

Hoe meer je de bronzer gebruikt, hoe sneller het patroon verdwijnt. Mijn bronzer gebruik ik op en top vaak, elke dag, zodra ik mijn foundation erop heb zitten bouncen, breng ik mijn bronzer aan. Het patroon zit er trouwens nog steeds licht in, en ik gebruik hem sinds eerste kerstdag.

De kleur neigt naar bruin en taupe toe, maar er zit een aparte ondertoon in, wat hem nog mooier maakt. Het is een tint die je ook makkelijk in je arcadeboog kan gebruiken, eigenlijk om alles mee te shapen, zoals je neus, ogen, jukbeenderen of je kaaklijn.

Zodra ik de bronzer aanbracht, nadat ik de harde strepen in mijn gezicht was gewend, was het zo anders. Heel zacht en vriendelijk, gewoon een contourproduct, geen warriorstrepen. Misschien dachten sommige dat ik echt een footballfan was, en zelfs de strepen op mijn gezicht tekende, of nouja, meer schetste.

De swatch heb ik op mijn hand gemaakt, mijn handen zijn al vrij licht, maar zo kan je het een beetje vergelijken. Zacht en subtiel, maar je kan hem zo donker mogelijk maken als jij zelf wilt, handig! Op dit moment gebruik ik geen andere bronzer meer, behalve die van NYX! Een aanrader als je licht bent, maar toch wilt shapen zonder oorlogsstrepen.

Ik heb de bronzer van NYX online besteld bij mijn favoriete webshop, die ik alleen bezoek met kerstmis, namelijk Nonpareilboutique! Helaas is dit wel in het buitenland, Amerika, en kunnen de verzendkosten verschillen tot 30 dollar + de bronzer $4,50. Maar natuurlijk heb ik speciaal voor jullie mijn research gedaan en heb ik de bronzer van NYX Blush in de kleur Taupe PB11 gesignaleerd in de online webwinkel van Boozyshop voor €6,99!

Ben jij een blusher? Of een bronzerkid?

33 thoughts on “NYX Blush Taupe.

 1. Aparte kleur wel voor een bronzer (Kan ook aan mijn beeldscherm liggen trouwens ;-) Maar aangezien jouw gezicht altijd zo mooi ge-shaped is, ben ik wel erg nieuwsgierig naar deze bronzer. Ik ben zelf meer een blush-persoon. Ik heb wel twee bronzers, maar de ene zit zelfs nog in de verpakking. Vooral in de zomer gebruik ik het eigenlijk.

 2. Ik ben zelf meer een blush-persoon. Ik de zomer hou ik echter meer van bronzers voor die “sunkissed-look”. Deze bronzer ziet er erg mooi uit! :)

 3. Ik hou van bronzers en van blush. Soms draag ik beide. Deze kleur van NYX ziet er goed uit. Hij ziet er toch nog wel donker uit op je huid, maar het is natuurlijk ook ongeblend. Ik heb Raissin van NYX (ook een blush) die ik af en toe als contour gebruik, al heeft deze een paarsige ondertoon (zeker te donker voor jou). Hij is in elk geval heel fijn! Nonpareil boutique is een erg fijne webshop inderdaad, ze hebben alleen sinds een jaar hun verzendkosten verhoogt en das een beetje jammer.

 4. Ik hoor veel goede verhalen over deze bronzer! Ik ben meer een blush persoon, ik heb wel bronzers liggen die ik met veel plezier gebruik maar als ik echt MOET kiezen, dan blush! Er gaat niks boven roze poppenwangetjes!;)

 5. Nog een bronzer nog een blushpersoon. Ik heb van mezelf genoeg blush en mijn kaken hoeven optisch nog niet meer in te vallen. Het zou belachelijk worden ;)
  Plus ik kan er niet mee werken :p

 6. Ik draag altijd blush, omdat ik het moeilijk vind om met mijn lichte huid bronzer te dragen! Deze blush/bronzer ziet er wel licht genoeg uit ben benieuwd =)

 7. Lijkt fijn! Mooi kleurtje ook! Eigenlijk ben ik allebei wel, maar dat hangt ervan af. Bronzer gebruik ik zowel in de winter als zomer en blush ook. Maar blush pak ik er toch wel sneller bij eerlijk gezegd..

 8. Bedankt dat je blij bent met de soundtracks lijst ^^! Soms is het makkelijk te vinden, maar soms ben ik uren bezig xD.

  Leuke blush ^^!

  xx Katy ^^!

  1. Moeilijke keuze! Waarom ga je niet naar de MAC Store en maak je een swatch? Hier uit kan je opmaken of hij bij je huidkleur past, misschien is hij te donker? Of juist perfect, you never know!

 9. Fijn dat je je perfecte blush (of is het nu bronzer) eindelijk gevonden hebt. Soms moet je echt goed zoeken en tientallen miskopen later vind je pas het ultieme product voor jou.. Maar is het nu een bronzer of een blush ;-) op de verpakking staat blush maar je noemt het bronzer..

  1. Op de verpakking staat dat het een blush is, maar ik gebruik hem als bronzer. Meerdere gebruiken hem als bronzer, omdat hij prima werkt voor het shapen, misschien is het een blunzer. :P Ik ga voor de bronzer, vanwege de bruine tint + de matte finish waar je perfect mee kan contouren! :D

 10. Ik heb nu twee blushes: één van de Action (:-D) en eentje die ik ga reviewen voor een andere blog. Verder heb ik geen blushes, omdat de meesten niet passen bij mijn huidskleur. Maar ik heb de laatste gister gekregen via de post en misschien matcht-ie wel super (voor het eerst) bij mijn donkere huid..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *