VIDEO: Mijn dagelijkse look.

Het is vandaag de dag waarop ik Beauty Koning geschiedenis ga schrijven! Wauw, dat klinkt heel speciaal, maar dat is het ook, omdat ik vandaag geen foto tutorial voor jullie in de pocket heb, maar een filmpje! Na vele opnames, geknip en geplak is het eindelijk een feit, mijn allereerste video tutorial staat online.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Dit keer ging ik voor een nude look met een tikkeltje daredevilheid, maar prima voor overdag, of zelfs in de avond. Je kan hem trouwens ook makkelijk aanpassen voor overdag, een lichte arcadeboog en in de avond hem goed aanzetten, twee verschillende looks!

De producten die ik in de video heb gebruikt voor de ogen:
Too Faced Shadow Insurance
Too Faced Natural Eye Palette: Heaven (ooglid + onder wenkbrauw) + Velvet Revolver (arcadeboog)
– Bellápierre Cosmetics Jadoo
– NYX Ultra Pearl Mania White (onder wenkbrauw + binnenste ooghoeken)
Catrice Gelliner Black Jack with Jack Black
Max Factor Masterpiece Rich Black
– Etos wit oogpotlood

De producten die ik in de video heb gebruikt voor de lippen:
– Make Up Studio Lipliner No. 05

Er zijn nog een aantal dingen die ik wil veranderen met het opnemen, zoals het doorspoelen van bepaalde stukken, maar hiervoor moet ik er even dieper op ingaan. Ik kreeg veel vragen wanneer hij online zou komen, vandaar dat er wat vaart achter moest! Ik zeg, op naar de volgende!

Hoe ziet jouw dagelijkse look eruit?


47 Comments

 • miss073

  19/02/2012

  Super leuk filmpje!!! ik ga gelijk abboneren op je youtube channel! Ik vind het echt een heel goed filmpje voor de 1e keer. Ben benieuwd naar de volgende!
  xx

  Reply
 • Laura

  19/02/2012

  Mooi gedaan! x

  Reply
 • deijsprinses

  19/02/2012

  Oh wat leuk om je in actie te zien! Heel leuk gedaan dat filmpje!

  Reply
 • Jorinde

  19/02/2012

  Heel leuk 1e filmpje. Dat heb je super gedaan, dus complimenten daarvoor. Je look is prachtig geworden :-)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  19/02/2012

  Zo leuk om je in actie te zien en je stem eens te horen ! Hopelijk volgen er nog filmpjes ! :)

  Reply
 • Judith

  19/02/2012

  Erg leuk om je eens in een filmpje te zien!
  Goed gelukt hoor :)

  Reply
 • beautiesatwork

  19/02/2012

  goed gedaan :)

  Reply
 • Ruth

  19/02/2012

  Leuk en handig filmpje! Leuk om je in actie te zien en te horen :-)

  Reply
 • shannara

  19/02/2012

  Super gaaf met zo’n filmpje!!!

  Reply
 • shannara

  19/02/2012

  super leuk met zo’n filmpje!

  Reply
 • Dionne

  19/02/2012

  Leuk filmpje en mooie look! Echt heel erg leuk ben benieuwd naar je volgende filmpjes! :)

  Reply
 • Polish and Passion

  19/02/2012

  ’s Morgens heb ik helaas niet of bijna geen tijd om mijn make-up te doen. Ik neem daarom ook een beautybag mee en dan doe ik mijn make-up op school. Ik kan natuurlijk niet een kwartier daar voor de spiegel staan dus doe ik een snelle look met concealer, mascara, oogpotlood highlighter, een donkere tint in de crease en een nude kleur op het bewegend ooglid. Lippenbalsem heb ik altijd bij me want mijn lippen zitten altijd helaas vol velletjes. Wat ik dan ook wel eens doe om niet altijd zulke saaie lippen te hebben is wat lipstick over de balsem deppen. Dit wel tijdens de les natuurlijk :P! Wauw, gaaf filmpje. Goed uitgelegd & makkelijk te volgen, ik vind je ook heel vrolijk en spontaan op de video :).

  Reply
  • Beauty Koning

   19/02/2012

   Het is wel een goede oplossing, zo kan je alsnog je make-up aanbrengen! Dank je wel, fijn om te horen. :D

   Reply
 • Nicole

  19/02/2012

  Echt super leuk! Mooie look wederom, maar dat is vaak zo.

  Reply
 • Anne vdh

  19/02/2012

  Wat leuk dat je je 1e filmpje online hebt gezet, hij is echt super leuk! Goed gedaan:D

  Reply
 • ValleyDollEva

  19/02/2012

  Zo leuk om je te horen praten ! Heel tof filmpje !

  Reply
 • Bellachique

  19/02/2012

  Wat super dat je een filmpje hebt geplaatst! Ik ben superbenieuwd, ik kan nu even niet kijken, maar vanavond wel!

  Reply
 • Pauline

  19/02/2012

  Wat ontzettend leuk dat je er een filmpje van hebt gemaakt! Echt tof om te zien :D

  Reply
 • Nicole

  19/02/2012

  heel leuk filmpje :)

  Reply
 • Jiildou

  19/02/2012

  Leuk filmpje! Hartstikke leuk om nu een bewegend hoofd en stem bij jou te plaatsen. Dit klinkt misschien een beetje raar, maar ik bedoel het goed ^^

  Reply
 • Sophie

  19/02/2012

  Pretty! Moet je sws vaker doen, is leuk om je in een filmpje te zien =)

  Reply
 • Germa

  19/02/2012

  Aaah! Wat geweldig Cynthia! Ik had een hele andere stem verwacht. Leuk om nu een bewegend beeld en stem te hebben bij de persoon achter BeautyKoning. Ik merk ook dat het heel lastig is om alles goed te filmen. Ik weet wel dat je door het gewoon maar te doen, je steeds meer dingen en foefjes leert. Keep them coming! haha

  Reply
  • Beauty Koning

   19/02/2012

   Woooop, dank je wel Germa! :D True, het is nog even wennen, althans, om alles smooth in elkaar over te laten lopen ect. Oefening baart kunst hoop ik. :’)

   Reply
 • Hanna

  19/02/2012

  superleuke video, voor herhaling vatbaar!
  liefs.

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  20/02/2012

  oee wat tof dat je een filmpie gemaakt hebt!! Leuk!! Enn erg mooie look!!

  Reply
 • Deb

  20/02/2012

  Hey wat leuk om jou eens ‘live’ te zien en je erbij te horen praten! Je bent echt een beauty om naar te kijken en je doet het super leuk. Heel natuurlijk eigenlijk en spontaan! We want more! Ik zit nog maar heeeel weinig op YT dus abonneren heeft zo weinig zijn voor mij. Ik bekijk je filmpjes zeker hier op je blog.

  Reply
 • Monique

  20/02/2012

  Wow wat leuk!! leuk om je eens te horen :) ben benieuwd naar meer filmpjes!! Ik ben toevallig vandaag begonnen met opnemen ervan.. maar wat een werk!

  Reply
  • Beauty Koning

   21/02/2012

   Dank je wel Monique! Hahaha, true that. :’) Het opnemen zelf is echt leuk om te doen, het bewerken ook, maar het uploaden heeft op één of andere manier een eigen leven.

   Reply
 • Lis

  21/02/2012

  Wat een super filmpje, heel duidelijk uitgelegd hoe je je ooglook zo mooi maakt! Ik ga het zelf ook zo proberen :) Ben erg benieuwd naar meer :)

  Reply
  • Beauty Koning

   21/02/2012

   Dank je wel Lis! Fijn om te horen. :) Gooood luck, ik ben benieuwd naar jouw filmpjes. :D

   Reply
   • Lis

    21/02/2012

    YW! oww nee ik ga geen filmpje maken haha…maar wel jouw ooglook namaken ;)

    Reply
 • Nicole

  22/02/2012

  Ik vind dit heel leuk om te zien… Ook leuk om eens een stem te horen bij een gezicht!

  Reply
 • Lilly

  22/02/2012

  Heel leuk filmpje :D

  Reply
 • oke

  18/03/2012

  Wauw, je make-up is zo mooi hé? Ik vind het echt prachtig! Je stem is zo fijn om naar te luisteren en je website is echt geweldig!

  Reply
 • maximesieta

  03/04/2012

  Wauw, heel erg mooi! Ik ben helemaal verliefd op jouw wimpers, weetje hoe vol en lang die zijn? wauw!

  Liefs,
  Maxime Sieta

  Reply
 • Zoë

  30/05/2012

  Ik vind het leuk gedaan, maar stop alsjeblieft met Engels praten. Dan heb ik het over ‘something like that’ ‘brush’ etc. want je bent een drama in het uitspreken en dat is nog al irritant. Maar oke, buiten dat om is het een redelijk leuke tutorial.

  Reply
  • Beauty Koning

   30/05/2012

   Ha-ha, zal ik nou nooit doen. :’) Het zit nou eenmaal in mij en een brush is een brush Zoë. Dan moet je mijn filmpjes maar niet kijken, genoeg Nederlandse bloggers die wel alleen maar Nederlands spreken.

   Reply
   • Zoë

    01/06/2012

    Het maakt mij niks uit als iemand een kwast brush noemt, of andere Engelse woorden gebruikt. Maar je uitspraak is gewoon zo op zijn Nederlands, en ik weet zeker dat ik niet de enige ben die dat vindt.

    Reply
    • Beauty Koning

     01/06/2012

     Dat komt ook omdat ik Nederlands ben en niet met een overdreven Engels accent ga praten, gewoon brush klaar. :D Waarschijnlijk wel, anders had ik het wel vaker gehoord.

     Reply

Geef een reactie