TREND: Driehoeken op nagels!

Wow, stop! Wacht, nee lees maar verder. Niks aan de hand, ha joke! Op Pinterest, waar ik vorige week al een artikel over schreef, wat ik even aan het rondhangen, heerlijk om te struinen. Na meer dan vijf verschillende foto’s op één pagina heb ik denk ik een trend gespot?! Hij kwam mij al bekend voor, van een tijdje geleden, maar he is back in business!

driehoeken op nagels

Nailart, ik ben er gek op, helaas doe ik het nooit op mijn eigen nagels. Het is teveel werk, aangezien ik overal tegen aanstoot, chip chip, don’t like that! Maar dat is niet een teken dat ik mag wegkwijlen bij deze pareltjes, hoe kunnen zij het toch zo perfect! Dat vraag ik mij wel bij meerdere mensen af, zouden ze stiekem het erop tekenen en zeggen dat het nagellak is, dat is het! Het is echt een kunst als je je nagels perfect en strak kunt lakken, mijn complimenten!

Tegenwoordig gebruiken de nagelartiesten onder ons steeds meer huishoudelijke producten, stukken tape en plakband schuiven voorbij, inmiddels heb je speciaal tape voor nailart, de kleine zilveren draadjes gespannen over de nagellak zijn op de eerste en derde foto duidelijk te zien. Wat een plaatje! Ik smelt hier letterlijk weg bij dit soort mooie foto’s, echt om van te genieten.

driehoeken op nagels

Natuurlijk zijn wij de maantjes ook nog lang niet vergeten! Halve manen kwamen ineens opduiken, een hippe tint verstopt onder je zwarte lak, of er een diepte met twee soorten groen creëren. Goud met turquoise, of wit met donkerblauw, een matte lak er overheen en het eindresultaat zie je op de laatste foto. Gorgeous!

Het ziet er ingewikkeld uit, misschien omdat het strak en recht is, maar ergens moet het wel makkelijk zijn. Het is een kwestie van de plakband goed en recht plakken, pas op met de lak daaronder, zodra deze niet hard is, kan je hem beschadigen met aandrukken of eraf trekken. Zonde!

De nailart verschijnt in alle soorten en maten! In een matte versie, of een hoogglans variant, daarnaast nog met een overdosis heerlijke glitters of een andere strakke kleur die de nagels helemaal compleet maken.

De driehoeken waren rond september 2011 in, maar ik spotte hem echt weer volop op Pinterest! Zou het een opkomende trend zijn? Of nog enkele resten van vorig jaar? Ik ben er in ieder geval helemaal weg van en ga het zeker proberen! Als het fotowaardig is leg ik dat natuurlijk vast op een picture!

Was jij al bekend met de nailart? Of heb je hem zelf al een keer gemaakt?


28 Comments

 • Bellachique

  20/02/2012

  Ik vind het heel leuk gedaan, was ik maar zo handig met nagel lak, ik kan niet eens een simpele french manicure doen :(.

  Reply
  • deijsprinses

   20/02/2012

   Even spammen, sorry! Maar voor uitleg over de french kan je op mijn blog terecht ;)
   Ik richt me vooral op de minder getalenteerde :D

   Reply
   • Beauty Koning

    21/02/2012

    Beetje spammen hiero, kan toch niet! Ik ga even een kijkje nemen, ben ook een drama met nagellak.. :’)

    Reply
 • shannara

  20/02/2012

  Ik ben wel bekend met nail art…lol
  Heel er leuk artikel!

  Reply
 • Polish and Passion

  20/02/2012

  Hier een nail-art addict! Helaas heb ik me iets té enthousiast uitgeleefd en zijn mijn nagels op dit moment naar de knoppen :(..

  Reply
 • Nicole

  20/02/2012

  Wow, die zien er echt mooi en zeer strak uit!

  Reply
 • Anne vdh

  20/02/2012

  Die witte met zwarte tip is gaaf! Handig voor als je eerst je nagels in 1 kleur had, maar door tipwear ze eigenlijk opnieuw moet lakken. Dan doe je gewoon een randje in andere kleur, leuk!
  Ben zelf niet zo vd nailart, wat jij ook al zei, tipwear na 1 dag en ik heb er geen geduld voor;)

  Reply
 • deijsprinses

  20/02/2012

  De laatste foto is zo mooi. Ik heb al met driehoeken gewerkt en eentje maken is minder moeilijk dan het lijkt maar zo drie driehoeken, dat is supermooi maar haalbaar? Tijd voor een tutorial te zoeken!

  Reply
 • jlovesbeauty

  20/02/2012

  Wauw ziet er prachtig uit, ben vooral fan van de halve maantjes

  Reply
 • Jorinde

  20/02/2012

  Die driehoekjes nailart kon ik nog niet. Ziet er leuk uit, maar met mijn nagels gaat me dat niet lukken helaas.

  Reply
 • Germa

  20/02/2012

  Inderdaad, de driehoek de trend op dit moment. In september was het vooral de halve maantjes. Leuk om allerlei nailarts zo in een artikel te zien. Volgens mij was Esmee ook bezig met een driehoek nailart. Ik ben benieuwd hoe vaak we het gaan zien…

  Reply
 • beautiesatwork

  20/02/2012

  ik moet er toch even aan wennen :)

  Reply
 • Nicole

  20/02/2012

  vind het er super leuk uitzien!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  20/02/2012

  Zitten echt gave tussen..Helaas heb ik het geduld niet voor deze strakke lijntjees haha!!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  20/02/2012

  Ik vind deze nail art erg leuk ! Ben zelf ook al eens aan de slag gegaan met plakband maar ik heb er echt het geduld niet voor :)

  Reply
 • Marijke

  20/02/2012

  Super leuk zeg! Ik had het nog niet gezien

  Reply
 • Lisa

  20/02/2012

  Ik vind het wel een mooi effect geven! Ik heb het zelf nog niet gemaakt. Ik doe eigenlijk niet zo vaak nail art omdat mijn nagels niet zo lang zijn, en ik vind nailart altijd mooier staan bij langere nagels :)

  Reply
 • melissa

  20/02/2012

  De “Butter London” combinatie vind ik echt heel mooi gedaan! Zelf draag ik eigenlijk nooit nail art op mijn nagels ik heb er niet zoveel tijd voor en ik ben ook niet zo geduldig.

  Reply
 • Judith

  20/02/2012

  Ik heb toevallig gisteren een nail-art met een driehoekje op mijn nagels geprobeerd haha :)
  De driehoekjes op je nagels vind ik erg leuk staan, mooie foto’s ook!

  Reply
 • nailcrush

  20/02/2012

  Hier heb je speciale stickertjes voor, te koop bij groothandels & de kruidvat. O.a. Essence heeft ze. Zitten ook normale stickertjes bij voor een ronde French :)

  Reply
 • Amanda

  20/02/2012

  Leuk, ga ik ook een keer maken!

  Reply
 • Kayla

  20/02/2012

  Wauw, dat ziet er echt heel mooi uit! Vooral die met Butter London is erg leuk!

  Reply
 • Monique

  20/02/2012

  wow echt super gaaaf!! daar wil ik wel even de tijd voor nemen!

  Reply
 • Hanna

  20/02/2012

  wat leuk! en ook lekker simpel!
  liefs.

  Reply
 • merlinlisa

  20/02/2012

  super leuke nailart:D zou et leuk vinden als dit een trend wordt! Ik ga em zowiezo vandeweek uitproberen. Als et lukt zet ik ook zeker het resultaat op mn blog. Die mat zwakte nagellak vind ik echt een beauty! Zou ik zelf echt wel willen hebben:o

  Reply
 • Darcy

  20/02/2012

  Ik vind het echt een super mooie en leuke nailart , ben alleen zelf zo slecht in nail art.. Beeeeetje jammer dan.

  Reply
 • Het is echt amazing wat sommigen kunnen doen met nagellak! Ik heb er gewoon het geduld niet voor en inderdaad, net als jij, na twee dagen moet ie er toch weer af wegen chippen en tipwair!

  Reply

Geef een reactie