Interview with the blogger op Beautygoddess!

Interviews, like a real celeb, afgelopen maandag, voelde ik mij ook even een famous star! Jaja, ik werd virtueel geïnterviewd door één van de geweldigste beautybloggers, namelijk Deb aka Beautygoddess.

beautygoddess

Smakelijk heb ik mij vermaakt met de hoeveelheid vragen die ik opgestuurd had gekregen, hier en daar draafte ik wat door, maar dat heb ik altijd als ik over een passie begin, ik kan lullen als brugman, letterlijk. De geweldige vragen precies op mij afgesteld zijn natuurlijk te lezen op Beautygoddess! Ya curious?! Klik hier om door te gaan naar het interview.

Ik wil Deb nog een keer bedanken voor de incredible tijd die zij er in heeft gestoken om de vragen te maken, daarna nog een keer persoonlijk heeft beantwoord, en natuurlijk dat ik op haar eigen blog mocht langskomen. Ik voel mij vereerd! Dank je wel Deb!

Interview with the blogger: Cynthia “Beauty” Koning! 


16 Comments

Geef een reactie