Nicki Minaj Meets Cynthia!

De Super Bowl is niemand ontgaan, in ieder geval, zolang je mijn blog een beetje volgt + Twitter en Facebook, dan ben je wel op de hoogte van de Epicday in Amerika.Super Bowl it is! Naast de spannende wedstrijd waar je je haren uit je kop trekt en je nagels afbijt, is er ook een gaaf optreden, vorig jaar waren de Black Eyed Peas te gast, maar dit keer Madonna. Wie was er als gast optreden? Yes, Nicki Minaj Meets Cynthia!

Nicki Minaj make-up

Nicki Minaj stond samen swingend met Madonna en Mia, die haar middelvinger opstak naar de camera, drama! Ik moet eerlijk toegeven dat ik de hele show heb bekeken, maar geen vinger heb gezien. In ieder geval was het amazing om te zien! Geïnspireerd door Nicki’s geweldige outfits, briljante make-up en haar crazy songs, moest ook zij een keer voorbij komen in de Meets Cynthia!

Super Bass is toch wel één van mijn favorieten waar Nicki Minaj er ook ongelooflijk spectaculair uitziet. Haar haarkleur is incredible, maar haar make-up steeds toch echt wel de show! Een roze gemixt met zilveren smokey eyes, pink lips, kortom een geweldige combinatie. Het was moeilijk om een goed shot van haar look te krijgen, na vele malen terug te hebben gespoeld op YouTube, zo een twintig keer, vooruit spoelen + twintig. Je had mij moeten zien, maar ik moest en zou hem te pakken krijgen! Ze kijkt nogal raar op de foto, YouTube + pauze it is. Gelukkig vond ik de foto hierboven gewoon op Google!

Nicki Minaj make-up

Smokey eyes! You gotta love them. Ik ben er in ieder geval idolaat van, ze komen altijd weer terug. Ook weer vandaag, een zilveren basis, afgemaakt met roze en een zwart randje! Op naar oogschaduwbasis die ik vanaf mijn ooglid tot aan onder mijn wenkbrauw heb aangebracht. Dit voorkomt het creasen van je oogschaduw, de kleur ontpopt zich beter en het blijft de hele dag perfect zitten.

Nicki Minaj make-up

Op mijn ooglid heb ik een zilveren oogschaduw van Make Up Store aangebracht, Silver it is! Haar binnenste ooghoeken zijn opgelicht, dus ook daar heb ik Silver in aangebracht, deppend, niet vegen. Je wilt namelijk wel de kleur zo sterk mogelijk behouden, pigmentatie is een must! Onder mijn wenkbrauw heb ik een huidkleurige oogschaduw aangebracht voor het blenden.

Nicki Minaj make-up

Vervolgens heb ik mijn matte 88 Palette erbij gepakt en de oogschaduw met pan, again, naast de rode tint gebruikt. Het is een donkerpaarse tint, die helaas wat is opgelicht door de flits. Licht heb ik mijn arcadeboog daarmee geschetst, om vervolgens de oudroze tint, aan de linkerkant van de oogschaduw met pan, daar overheen aan te brengen. Een basis creëren is important!

Nicki Minaj make-up

Vergeet niet om de tinten ook onder je oog aan te brengen! Om meer diepte in te look te creëren, heb ik met een zwarte oogschaduw mijn buitenste ooghoeken geschetst. Door de zwarte oogschaduw op mijn kwast te deppen, hem vervolgens goed af te tikken, zorg je ervoor dat hij niet te heftig word. Vervolgens heb ik de oogschaduw naar binnen geblend, voor het extra smokey effect.

Nicki Minaj make-up

Dit heb ik ook weer aan de onderkant gedaan, zodat hij mooi aan de buitenkant van mijn oog overloopt in elkaar. Nicki Minaj heeft een wakkere blik, huge eyes, door haar heldere binnenste ooghoeken. Met een goede witte shimmery highlighter heb ik mijn ooghoeken ook opgelicht. Deppend over de zilveren tint heen! Om de look af te maken heb ik er een eyeliner aan toegevoegd met een sierlijke wing, wimpers gekruld en voorzien van een laagje mascara. Als extraatje nog eens een wit oogpotlood voor tha huge eyez.

Nicki Minaj make-up

Nicki Minaj en haar signature! Ik heb haar bijna alleen maar met roze lippen gespot, zowel fel, naar een zachte babyroze tint toe. In haar clip verschijnt ze weer met de pink lips! Vandaar dat ik mijn incredible Pout Paints van Sleek erbij pakte. Een dikke druppel van Cloud9, een mini druppel van Pin Up en mengen maar. Een mooie roze tint komt daaruit, die neigt naar babyroze, maar met een paarse ondertoon.

Nicki Minaj make-up

Haar oogmake-up vind ik echt zo gaaf, totaal een ander iets! Misschien is dit iets voor een dagelijkse look, of een feestje. Laten we de lippen achterwege, niet iedereen is de pink lips gewend, laat staan als ineens iemand zo voor je staat. In ieder geval vind ik hem gorgeous! Lippen of niet, het is en blijft Nicki Minaj!

Nicki Minaj? Of liever Mia? Of Madonna?


40 Comments

 • Lisa

  11/02/2012

  Wat een prachtige look, je ogen ‘springen’ er echt uit! Ik durf zelfs zeggen dat hij jou beter staat dan Nicki Minay :)
  Ik zou trouwens niet weten wie van de 3 ik moet kiezen. Mia ken ik helemaal niet, en Nicki Minay enkel van de OPI nagellakjes… Dus Madonna dan maar? XD

  Reply
 • Bellachique

  11/02/2012

  Super leuke look weer! Ik vind je ogen echt heel goed gedaan weer, zo leuk met het zilver, het roze en het zwarte. Je lipkleur is ook super! Ik ben echt zo benieuwd naar die pout paints, ze zien er zo gepigmenteerd uit!

  Reply
 • Belllezza

  11/02/2012

  Wauw wederom heel mooi! De lipkleur is gorgeous geworden!

  Reply
 • Lisa

  11/02/2012

  Wauw, dat ijzige blauw staat je echt onwijs goed! :)

  Reply
 • miss073

  11/02/2012

  Love it! Echt weer mooi gedaan :D

  Reply
 • Lotte

  11/02/2012

  Weer een prachtige look! Echt heel erg mooi gedaan!<3

  Reply
 • shannara

  11/02/2012

  Dank je voor je lieve berichtjes, ziet er weer super uit :-)

  Reply
 • Amanda

  11/02/2012

  Weer heel erg mooi! Lippenstift staat je ook goed

  Reply
 • deijsprinses

  11/02/2012

  Zoals steeds, prachtig!

  Reply
 • beautiesatwork

  11/02/2012

  heel mooi :) ik herken er zeker nicki minaj in

  Reply
 • Polish and Passion

  11/02/2012

  Oh, i lovee deze look!

  Reply
 • Nicole

  11/02/2012

  Super mooi weer. Mooie kleuren!

  Reply
 • Nathalie

  11/02/2012

  Mooi gedaan!

  Reply
 • Dionne

  11/02/2012

  Supermooie look! En je lippen vind ik echt ontzettend mooi :D

  Reply
 • Sophie

  11/02/2012

  Weet je dat mij die vinger van MIA ook helemaal niet opviel? Wat een ophef in Amerika over niets haha. Erg mooie look weer, of course! Ik vind MIA en Nicki Minaj beiden leuk.. kan niet kiezen :P

  Reply
  • Beauty Koning

   12/02/2012

   Dank je Sophie! Haha, nee he?! Echt, waar maken die Amerikanen zich toch altijd druk om? Haha, ik kreeg het ook echt niet mee, terwijl ik aandachtig heb gekeken.

   Reply
 • Linda

  11/02/2012

  Wat leuk gedaan! Ik volg je trouwens. Heb je zin om mij terug te volgen?

  Reply
 • Jolien

  11/02/2012

  Wat een mooie look! Erg mooi gedaan!

  Reply
 • myrthezz

  11/02/2012

  wow jij kan echt mooi opmaken meid! Het staat je ook geweldig xx

  Reply
 • Judith

  11/02/2012

  Alweer een supermooie look!
  Die babyroze lipkleur staat je echt gorgeous :D

  Reply
 • Kayla

  11/02/2012

  Heel mooi, vind de lipkleur ook prachtig!

  Reply
 • Nicole

  11/02/2012

  hele moie look!

  Reply
 • Nivolr

  11/02/2012

  Wauw leuk om deze blog te lezen..
  Was nieuwsgierig na je reactie op mn blog en ben blij hier te komen.
  Vind de eye look enorm mooi.. Zelf kan ik zoiets dus echt niet.. Ben jaloers want heb ook van die mooie blauwe ogen (jaja dat zeg ik over mezelf :P) en dat zou me dus ook mooi staan. Ben alleen totaal niet van de lippenstift en anders liefste subtiel dus dit is net too much ;-)

  Reply
 • Nicole

  11/02/2012

  Naam totaal verkeerd… Moet Nicole zijn.. Nivolr is mij te Russisch ;-)

  Reply
 • beautytipscelebs

  11/02/2012

  Moooi!!!
  btw ; heb je getagged!

  Reply
 • Tahnee

  11/02/2012

  Jeeeuuhh! Ik ben dol po Nicki Minaj, oké alleen in superbass, want haar allerlaatste singel vind ik verschrikkelijk. Wat heb je de look goed nagemaakt zeg!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  11/02/2012

  Weer zo’n prachtige ooglook ! Staat je echt mooi.

  Reply
 • MySuperSweetLife

  11/02/2012

  Wat een prachtige look!
  Liefs

  Reply
 • Milou

  11/02/2012

  Wauw! Wat maak je toch prachtige looks!

  Reply
 • Germa

  11/02/2012

  Mooie ooglook! Ik zou van alle drie de artiesten een beetje nemen. Ik ben geen fan van alledrie, maar af en toe vind ik ze wel leuk.

  Reply
 • Shirley

  11/02/2012

  Staat jou mooier dan Nicki zelf haha!

  Reply
 • Brechtje

  11/02/2012

  Staat je goed! Ik vind de make-up van Nicki Minaj ook altijd super gaaf! :D

  Reply
 • Els & Liesbeth

  11/02/2012

  Ik val in herhaling, maar vind dit een prachtige look. De combinatie van kleuren is echt top en laat je ogen stralen. The hot pink lips zou ik overdag niet aandurven, maar het staat je zeker niet verkeerd!

  Reply
 • Hanna

  11/02/2012

  supermooi, je blendt het ook altijd zo goed!
  liefs.

  Reply
 • Angelique

  11/02/2012

  Mooi gedaan weer!

  Reply
 • Love the look! Staat je ook erg goed vind ik!

  Reply
 • Jorinde

  11/02/2012

  Weer een prachtige look!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  12/02/2012

  Wauwhh erg mooie look zegg!! echt toff!!

  Reply
 • DashicaShirley

  12/02/2012

  Looks amazing again!

  Reply
 • Deb

  13/02/2012

  Mooie look, ik vind jou leuker om naar te kijken dan Nicki that’s for sure dude!

  Reply

Geef een reactie