TALK: Shane? Shane Who? Shane Dawson!

Youtube guru’s, hoeveel geweldige mensen de liefde verspreiden op YouTube door middel van te gekke covers, tutorials, how to’s, do it yourself en nog veel meer, echt a lot! Weet je niet hoe je een gerecht moet maken? YouTube is je vriend. Je wilt iets proberen, maar bang dat het mislukt, YouTube, een liedje opzoeken? YouTube. Naast alle geweldige muzieknummers op de website, verschijnen daar covers en spoofs! One word; Shane Dawson.

Shane Dawson

Wat houden “spoofs” nou eigenlijk in? Het Nederlandse woord daarvoor is parodie, imiteren. Naast parodie heeft het nog vele andere betekenissen, maar vandaag gaat het om het imiteren van anderen! En wie is daar nou beter in dan de enige echte SHANE DAWSON!

It’s Shanaynay girl!

Shane Dawson is met bijna drie miljoen subscribers tot wel één van de populair YouTubers geworden dankzij zijn geweldige tijd in de achterbuurt, waar hij het meeste van zijn jeugd heeft doorgebracht, wat inmiddels een grote inspiratiebron is. Vele karakters zijn gebaseerd op mensen uit zijn omgeving, zoals Aunt Hilda!

Zijn goede voornemen was om dagelijks een daily vlog te maken, online te zetten, zodat je een kijkje kan nemen in zijn leven. Het is verslavend, hilarisch, echt om te gieren! De dingen die hij doet, heel impulsief, veel passie voor wat hij doet, en zijn dankbaarheid is groot. De liefde van zijn fans gaat door zijn maag, daarnaast kent hij geen schaamte en doet hij de gekste, believe me, echt rare dingen verschijnen in zijn video’s.

Random daily vlog.

Zijn karakters zijn precies het tegenovergestelde van elkaar. Van nerd naar een wangster, een elegante vrouwelijke gangster die negen van de tien keer met een wapen zwaait, Shane zelf en nog enkele anderen zoals zijn moeder, Aunt Hilda, Lupe die overigens hilarisch is en vele andere personages die hier en daar voorbij schuiven.

Shane is ook nog eens amazing met het creëren van spoofs/parodies! Naast een spoof van Katy Perry met Aunt Hilda erin, one of my favorites, staat zijn laatste toch wel op nummer één. Ik moest hem met jullie delen, niet alleen vanwege de geweldige parodie, maar ook de message in het nummer.

YES, live like ya dying! We moeten meer genieten van het leven, zoals ik al in vele voornemens voorbij zag komen, moeten meer mensen waarderen wat zij hebben. Doe eens iets geks, iets impulsief, ga ineens naar de film, koop dat product, waarom? DAAROM! Omdat je moet leven zoals je nog nooit hebt geleefd. Blijf realistisch, en geniet gewoon van je vrije tijd. Zoals het weekend wat er aankomt! Alvast een fijn weekend allemaal!

Kon jij Shane al? Of ben je idolaat van een andere YouTuber?


10 Comments

 • Belllezza

  10/02/2012

  Haha, i love shane! Dat filmpje dat Shananay ghetto make-up doet is echt geweldig xD Ik vind nigahiga ook echt vet leuk op YT.

  Reply
  • Beauty Koning

   10/02/2012

   Haha, ja! :’) Haar derde wenkbrauw blijft ook echt geniaal! True, Nigahiga is ook leuk. :D

   Reply
 • Laura

  10/02/2012

  Haha, deze filmpjes keek ik een paar jaar terug ook altijd! :’) Inderdaad heel grappig!

  Reply
 • Dionne

  10/02/2012

  Shane is echt superleuk, zijn filmpjes zijn echt geniaal! :D

  Reply
 • Judith

  10/02/2012

  Haha Shane is inderdaad geweldig, ik kan altijd erg om hem lachen!

  Reply
 • Hanna

  10/02/2012

  haha, grappig!
  liefs.

  Reply
 • Germa

  10/02/2012

  JAaa! Shane! Volg je zn vriendin ook? Lisbug is haar YTaccount. Super grappige meid, ze maken samen ook leuke filmpjes. :-)

  Reply
  • Beauty Koning

   10/02/2012

   Nee, ik volg haar niet! Huh, ik wist niet eens dat het zijn vriendin was, soms zie ik haar wel eens voorbij komen. True, ze is funny. :’) Net zoals Shanna, ik krijg echt ademnnood bij haar. :’)

   Reply
 • Amanda

  10/02/2012

  Ik kende hem nog niet!

  Reply
 • Deb

  13/02/2012

  Ik kende deze knakker nog niet maar hij is zeker freakin’ hilarious!

  Reply

Geef een reactie