H&M Body Splashes.

Hete zomerdagen waarbij je smelt, je voelt letterlijk de foundation van je gezicht glijden als je even een voorwerp van de grond pakt, helemaal met de zomers bij ons. Op de meeste plekken van Nederland ligt nu een aardig pak sneeuw, waarom een zomerartikel? Nou.. de Body Splashes zijn ook prima voor in de winter!

H&M Body Splashes

Vrolijke kleurtjes geplakt op de verpakking, allemaal hebben ze een ander uiterlijk en ook een ander geur. De leuke printjes maken het echt zomerproducten, ze zijn ook echt amazing voor in de zomer, of na het sporten, tijdens het sporten, gewoon een heerlijk opfrismomentje als je op het punt van een meltdown bent gekomen.

Wat ik mij altijd al afvroeg waar dient zo een heerlijk ruikende splash nou echt voor? Natuurlijk voor de hete opfrismomenten, maar waar kan je ze nou op sprayen? Je gezicht! Pas op voor je make-up, het kan wat gaan plakken. Daarnaast op je lichaam, bijvoorbeeld je armen of benen. Kleding, hierdoor ruikt het zalig en natuurlijk je haar. Zodra je een hairflip doet, komt de heerlijke geur weer te voorschijn. Pas op! Er zit namelijk wel alcohol in. Alcohol droogt uit.

H&M Body Splashes

Ze worden in een setje van vier geleverd, per stuk bevatten de mini splashes van H&M 3,5 ml. Je doet daar een tijdje mee, tenzij je echt oververhit bent, en de flacon meteen leeg sprayt, maar ik heb ze nou al een aantal maanden, soms even in een splashbui, dan spray ik a lot maar, nog steeds niet empty!

H&M Body Splashes

Pink Guava! Het oogt vrolijk, zelf vind ik het amazing als een product leuk oogt, hierdoor gebruik ik hem met nog meer plezier. Ik voel de zomer even boven komen, niet naar buiten kijken! Too late, sneeuw all over the place, just joking. De verpakking bevat leuke kleuren, hierdoor verwacht ik automatisch een zoete geur, in ieder geval iets met bloemen.

Even mijn neus erbij halen voor de geur, maar als het goed is ruikt ik iets van, het water loopt in mijn mond. Het is een vrij zoete geur, iets met bloemen, maar er zit wel een stoer vleugje aan, wat een moeilijke geur om te verwoorden. Ik ruik wel overduidelijk alcohol, dat staat ook op de ingrediëntenlijst, oppassen met je haar, uitdrogend! Zoet, bloemig en heel zomers.

H&M Body Splashes

Zebraprint, amazing! Paarse tinten, niet fel, wel aanwezig, dan verwacht ik meestal een zwaardere geur. Meer iets voor de avond. Dit keer is het Coconut Lime! Lime, ik ben gek op zoetige geurtjes in de zomer, met een zuur randje!

Je ruikt overduidelijk de kokosnoot, vaak bij producten met kokos overheerst het heel erg. Ik moet toegeven dat ik kokos niet overal lekker in vind, terwijl ik wel weer van de Inecto Pure Coconut smul, wat een heerlijke body butter! Door de lime, wordt het een aparte geur, onaangenaam. Zeker niet mijn favoriet. Zoet, kokosnoot en limoen.

H&M Body Splashes

Ocean Lagoon! Een aparte naam, met een tijgerprint, god, ik ben gek op dit soort printjes. Voornamelijk bij Konad, gorgeous. In ieder geval ga ik nu uit van een speels geurtje, een vleugje frisheid, maar toch met een verstopt zoetigheidje.

Een vrij zware body splash vergeleken met de andere geuren, wel heel lekker. Hij kan prima bij het gure weer van nu, ik merk wel een zomers vleugje erin op. Volgens mij als je hem nu op doet, naar buiten loopt en weer binnenkomt, wordt hij nog beter! Wauw, volgens mij is dit mijn favoriet! Vrouwelijk, heftige splash en bloemig.

H&M Body Splashes

Een exotische uitstraling, net zoals de naam Exotic Fruits, makes me curious! Krijg ik meteen een jungle gevoel bij de splash? No, een lowlands gevoel! Ik had deze namelijk mee naar Lowlands ’11, heerlijk om je even snel op te frissen op de laatste dag, niet iedereen ruikt even fris!

Exotisch is hij zeker! Wauw, echt een explosie van fruitsoorten en zoete geuren ineen. Mango springt er als eerste meteen uit, citroen en Lowlands. Ha, joke! Het lijkt wel puur suiker, zo zoet. Favoriet nummer twee! Een geur met een geweldige herinnering, altijd fijn. Zoet, mango en hij doet mij aan zomerse cocktails denken.

H&M Body Splashes

Toen ik bijna bij de kassa was, spotte ik nog een grotere body splash! Mijn nichtje was in to the body splashes en had mij duidelijk aangestoken. De Hello Kitty Splash moest ik natuurlijk ook in mijn mandje leggen, want een mango geur is goddelijk voor in de zomer.

De Body Splash van Hello Kitty bevat wat meer dan de kleine splashes, namelijk 45 ml. Op de verpakking staat dat hij naar mango ruikt, true that! Al moet ik toegeven dat ik Exotic Fruits lekkerder vind ruiken, misschien omdat die nog zoeter is. Hij ruikt naar mango, maar echt alleen naar mango, geen andere geur die ik erin kan vinden, al hoewel mijn speekselklieren ook hierdoor worden geprikkeld.

H&M Body SplashesAlle body splashes bevatten allemaal een handige spray!

Zodra je een body splash gebruikt, landt het niet letterlijk neer als een splash. Waar zou die naam eigenlijk vandaan komen? Splash? In ieder geval voelt het net aan als een fixeerspray, die je over je gezicht heen kan sprayen, alleen een tikkeltje zwaarder. Je raakt er weer een beetje gekoeld van, komt weer in de buurt van je normale temperatuur, heerlijk als je even op hete kopen loopt qua gevoel.

In de puberteit, of op oudere leeftijd heb je last van die walgelijke opvliegers, ik wou dat ik dit had ondervonden toen ik elke keer zweette als een gek, heerlijk om even snel, spray spray, af te koelen. Natuurlijk voorkomt het niet af je meteen volledig afgekoeld bent, maar je hebt even een verfrismomentje.

Ik gebruik ze zowel in de zomers als in de winter! Het is dus inderdaad mogelijk. Vooral als het buiten koud is, dan worden sommige parfums nog lekkerder. Beide Body Splashes waren toen de tijd nog bij de H&M te verkrijgbaar. Helaas zijn de nieuwe body splashes voor in de plaats gekomen, maar is er wel een nieuwe variant van de Hello Kitty versie gekomen met de geur Raspberry en White Vanilla, verkrijgbaar voor €2,95!

Gebruik jij wel eens een body splash?


32 Comments

 • Belllezza

  06/02/2012

  Ik heb er ook een aantal van de H&M, vind het heerlijk! Niet zo sterk als een parfum, maar ik gebruik ze veel op dagen dat ik geen parfum gebruik (bijvoorbeeld als ik thuis blijf). Die splashes van de H&M zijn niet zo duur en omdat ik het heerlijk vind om steeds een lekker luchtje te ruiken spuit ik ze dan eerder op. Ik vind ze echt fijn!

  Reply
 • Milou

  06/02/2012

  Ik vind bodysplashes heerlijk! Van de h&m heb ik er ook eentje met watermeloen geur, mm! De splashes van Victoria Secret vind ik het lekkerste :-) (die blijven ook het langst hangen)

  Reply
 • DashicaShirley

  06/02/2012

  Ik gebruik het vaak in de zomer heerlijk!
  Die van hello kitty klinken wel lekker aangezien ik wel van vanilla en respberry hou :-)

  Reply
 • shannara

  06/02/2012

  he die zijn leuk, moet ik ook eens naar kijken

  Reply
 • axelleeee

  06/02/2012

  had deze ook al een tijdje terug en ze ruiken echt lekker !

  Reply
 • jlovesbeauty

  06/02/2012

  Ik ben gek op de bodysplashes van de h&m. Ze ruiken echt heerlijk!

  Reply
 • melissa

  06/02/2012

  Die lijken me fijn en ik ook handig om in je tas te gooien wanneer het erg warm is.

  Reply
 • Jorinde

  06/02/2012

  Ik gebruik momenteel een body splash van The body shop. Ruikt echt heerlijk!

  Reply
 • Lien

  06/02/2012

  Ik heb er eentje van The Body Shop, maar gebruik het eigenlijk zelden…

  Reply
 • ValleyDollEva

  06/02/2012

  Schattige spulletjes ! Ik ben geen body splash fan. Heb er onlangs nog eentje aan mn zus gegeven van Victoria’s Secret omdat ik er mij toch geen weg mee weet.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  06/02/2012

  Die met mango klinkt heerlijk ! Kokos en limoen lijkt me maar een eigenaardige combinatie :)

  Reply
 • Monique

  06/02/2012

  Klinkt goed! en hello kitty ben ik echt fan van :D

  Reply
 • Lisa

  06/02/2012

  Ik heb nog geen enkele bodysplash maar ik denk dat ik die van Hello Kitty ga halen, de verpakking alleen al! ^^

  Reply
 • Nathalie

  06/02/2012

  Ja, ik vind ze ook heerlijk! Echt een H&M favoriet. :) x

  Reply
 • germa

  06/02/2012

  Ik heb er twee gekocht vorig zomer bij H&M. Ze zijn heel fijn, maar ze gaan toch sneller stuk dan een parfum (nu is dit ook geen parfum, dat weet ik). Maar toen ik in november weer even wou sprayen was de bodyspray geel geworden val kleur en t rook vies. Bleg! De andere was nog wel goed. Nu had ik ook beste flaconnen. Dus die kleintjes die jij hebt zijn denk ik praktischer. Hup zo even in je tas. De volgende keer ga ik wel er op letten dat ik kleine verpakkingen mee neem, want ze zijn wel heel fijn.

  Reply
 • deijsprinses

  06/02/2012

  Die Hello Kitty moet ik me ook eens aanschaffen!

  Reply
 • Maya

  06/02/2012

  Schattig! Ik vind ze heerlijk :)

  Reply
 • Daar geef je meteen een super tip weg voor dames in de overgang! Koop en Body Splash om je te verfrissen! Ga ik onthouden…

  Reply
 • polishandpassion

  06/02/2012

  Oeh! Die zien er echt fijn uit! Ik gebruik ze zelf niet zo vaak, maar als ik ze gebruik in de zomer. Ik gebruik meestal water in een spray, ook erg verfrissend en het voelt -vind ik- altijd zo rein.

  Reply
 • Kayla

  06/02/2012

  Ik heb ook een aantal body splashes van de H&M en die ruiken ook echt heerlijk. I love bodysplash!

  Reply
 • Katy

  06/02/2012

  Hahah ik dacht al waarom nou een zomerpost xD! Maar nu snap ik het wel =]. Ze zien er leuk uit ^^! Ik gebruik zelf alleen niet echt sprays enzo =]!

  xxx Katy ^^!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  06/02/2012

  Oeeee cuteee! helloo kitty!! Klinkt voor de rest goed zegg!

  Reply
 • Darcy

  06/02/2012

  Leuk ik heb ze zelf nog nooit geprobeerd maar misschien :D dit jaar… wie weet ;)

  Reply
 • Amanda

  06/02/2012

  Die Hello Kitty klinkt heerlijk, ik ben gek op mango!

  Reply
 • Linda

  06/02/2012

  Ziet er echt heel leuk uit!

  Reply
 • gewoonannders

  06/02/2012

  Haha toen ik de eerste regel las, moest ik eerst toch even naar de datum kijken. ^^

  Reply
 • Desiree

  07/02/2012

  Klinkt als een fijn product, maar jammer dat er alcohol in zit…

  Reply
 • Deb

  07/02/2012

  Ze zien er leuk genoeg om ze alleen daarvoor al te kopen.. wat betreft alcohol.. zit dat ook niet in de meeste parfums? Ik zou het dan ook niet in mijn gezicht sprayen maar gewoon op plekken waar ik normaal parfum spray.. Vooral mango, cococosnoot zijn heerlijke geuren.. ik krijg echt zin in de zomer.. maar we moeten nog ff wachten…

  Reply
 • Sharon

  08/02/2012

  Nog nooit eerder van gehoord ! Maar ben nu wel erg benieuwd er naar geworden ! Ik ga zeker eentje binnenkort uitproberen :D

  Reply
 • nailcrush

  08/02/2012

  Wat leuk! Ik zie bij onze H&M nooit van dit soort dingen :(

  Reply
 • Evi

  09/09/2012

  ik ben echt helemaal verslaafd, ik spray het op alles: mn kussen, kleding, haar, gezicht, lichaam, haar. Ik gebruik het zelfs om dingen schoon te maken, zoals mn laptop en spiegel

  Reply
  • Beauty Koning

   09/09/2012

   Oh my, goddelijk! Haha, er zit volgens mij wel alcohol in, dus dat reinigt wel. xD

   Reply

Geef een reactie