Angelina Jolie Meets Cynthia.

Mooie volle getuite lippen, wie wilt dat nou niet? De meest gehate vrouw, maar ook weer één van de meest geliefde actrices. Nadat ze het hart van Brad Pitt had veroverd, stapte ze over naar de echte kinderwens, drie geadopteerde poppetjes + nog drie natuurlijke kinderen van hen zelf, en, big news! Nummer zeven is in verwacht! Ze kan acteren als de beste, is een prachtige vrouw, en haar make-up is amazing. Kijk vandaag mee naar de Angelina Jolie Meets Cynthia!

Angelina Jolie makeup

Angelina Jolie varieert in looks, van de heftige Salt smokey eyes, die jullie nog eens voorbij gaan zien komen, naar natuurlijk ogende make-up waarbij haar ogen perfect uitkomen. Jolie stond al een tijd te verstoffen op mijn Meets Cynthia List, maar de big lips komt ook nog eens een keer voorbij in een How To, wauw, ik heb nog veel te doen, love it! Look Cynth, look! Het lijkt net alsof Angelina niets op heeft, hooguit een mascara, wat bronzer en een licht oogpotlood, wat neigt naar haar eigen lipkleur. Is dit geen prachtige valentijnslook? Nothin on ya face.

Angelina Jolie makeup
De oogmake-up was easy! Door de bruine eyeliner, eh oogpotlood, ik moet echt een bruine eyeliner gaan aanschaffen, wordt mijn blik vriendelijker, zwart maakt hard, maar is wel mooier. Hij is makkelijk en heel simpel, ook een perfecte look als je te laat bent voor school/werk, je verslapen hebt, noem maar op!

Angelina Jolie makeup

Bij deze look werk je voornamelijk met lichte tinten, eigenlijk is het gewoon neutraal, als je wilt kan je zelfs de oogschaduw weglaten, maar ik vind met mooier. Althans, bij mijzelf. Vanwege de matte lichte tinten, die ik graag zo wilde behouden, bracht ik een huidkleurige of een transparante oogschaduwbasis aan. Hierdoor gaat hij niet plotseling glimmen door de shimmers.

Angelina Jolie makeup

Vervolgens heb ik een huidkleurige oogschaduw aangebracht, all over the place! Ik vind het mooier als je ziet dat je licht je arcadeboog hebt aangezet, net die extra diepte in je oog, amazing. Hiervoor gebruik ik een tintje donkerder dan mijn eigen huid, en blend de oogschaduw in mijn crease. Voor de eyeliner heb ik een bruin oogpotlood gebruikt van MAX, in de kleur Brown N049. Zet hem goed en dik aan, zonder wing. Wimpers krullen. Een wit oogpotlood om je ogen groter te laten lijken en als laatste mascara toevoegen aan de look!

Angelina Jolie makeup

Angelina’s signature is toch wel haar grote volle lippen in combinatie met haar killer kaaklijn! Met een lipliner, in een (donker)bruine tint, heb ik mijn lippen iets groter getekend. Beetje bijschetsen, een oppervlakte inpikken, gewoon wat erbij snoepen. Niemand die het ziet, ik heb alleen een stukje van mijn bovenlip gepikt, maar dat mag!

Angelina Jolie makeup
Ik vind de lippen goed gelukt, sinds kort ben ik weer in to the lipliner! Soms ondervind je weer een product, weet je waarom je hem hebt gekocht en zo fijn vond. Een nieuwe dagelijkse look is weer gevonden, alleen nog een bruine eyeliner aanschaffen, dat is blijkbaar een must have in je stash!

Ben jij in het bezit van een bruine eyeliner? Is het een must have?


38 Comments

 • Lisa

  04/02/2012

  Goed gelukt, erg mooi :D

  Reply
 • redhotjillypeppers

  04/02/2012

  Mooie look ! Ik heb 4 verschillende bruine eyeliners en draag ze dagelijks :)

  Reply
 • DashicaShirley

  04/02/2012

  Mooie look, echt heel goed gelukt!
  Staat je ook goed trouwens :-)

  Reply
 • Jorinde

  04/02/2012

  Haha ik heb nog geen bruine eyeliner, maar bijna dagelijks denk ik ” ik heb een bruine eyeliner nodig “. Nog steeds heb ik er geen aangeschaft, maar het is wel een must have.

  Reply
 • jlovesbeauty

  04/02/2012

  Wat zijn je lippen goed gelukt! Heel erg mooi

  Reply
 • Judith

  04/02/2012

  Erg mooi geworden!
  Volgensmij staan trouwens alle kleuren lippenstift jou wel, haha :)

  Reply
 • shannara

  04/02/2012

  heel mooi en fris, love it!

  Reply
 • Dionne

  04/02/2012

  Mooie look! En de bruine ‘eyeliner’ staat je goed ! :D

  Reply
 • Sophie

  04/02/2012

  Moooi =) Ik gebruik zelf eigenlijk alleen maar bruine eyeliner, staat wat natuurlijker/minder ‘hard’ bij mijn blauwe ogen/lichte huid. Ik vind het bij jou ook heel mooi staan!

  Reply
 • Lisa

  04/02/2012

  Leuk! En die bruine eyeliner is echt heel mooi!

  Reply
 • Nicole

  04/02/2012

  Mooi zeg! Ik hou vam Angelina Jolie. Maareuh, nummer 7? Ik dacht dat ze uit elkaar gingen omdat Angelina zo’n bitch was?!

  Reply
  • Beauty Koning

   04/02/2012

   Thank you! Ja, ik las het gisteren ook ineens, in januari 2012 werd het bevestigd. Althans, Wikipedia zei dat. :””’)

   Reply
 • froufroubeauty

  04/02/2012

  Mooie warme look. Past ook mooi samen met je haarkleur :)

  Reply
 • Lisa

  04/02/2012

  Goed gelukt! Ik vind het een erg mooie, natuurlijke look ;)

  Reply
 • Amanda

  04/02/2012

  Mooi geworden!

  Reply
 • Kayla

  04/02/2012

  Heel mooi gedaan, en een prachtige lipkleur!

  Reply
 • Belllezza

  04/02/2012

  Mooi gedaan weer!

  Reply
 • Joyce

  04/02/2012

  Wauw! Wat heb jij een mooie ogen!!! En een hele mooi huid!!!

  Reply
 • ValleyDollEva

  04/02/2012

  Mooie look ! Het is toch zo’n prachtige vrouw he !

  Reply
 • Marijke

  04/02/2012

  Super mooie look weer, de kleuren staan je super!!
  Iets in deze look maakt je (vind ik) net ietsje ouder dan je andere looks. Misschien is het de lipkleur of het oogpotlood??

  Reply
  • Beauty Koning

   04/02/2012

   Dank je wel Marijke! Haha, ik denk misschien de combinatie? Of omdat ik nu een bruine eyeliner draag, in plaats van zwart?

   Reply
 • Nathalie

  04/02/2012

  Deze look staat je super! En ik vind je kleding ook een gave kleur hebben. :)

  Reply
 • Milou

  04/02/2012

  Mooi! Staat je goed, je lijkt zowat op d’r ;-)

  Reply
 • Bellachique

  04/02/2012

  De look is heel mooi geworden, leuk dat je een bruine kleur hebt gebruikt, het staat je goed!

  Reply
 • Deb

  04/02/2012

  Mooie en super classy look! Ik vind Angelina echt een hele mooie en stijlvolle vrouw. Echt een klassieke beauty.

  Reply
 • Senne

  04/02/2012

  o myyyy goood, dat zei ik toen ik de lipkleur zag, wat is die mooooooi hahaha!
  Heeele mooie look! Liefs

  Reply
 • polishandpassion

  04/02/2012

  Super mooie look!

  Reply
 • Serena

  04/02/2012

  Wow, mooie wenkbrauwen! Vielen me meteen op.

  xoxo
  Serena

  Reply
 • Charlotte

  04/02/2012

  wauw echt heeel mooi
  x

  Reply
 • Katy

  04/02/2012

  Leuk =D! Ik zag toevallig pas nog Angelina Jolie op de voorkant van de Grazia =]!

  xx Katy ^^!

  Reply
 • germa

  05/02/2012

  Prachtige look. UD 24/7 glide on pencil in Wiskey is een hele mooie bruine eyeliner.

  Reply
 • glasmetwater

  05/02/2012

  Leuke neutralelook, echt iets voor elke dag! Ik heb zelf een bruin oogpodlood, en een eyeliner, maar in cream-vorm zeg maar,om met een kwastje aan te brengen. een echte heb ik dus ook niet…
  P.S. Het zou waarschijnlijk een tweeling worden. :)

  Reply
  • Beauty Koning

   05/02/2012

   Dat lijkt mij ook wel fijn, sowieso ben ik meer van de penselen. Dank je wel. :D Haha, echt? Wauw, nog meer kinderen!

   Reply
 • Wiesje

  05/02/2012

  Wauw!!!
  Hele mooie look, jij hebt ook mooie volle lippen zeg!

  Reply
 • deijsprinses

  06/02/2012

  Ik heb ook een bruine eyeliner en vind hem leuk wanneer ik iets minder hard wil Ik vind de lippenstift je minder mooi staan

  Reply
 • Sharon

  08/02/2012

  Mooi! Deze lippenstift vind ik heel erg mooi. Ik vind het goed nagemaakt ! Ziet er hetzelfde uit als op de foto van angelina (:

  Reply
  • Hatice

   18/01/2013

   Wow! Prachtig! Ik vind de kleur van je lippotlood supermooi!!! En wat bof jij met zulke lippen! Welke lippotlood heb je gebruikt voor die look??

   Reply
   • Beauty Koning

    01/04/2013

    Dankjewel! Ik heb het Miss Sporty lippotlood gebruikt in de kleur Toffee 010.

    Reply

Geef een reactie