NOTD: Navy Girl.

Nagellak op Friday, Friday! Eigenlijk is het donderdag, maar herkennen jullie mijn geweldige theme song nog? Die niet langer dan vier woorden is? En elke keer opnieuw zich herhaald? Yessir! Het is weer eens tijd voor een NOTD, of WOTD, Wheel of the day! Op naar twee totaal verschillende nagellakken van het eerste weel. Navy Girl.

Barry M Nagellak

Yes, yes, yes. Ik ben bezig met het nagellakken op mijn eigen nagels, zodat je de kleur ook eens op mijn eigen handen ziet verschijnen, maar ondanks de koude wind, bleekmiddelen en het vele afwassen + handen wassen, word het er helaas niet beter op. Zodra ik naar iemand wijs, valt mijn vinger eraf, een beetje het Spongebob-effect, als hij bij Sandy op bezoekt gaat, haha! Cynth, come on, nails!

Barry M Nagellak

Een long long time ago, maakte ik een nagelwiel compleet met veel verschillende kleuren, van fel naar donker, shimmer tot mat, maar hij verdween uit het zicht, door de prachtige flakies, pasteltinten die voorbij schoven. Maar, hij is weer back in business en vandaag zijn de laatste twee kleuren aan de beurt. Number 19!

De foto’s zijn met een macro stand genomen, op flora, hierdoor bevatten mijn foto’s de intensiviteit die ze ook gewoon in het dagelijks leven hebben. Zo komt de nagellak beter over op de foto, misschien iets feller, maar still gorgeous!

Barry M Nagellak

Nummer 19, is precies hetzelfde lakje als de nagel daarvoor, ook van Jesse’s Girl, maar een tintje zachter. Het glazen omhulsel, gevuld met een roze goed en een zwarte dop, wat staat dat toch chic, althans ik houd ervan zodra iets er zo uit ziet. Glas + modern en een zwarte dop, of zilver. Amazing!

Barry M Nagellak

Barry M Nagellak

Baby Cakes, de bijbehorende naam van de nagellak, is een felle, maar toch een zachtroze tint. Ondanks de geweldige pigmentatie, is hij wat aan de dikke kant, niet stroperig, meer compacter, wat hem moeilijker maakt met lakken. Hij dekt wel amazing, met hooguit één laagje dekt hij voldoende, twee is echt al meer dan genoeg. Doordat hij minder goed lakt, merk je dat ook op in het eindresultaat streperig word. Dat zie je goed op de bovenste foto’s!

Barry M Nagellak

Het is een ultieme zomerlak, heerlijk die kleur! Voel je de zomer ook al als je ernaar kijkt? De finish is mat, what?! Ja, hij droogt echt mat op. Ik heb al gekeken of het aan mijn basecoat lag, maar het is echt de nagellak zelf. Met een topcoat, zoals hierboven, word hij weer mooie bright and shiny Baby Cake!

Barry M Nagellak

De allerlaatste kleur van het eerste nagelwiel, wat ging dat snel! Ik weet nog wel dat ik ze binnenkreeg, hoe blij ik was met de nepnagels, zodat ik nog enkele swatches + reviews aan jullie kon tonen. Ik heb er ook van genoten om de nagels te lakken, raar maar waar!

Barry M Nagellak

Een donkerblauwe Barry M nagellak, wat is die toch mooi! Zie ik hier toevallig nou een dupe van Spending Cash with Carl? Van de H&M? In ieder geval zijn beide nagellakken staan hoog op mijn favorietenlijst, puur vanwege de donkere tint + de geweldige shimmers en de finish is incredible.
 Barry M Nagellak

Navy, van Barry M, dekt vanwege zijn goede kwaliteit + pigmentatie al na één laagje, maar ik vind gewoon dat hij bij twee laagjes het einde is. De finish komt helemaal tot zijn recht met een prachtige laag topcoat, bling!

Barry M Nagellak

De nagellak zelf lakt ook prima, niet te dik, niet te dun, perfecte substantie. Chipt pas na een lange tijd en zoals jullie weten is dat bij mij echt masterlijk! De prachtige donkere nagellak doet mij aan de heldere donkerblauwe nacht denken, de shimmers die erin rond dwarrelen lijken net op de sterren!

Mijn voorkeur gaat zowel in de zomer als winter, naar beide nagellakken. Ze kunnen prima in de winter, een opvrolijkmomentje, toch nog even de zomer voor je halen en Navy van Barry M, blijft perfect voor elke gelegenheid. Hij is elegant, vrouwelijk en chic. Helaas kan je Navy niet in de winkel verkrijgen, vandaar dat ik hem ook van Ebay heb, net zoals de anderen van Barry M. Pas goed op de prijs, want die kan nogal verschillen op Ebay! Jessie’s Girl is ook alleen online verkrijgbaar, net zoals de andere variant van de nagellak. Natuurlijk is Baby Cakes verkrijgbaar in de webshop van Jessie’s Girl voor $2,99!

Wat vind jij? Kunnen donkere tinten ook gewoon in de zomer?


26 Comments

 • Lisa

  09/02/2012

  Ik vind Baby Cakes echt het perfecte kleurtje om in de zomer op je teennagels te dragen! Strand, slippers, zon… (even wegdromen bij deze ijskoude temperaturen)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  09/02/2012

  2 heel verschillende maar hele mooie kleurtjes ! Ik vind dat je ’s zomers ook wel een donkere kleur kan dragen hoor.

  Reply
 • Marijke

  09/02/2012

  Mooie kleurtjes!
  Ik vind dat donker ook prima in de zomer kan, ik neig er alleen minder snel naar ;-)

  Reply
 • Jorinde

  09/02/2012

  Baby cakes is prachtig. Donkere tinten kunnen trouwens prima in de zomer :-)

  Reply
 • Lisa

  09/02/2012

  Mooie lakjes! :)

  Reply
 • Bellachique

  09/02/2012

  Leuke kleurtjes alledrie :).

  Reply
 • deijsprinses

  09/02/2012

  Ik ga nooit mee met de “mode” ik draag altijd waar ik zin in heb. Donkerblauw kan dus zeker! Heeft een mooi contrast.

  Reply
 • Polish and Passion

  09/02/2012

  Ik gebruik alle nagellakjes in elk jaargetijde! Ik draag wat ik leuk vind, alle lakjes kun je altijd eigenlijk wel dragen. Het is maar niet hoe je het combineert met kleding of een ander kleur nagellak in bijvoorbeeld een nail-art. :)

  Reply
 • Nicole

  09/02/2012

  Ik draag alle kleurtjes wanneer ik wil..

  Reply
 • deltacephei

  09/02/2012

  Wat een mooie kleurtjes! Ik draag eigenlijk altijd wat ik wil, maakt me niet uit welk seizoen het is :D

  Reply
 • Nathalie

  09/02/2012

  Wow, wat een prachtige kleuren! x

  Reply
 • Judith

  09/02/2012

  Erg mooie kleurtjes!
  Ik vind dat alle kleurtjes wel kunnen, welk seizoen het ook is :)

  Reply
 • Dionne

  09/02/2012

  Hele mooie lakjes! :)

  Reply
 • Amanda

  09/02/2012

  Mooie kleuren! Ben erg benieuwd naar barry M

  Reply
 • Marloes

  09/02/2012

  Aaah mooie lakjes! Vind vooral de roze erg mooi! Het ligt bij mij maar net aan de stemming welke kleur nagellak ik op mijn nagels heb.

  Reply
 • Kayla

  09/02/2012

  Hele mooie lakjes, vooral de roze vind ik erg mooi.. Ik vind dat donkere kleuren ook heel goed in de zomer kunnen hoor! :D

  Reply
 • Louna Beauty

  09/02/2012

  Prachtige kleuren zeg! Wauwie :)

  Reply
 • nailcrush

  09/02/2012

  Gave lakjes!

  Reply
 • Germa

  09/02/2012

  Wauw, Jessy’s Girl nagellakjes is heel gaaf! Lekker voorjaars kleurtje.

  Reply
 • axelleeee

  09/02/2012

  wauw mooie kleuren !

  Reply
 • Ik ben zelf niet zo van ’t blauwe, roze daarentegen vind ik dan weer wel leuk!

  Reply
 • Laura

  10/02/2012

  Dat blauwe kleurtje is mooooooi! :)

  Reply
 • melissa

  10/02/2012

  Mooi die blauwe haha had er ook net een nail of the day mee gemaakt. Of ik vind dat donkere kleuren ook in de zomer kunnen, jawel bij sommige outfits vind ik dat juist mooi. Al moet ik wel zeggen dat mijn voorkeur in de zomer wel uit gaat naar lichtere kleurtjes, maar ik draag gewoon alles het is maar net waar ik zin in heb.

  Reply
 • Deb

  10/02/2012

  Mooie kleurtjes! Blauw draag ik zelf meer in de winter en roze ’s zomers.. die roze vind ik wel heerlijk schreeuwerig.. gaaf voor op je tenen..als het ooit weer mooi weer wordt ;-)

  Reply
 • Shirley

  10/02/2012

  Mooie lakjes, lekker opvallend!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  12/02/2012

  Oeee die roze is heeel leuk!!

  Reply

Geef een reactie