How To: Green Bay Packers.

Zondagen, boringassdays. Niet altijd, maar de volgende dag moet je weer naar school, of naar je werk, toch niet altijd even fijn. De dag waarop het huiswerk voor de volgende week wordt afgemaakt, of de laatste toetsen worden geleerd. Zondag is een dag voor de laatste klusjes van afgelopen dagen of de dagen die nog gaan komen. Ja, familiedagen of niet, saaiheid of happiness, vandaag is het één van de mooiste dagen in het jaar. Super Bowl.

Green Bay Packers makeup

GREEN BAY PACKERS! Nee, die hebben de finale niet gehaald, too bad. Maar hey, vorig jaar hadden ze gewonnen, ook zij hebben een vakantie nodig. Nog zeven maanden voor het volgende seizoen, een aantal dagen voor een andere wedstrijd. En anders de oude Super Bowl terugkijken, heerlijk! Vandaag staat mijn dag in het teken van de Super Bowl, dus waarom zou ik er geen How To aanwijden! Let’s go!

Green Bay Packers makeupWe beginnen met een oogschaduwbasis, die heb ik onder de Jumbo Pencil van NYX aangebracht, dit zorgt ervoor dat je oogschaduw de hele dag blijft zitten + de kleur beter tot zijn recht laat komen. In mijn arcadeboog + onder mijn oog heb ik de Jumbo Pencil aangebracht in de kleur Rocky Mountain Green. Heb je die gekocht vanwege Packers? Nee, gewoon.. Ja oké! Ik vond hem gewoon mooi. Pack Pack.

Green Bay Packers makeupBlend hem met je vinger, doe dit ook onder. Zorg ervoor dat de harde lijnen worden vervaagd.
Green Bay Packers makeupOm de gele tint beter tot zijn recht te laten komen, breng je een Jumbo Pencil van NYX aan, in de kleur White. Blend ook deze weer met je vinger. Onder mijn wenkbrauw + in mijn binnenste ooghoek heb ik de High Tech Platina gebruikt voor de highlighter, hiervoor kan je ook de Jumbo Pencil gebruiken.

Green Bay Packers makeupSleek Caribbean Curaçao, Screwdriver.

Green Bay Packers makeupBreng over de witte Jumbo Pencil een gele oogschaduw aan, hiervoor heb ik Screwdriver gebruikt ui mijn Sleek palette.

Green Bay Packers makeupVoor het POW-effect breng je een witte highlighter onder je wenkbrauw aan + je binnenste ooghoeken. Hiervoor heb ik de Ultra Pearl Mania gebruikt in de kleur White.

Green Bay Packers makeup88 Palette, matte versie. Ik heb zoveel pans, shame on me.

Green Bay Packers makeupBreng vervolgens een groene oogschaduw aan in je arcadeboog en ook onder je oog. Hiervoor heb ik mijn 88 Palette gebruikt, in de matte variant. De bovenste kleur naast de bruine tint.

Green Bay Packers makeupBlenden! Goed naar binnen toe, naar boven en onder je oog.
Green Bay Packers makeupBreng vervolgens de donkergroene tint aan in je buitenste hoek en deels in je arcadeboog. Hiervoor heb ik de donkerste tint gebruikt onderin, naast de blauwe oogschaduw.

Green Bay Packers makeupDoor het blenden kan de gele oogschaduw wat zijn vervaagd, breng hem opnieuw aan. Vervolgens krul je je wimpers, maak je een winged eyeliner en breng je wat mascara aan.

Vergeet een wit oogpotlood niet!

Het is toch wel één van mijn favorieten! Gewoon door de felle kleurencombinaties, twee van mijn favorieten bezigheden + inspiratiebronnen in één, beter kan het niet. De combinatie met football en make-up, blijer kan je mij niet maken. De gele tint knalt er vanaf, daarom heb ik mijn lippen rustig gehouden, door middel van nude lips!

Ik krijg vaak de vraag bij dit soort looks, of ik het ook naar buiten draag? Buitenshuis? Hell yea! Inmiddels is hij al meerdere keren geraden. Packers? Ja! In de avond was ik gewoon in de sneeuw te vinden, met mijn Packers-look. Het is inderdaad niet iets voor school, maar ik ga niet mijn make-up eraf halen omdat iemand anders het niet is gewend. Care! Ik houd van de Packers, en ik houd van make-up, so why not!

Green Bay Packers makeup

Vanavond is het eindelijk zo ver, natuurlijk heb ik hier nog een artikel over geschreven, een kleine uitleg + update voor de football liefhebbers onder ons! In het nieuwe project wat ik heb opgezet, zal de look nog eens voorbij komen, maar laten we eerst een nieuw team kiezen, de winnende Superbowl Champion word mijn nieuwe look! Als het maar niet de Giants zijn..

Cynt, wat vind je ervan dat de New York Giants in de finale staan?Green Bay Packers makeupLaten we zeggen dat ik het er niet mee eens ben?

Ga jij wel eens naar buiten met een gewaagde look?


37 Comments

 • Ruth

  05/02/2012

  Wow, wat een gave look! Mooie foto’s heb je er bij gemaakt, vooral die een na laatste, gorgeous ;-) Veel plezier nog met de Superbowl :-)

  Reply
  • Beauty Koning

   05/02/2012

   Dank je wel Ruth! :D Haha, thank you. Dat zal wel lukken. :)

   Reply
 • Bellachique

  05/02/2012

  Hele leuke look, het geel is echt mooi fel zeg!

  Reply
 • belllezza

  05/02/2012

  Super mooi! Ik vind groen en geel altijd zo’n leuke combi, lekker vrolijk!

  Reply
 • shannara

  05/02/2012

  weer gaaf gemaakt en staat je ook heel goed!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  05/02/2012

  Veel kijkplezier ! :)

  Reply
 • jody

  05/02/2012

  Leuke felle look!!

  Reply
 • Khadija

  05/02/2012

  Ik zeg een ding: wauw.

  Reply
 • miss073

  05/02/2012

  Love it! ik ga soms ook wel met een gewagde look naar buiten, niet altijd hoor :P

  Reply
 • germa

  05/02/2012

  Leuke how to! :-)

  Reply
 • Chantal

  05/02/2012

  Leuk, leuk, leuk! Super vrolijke kleurtjes!

  Reply
 • Emma

  05/02/2012

  super leuk gedaan!

  Reply
 • Jorinde

  05/02/2012

  Prachtige look. ik ga eigenlijk nooit met een gewaagde look naar buiten.

  Reply
 • Kayla

  05/02/2012

  Prachtige kleuren zo bij elkaar! Ik ga nooit met een gewaagde look naar buiten, maar ik draag dan ook liever nude kleuren. Een opvallende lipstick draag ik wel veel..

  Reply
 • Myrthe

  05/02/2012

  Wow, wat een prachtige look! Heel mooi gemaakt met die felle kleurtjes! :D

  Reply
 • Nathalie

  05/02/2012

  Wat een vrolijke look! Erg leuk zo met die kleurtjes!

  Reply
 • Anne vdh

  05/02/2012

  Nice! Leuk jasje ook, ben wel van de aanwezige-schouders!
  Veel plezier bij de super bowl, ik hoorde een aantal mensen op mijn werk er ook al over. Ze hebben maandag vrij genomen om slaap in de halen ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   05/02/2012

   Dank je wel Anne! Haha, dat is wel een goede, maar ik denk dat ik mij morgen gewoon weer om 9 uur op school meld. :’) Thank you!

   Reply
 • Hanna

  05/02/2012

  supermooi, zoals altijd eigenlijk (:
  liefs.

  Reply
 • ValleyDollEva

  05/02/2012

  Mooi hoor Cynthia ! Veel plezier met de SuperBowl ;-) !!

  Reply
 • Amanda

  05/02/2012

  Prachtige look Cyn!

  Reply
 • Monique

  05/02/2012

  super heftige look! ik vind het heerlijk om op zondag lekker te spelen met make-up, om vervolgens make-up-loos op de bank te hangen :)

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  05/02/2012

  Wauwhh wat gaaf gedaan zeggg!!

  Reply
 • Deb

  05/02/2012

  Your Royal Gorgeousness! Echt prachtig! De packers zouden in hun handen mogen knijpen met zo’n fan!

  Reply
 • DashicaShirley

  05/02/2012

  Gave look weer :-)

  Reply
 • Lisa

  05/02/2012

  Wat een mooie kleurrijke creatie, doet mij wat denken aan Brazilië :D

  Reply
 • deijsprinses

  06/02/2012

  Wat kan jij niet dragen. Wijze look!

  Reply
 • makeupbyrubina

  06/02/2012

  mooie look :)

  Reply
 • Lis

  06/02/2012

  Wat een prachtige look.. Je skills gaan echt vooruit! En het staat je goed de packers kleuren!

  Reply
 • Charlotte

  07/02/2012

  Wauw, ziet er leuk uit!

  Reply
 • happyannanas

  05/03/2012

  Wow, dat is echt wel cool. Valt lekker op, dat shocking kanariegeel erdoorheen is echt wauw!
  Shocking nieuws van de eeuw: Ik kwam er net achter dat ik je nog helemaal niet volgde op bloglovin’!! Omaigodd dat wist ik helemaal niet#shocking :O :-D

  Reply
 • xlieke

  03/10/2012

  Wauw, echt hele gave makeup! Echt een prachtig look!

  Reply
 • Tessa

  22/06/2013

  Oké.. :)
  Bijzondere look, maar hij ziet er wel echt fantastisch uit, zou er zelf alleen nooit mee rondlopen, en daar zijn er vast wel meerdere met mij eens, haha.. Maar mooi gedaan :D

  Reply

Geef een reactie