essence Season of Extremes trend edition.

Seizoenen, god I love it! Het is geweldig om het huis om te toveren tot een prachtig lichtparadijs met de kerstdagen, de duizenden lampjes geven echt sfeer, of de bladeren van de bomen die voor je huis voorbij schuiven, helemaal met deze koude gure wind. Inmiddels staat de lente alweer bijna voor de deur, en daar speelt het cosmeticamerk essence toch goed op in!

essence Season of ExtremesEssence Nail Polish Season Of Extremes 05, 06, 07 en 08.

“Weg met de verveling! Lente 2012 wordt extreem – extreem kleurrijk! Met de nagellak collectie “season of extremes”, brengt Essence twee extreem trendy kleurcombinaties samen. Heldere kleuren worden gecombineerd met subtiele nude voor een unieke kleurervaring. Of je nu houdt van kleur, parelmoer of nude, je nagels kunnen een gigantische hoeveelheid kleur verwachten. Onbegrensde creatieve mogelijkheden voor een extreem individuele en megacoole look.”

Damn, dat klinkt kleurrijk! Weer zo een geweldige uitleg, wat mij heel erg nieuwsgierig maakt naar de trend edition van Essence. De naam past goed bij de nagellak, ja, ik heb even gesneakpeekd. Geweldige combinaties, true that! Kom maar op met die collectie!

Als eerst de lichtere tinten, of de donkere kleuren, aangezien we nu nog in de wintertijd leven, maar zo kunnen de kleuren nog extra poppen! De mintgroene tint, 08, trok meteen mijn aandacht in combinatie met de andere nagellakken. De nudetinten zijn ook zeker mijn favoriet, maar nummer 05, Essence waarom geen namen?! Heeft ook iets wat mij trekt, sowieso zou je de vier nagellakjes in mijn stash kunnen vinden!

“Geniet van de kleurrijke kant van het leven! Season of extremes heeft acht kleuren nagellak die alles te beiden hebben voor meiden met een passie voor kleur! De kleurselectie is geweldig – met knaltinten en subtiele schakeringen, geschikt voor elke stemming en iedere outfit. Verkrijgbaar voor €1,79.”

essence Season of ExtremesEssence Nail Polish Season of Extremes, 01, 02, 03 en 04.

Vier gorgeous bright nail polishes met zomerkleurtjes waar je ogen pijn van gaan doen! Fel zijn ze zeker, en ook hier heb ik weer mijn favoriet. De gele nagellak kleur, die neigt naar oranje roept mijn naam, 03 it is. De zalmkleurige tint daarnaast is ook prachtig.. hij doet mij denken aan Essie, een dupe maybe?

essence Season of ExtremesEssence Season Of Extremes Nail Polish Colour 04, 05 en 06.

essence Season of ExtremesEssence Season Of Extremes Nail Polish Colour 01,02 en 03.

“Extreme creativiteit: de tweekleurige nail polish nail colour ³ legt de focus op sensationele kleureffecten. De tinten kunnen afzonderlijk worden opgebracht of over elkaar om een unieke nieuwe kleur te creëren. Zomers geel, helder roze, natureltinten of glinstering – het is er allemaal! Verkrijgbaar voor €2,79.”

De duo’s bevatten zowel nudetinten als de heldere regenboogkleuren! De groene lak, 03, moet ik zeker hebben. Daarnaast doen de kleuren mij denken aan Pasen, seizoen! Of de krokussen, zon, luchtblauwe hemel, of de felle bloemen die in rijen staan opgesteld in een bloemenveld, gorgeous!

Ik ben aangenaam verrast over de kleurrijke nagellak collectie van essence. In maart komt de collectie in de Nederlandse schappen te liggen van de Kruidvat tot en met half april 2012, vervolgens schuift hij door naar België en is hij daar verkrijgbaar van half april tot en met mei 2012!

Hoe vind jij de kleurencombinaties?


26 Comments

 • Bellachique

  03/02/2012

  Leuke collectie, felle kleurtjes en zachte, perfect gewoon :)

  Reply
 • Lisa

  03/02/2012

  Er zitten echt enkele leuke kleurtjes tussen! Ik sta klaar in april ^^

  Reply
 • shannara

  03/02/2012

  Ziet er geweldig uit, ben hier zo benieuwd naar!

  Reply
 • jlovesbeauty

  03/02/2012

  Er zitten enkele heel eg leuke kleurtjes tussen! Ben benieuwd..

  Reply
 • Amanda

  03/02/2012

  Zitten leuke kleuren tussen, ga tegen die tijd zeker even kijken.

  Reply
 • deijsprinses

  03/02/2012

  Ik kijk vooral uit naar de flashy kleurtjes! Eindelijk! Hopelijk kan ik er een aantal bemachtigen en dekken ze goed!

  Reply
 • Nicole

  03/02/2012

  Ik wil hebben!

  Reply
 • glasmetwater

  03/02/2012

  Die dubbele vind ik echt geweldig :)

  Reply
 • ValleyDollEva

  03/02/2012

  Leuke collectie !!

  Reply
 • Marijke

  03/02/2012

  Mooie kleurtjes! lekker origineel :-)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  03/02/2012

  De nagellakduo’s zien er erg leuk uit !

  Reply
 • Belllezza

  03/02/2012

  Ik ben echt benieuwd! Zitten leuke dingen bij :)

  Reply
 • Charlotte

  03/02/2012

  leuke nagellakken!x

  Reply
 • Lotte

  03/02/2012

  Wat een leuke collectie!:D De lakjes zijn erg mooi!<3

  Reply
 • Judith

  03/02/2012

  Erg leuke nagellakjes!
  Ik wil zowieso wel een paar duo’s kopen :)

  Reply
 • joanydv

  03/02/2012

  Heerlijke collectie, hier kijk ik nou echt naar uit :)

  Reply
 • Laura

  03/02/2012

  Ik zie er echt naar uit x

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  03/02/2012

  wat een leuke collectie!

  Reply
 • capsidegirl

  03/02/2012

  ow die kleuren vind ik echt mooi

  Reply
 • Shirley

  03/02/2012

  Gaaf wil wel wat dingen hebben :-)

  Reply
 • Kayla

  03/02/2012

  Ik vind de nieuwe kleuren echt heel erg leuk, ik ga zeker een kijkje nemen wanneer ze in de winkel liggen!

  Reply
 • Dionne

  04/02/2012

  Wauw leuke collectie, hier wil ik wel wat van :D

  Reply
 • Deb

  04/02/2012

  Lekkere kleurrijke collectie, krijg er pijn van in mijn ogen als ik er te lang naar kijk hihi. Ik vind de duo’s vooral erg leuk.

  Reply
 • Wiesje

  05/02/2012

  Leuk!!

  Reply
 • Daphne

  05/02/2012

  Zitten leuke dingen tussen. Lekker vrolijk!

  Reply
 • Tahnee

  05/02/2012

  Ik ben verrast door Essence! Vorige LE vond ik helemaal niks. Maar deze trekt echt mijn aandacht.

  Reply

Geef een reactie