Kim Kardashian Meets Cynthia!

Waar de prachtige dame mee beroemd is geworden, vragen wij ons nog steeds af. Uit het niets dook zij op met Paris Hilton, niet alleen Paris dook op, maar ook andere enkele dingen kwamen te voorschijn. Naast haar realitysoap met haar familie, of dat zij naar New York gaat, heeft ze een parfumlijn + een amazing kledinglijn. Yes, people, Kim Kardashian Meets Cynthia!

Kim Kardashian is toch wel één van mijn favorieten celebrities, haar bigass hair doet mij elke keer weer de das om, ik wil het ook! Haar make-up zit ook altijd perfect, ze draagt looks waar je u tegen zegt, felrode lippen, of juist weer dramatic smokey eyes, love them all. Op zoek naar inspiratie foto’s heerlijk aan het surfen op het internet kwam ik plotseling een foto tegen. Het is een foto van haar parfumlijn, maar was ziet zij er toch adembenemend uit!

Een donkerbruine smokey eyes met rode lippen, daredevil! Haar goed aangezette wenkbrauwen maken haar gezicht nog scherpen, intenser en geven de de indrukwekkende blik. God, I really love them. In ieder geval, toen ik de gorgeous look zag, wist ik meteen; “Deze moest in een Meets Cynthia voorbij komen.” Tada, hier is hij dan!

Een basis is belangrijk, zowel qua oogschaduwbasis als het opbouwen van de tint. Vandaag gebruikte ik weer zoals altijd mijn Too Faced Shadow Insurance, die ik vanaf mijn wimperrand aanbracht tot onder mijn wenkbrauw. Verdeel hem goed, geen ophopingen, maar hem smooth blenden met je vingers.

Voor de oogschaduw pakte ik mijn palette van Too Faced erbij, ook wel bekend als de Natural Eye Palette en bracht ik op mijn ooglid Velvet Revolver aan, fobie! Dont. Like. Dark. Colors. On. My. Eyes. Ik heb hem ook deels mijn arcadeboog in geveegd, smoothly. Onder mijn wenkbrauw bracht ik een crèmekleurige tint aan, voor het blenden en als highlighter.

Over naar de arcadeboog, met Sexpresso heb ik er licht een diepte in gecreëerd, voorzichtig blenden. Zodra ik een goede basis had, ben ik naar boven gaan blenden, goed blenden! Om de donker intens bruine tint te krijgen, heb ik Cocoa Puff in mijn buitenste hoek aangebracht en dit naar binnen geblend, dit heb ik vervolgens ook aan de onderkant van mijn oog gedaan.

De oogschaduw is intens genoeg, goed geblend, ook onder het oog, mooi laten overlopen in je arcadeboog, smooth again. Ging ik over naar de gelliner, die ik aan heb gebracht op mijn waterlijn + binnenste ooghoek + tussen mijn wimpers, waar je ook je oogpotlood aanbrengt, dat wordt ook wel eens tightlining genoemd. Vervolgens heb ik mijn lashes gekruld en mijn mascara aangebracht, goed aangebracht, geen fake lashes, maar mooie zwarte natuurlijke lashes!

Mijn wenkbrauwen heb ik iets zwaarder aangezet, natuurlijk ben ik van de huge brows, you know! Op dit moment koos ik elke keer weer voor de lichtere variant, maar vandaag mocht ik mooi uitpakken, yes, lucky mah! De laatste tijd werk ik mijn wenkbrauwen bij met Velvet Revolver en Sexpresso, even mengen, vaak breng ik Sexpresso alleen aan in het begin + het einde.

Over naar de rode lippen die de look niet eens over de top maken, hoe is het mogelijk. Voor de perfecte kleur heb ik twee lipsticks van NYX gebruikt, gemengd en aangebracht. Ik begon met een bruine lipstick Electra 513 en vulde deels mijn lippen op met Raisin 559, een rode variant. Mooie creamy lipsticks, heel smeuïg en werken super fijn! Voor de ultra shine heb ik een lipgloss van Essence gebruikt, namelijk XXXL Shine Lipgloss in de kleur Rendez-Vous 10.

Mijn gezichtsbasis is gewoon hetzelfde gebleven, oud en vertrouwd bij mijn bronzer met een duidelijke pan, zo zonde! Maar de Taupe blush van NYX is echt mijn favoriet, hij past perfect bij mijn teint.

Een donkere tint op mijn ooglid vind ik mij gewoon niet staan, vond mij niet staan, ik moet mijzelf verbeteren. Aangezien ik mijn ogen niet van mijn look kon afhouden, de blauwe kleur kwam zo goed naar voren toe. Ik moet vaker voor deze look gaan, hij staat classic en chic. Velvet Revolver is prachtig op je oogleden, verandering is ook eens nodig! Ik ben verliefd op de look en weet nu al honderd procent zeker dat ik hem in het dagelijks leven ook ga dragen, met liefde zelfs!

Draag jij wel eens een donkere tint op het ooglid? Of juist het tegenovergestelde?

33 thoughts on “Kim Kardashian Meets Cynthia!

  1. Hij is echt heel mooi geworden! Ook al heb ik niets met Kim Kardashian, ze heeft wel vaak heel mooie make-up aan! Je wimpers zijn trouwens echt mooi en lang! Deze look is zeker een hit, je ogen zijn heel mooi met de donkerder crease en dan die vampy lippen, wauw! Zelf draag ik beide, soms een donkere tint op mijn ooglid, soms in de crease :).

  2. Erg mooi en chique. Ik draag meestal een lichte kleur op mijn ooglid en donkerder in de crease, maar soms ook wel eens een donkere kleur op mijn ooglid.

  3. Ik vind haar zo vervelend haha maar toegegeven: ze ziet er wel altijd perfect uit. Dit is ook een mooie look, en die eye palette heb ik ook, leuk!

  4. Wat toevallig..ik zag een paar dagen geleden nog een tutorial op Youtube over het geheim van haar prachtige look. Ze krijgt de mooie contouren in haar gezicht door gebruik te maken van ‘the magic line’ …het je daar ooit van gehoord?

    1. Oh ja, inderdaad! Haar jukbeenderen poppen echt naar voren, zo mooi om te zien. :D Ik heb wel haar make-up filmpjes gezien, waarin de visagist haar gezicht aan het contouren is, maar nooit van The Magic Line gehoord. :o Ik ga even Googlen, want het klinkt namelijk heel interessant. Dank je wel Lis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *