FOTD: Purple and Yellow.

Kleurrijk, love it! Het is toch wel één van mijn favoriete looks, althans om te creëren. Tinten bij elkaar voegen, het onmogelijke bij het onmogelijke wat ineens mogelijk wordt, of gewoon een aantal vloekende kleuren tot een vloeiend iets verwekken. Ik houd ervan om some crazy looks te maken. It’s amazing, like really amazing! Geel, roze, wit en paars? Say whut?!

Purple and Yellow makeup

Op dit moment ben ik weer helemaal in to tha Sleek, echt een aanrader trouwens. De pigmentatie is mind-blowing, zeker voor de centen die je neerlegt. Een witte tint doet het altijd op Platina, eigenlijk elke kleur kan je daarmee laten poppen, incredible! Tijdens een staar contest met de palette van Sleek kwam er een geweldige kleurencombinatie mijn hoofd in. Paars met een vleugje roze, voor het blenden, geel voor het knappen en wit omdat ik daar van houd!

Purple and Yellow makeup

Meestal leg ik uit hoe ik het heb gedaan, maar de look komt voorbij in een How to! Oh damn, nu heb ik iets verklapt. Maar, nu kan ik goed inhaken op het “idee” wat ik een maand terug had voorgesteld, namelijk de oogschaduwtinten die niet of nauwelijks worden gebruikt.

Purple and Yellow makeup

Voorheen was paars een tint die ik niet droeg, helemaal nooit, niet, nada, noppes, never, kortom, gewoon helemaal niet. Tegenwoordig gebruik ik hem vaker in looks, waarom? Omdat ik hem weer opnieuw heb ondervonden, swatchen is belangrijk, maar het doen en het durven helemaal. Tegenwoordig word er al snel een oordeel getrokken, maar hey, je hebt het geprobeerd, zij durven het niet! Dus let’s go CRAZAAAH!

Purple and Yellow makeup

Producten die ik voor mijn ooglook heb gebruikt:
Too Faced Shadow Insurance
Sleek Caribbean Curaçao Palette
– Scaredy Cat, in de kleur Hirundo
High Tech Lighter, in de kleur Platina
– NYX Ultra Pearl Mania, in de kleur White
Catrice Gelliner, in de kleur Black Jack with Jack Black
Max Factor Masterpiece, in de kleur Rich Black
– Etos wit oogpotlood

Purple and Yellow makeup

Producten die ik voor mijn gezicht heb gebruikt:
– Groene concealer
Bourjois Flower Perfection foundation, in de kleur 52
MAC Face and Body foundation, in de kleur White
MAC Select Sheer Pressed, in de kleur NW20
NYX Blush, in de kleur Taupe
MAC Fix+, ook wel de fixeerspray genoemd.

Purple and Yellow makeup

Producten die ik voor mijn lippen heb gebruikt:
– Catrice Ultimate Colour, in de kleur Be Natural! 010
– NYX Lipgloss, in de kleur Frosteed Beige

Hoe ik de ooglook precies heb gemaakt word waarschijnlijk aankomende zondag bekend gemaakt! Eigenlijk heb ik al veel kleuren van de “verbodenlijst” laten zien, maar zoals ik had gezegd komen ze allemaal stuk voor stuk voorbij. Ik houd van geel en paars, amazing! De look is voor herhaling vatbaar en komt zeker nog een keer terug, een kleine verandering. Wil je weten hoe je hem maakt?! Stay tuned!

Hoe combineer jij een paarse oogschaduw?


30 Comments

 • Bellachique

  22/02/2012

  Oeh, weer een gewaagde look en kleuren combinatie! Het springt er echt uit! Geweldig hoe jij met de meest gekke kleuren toch altijd iets moois kunt maken!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  22/02/2012

  Wat is dat paars een prachtige kleur !

  Reply
 • Jorinde

  22/02/2012

  Prachtge gewaagde look!

  Reply
 • Lisa

  22/02/2012

  Een erg gewaagde, maar toch prachtige look; staat je erg goed!

  Reply
 • Amanda

  22/02/2012

  Heel erg mooi! Ik combineer paars vaak met roze of zwart, paars is mijn lievelingskleur!

  Reply
 • deijsprinses

  22/02/2012

  Prachtig! Hoe doe je dat toch iedere keer?

  Reply
 • jlovesbeauty

  22/02/2012

  Wauw geel en roze is niet meteen een combinatie die ik snel zou maken maar wat staat die 2 kleuren leuk samen!! Echt prachtig.

  Reply
 • Laralaurentia

  22/02/2012

  Prachtig en je wenkbrauwen! ik ben jaloers op je wenkbrauwen, die hebben echt een mooie vorm.

  Reply
 • miss073

  22/02/2012

  weer super mooi :D

  Reply
 • Allissa

  22/02/2012

  wauw. staat je supertof!
  en ik vind echt dat je zo’n leuk open/spontaan gezicht hebt ;d

  Reply
 • LottedeJ

  22/02/2012

  Wauw, je maakt echt fantastische looks! Deze look is echt heel gewaagd, maar je kan ’t goed hebben doordat je het zo mooi hebt aangebracht.

  Reply
 • Nicole

  22/02/2012

  Hele mooie combinatie. Ik ben normaal gesproken niet zo van de gele tinten, maar dit vind ik een hele mooie combinatie met paars.

  Reply
 • Lilly

  22/02/2012

  Wauw, helemaal te gek!

  Reply
 • Nicole

  22/02/2012

  hele mooie look! vind de kleuren combinatie heel leuk bedacht!

  Reply
 • ValleyDollEva

  22/02/2012

  Dat is weer een pretty look van jou !

  Reply
 • Germa

  22/02/2012

  Hele mooie look! Zelf maak ik deze look ook wel eens, alleen dan gebruik ik geen geel maar goud. Aanrader!

  Reply
 • Steffi

  22/02/2012

  Prachtig gedaan, echt een hele mooie combo!

  Reply
 • Kayla

  22/02/2012

  Hele mooie look, leuk dat je zo experimenteert met kleuren. Het ziet er bij elkaar heel leuk uit!

  Reply
 • Cindy

  22/02/2012

  Oh, zo mooi gedaan! En even een klein vraagje; hoe oud was je toen je voor de 1e keer experimenteerde met make-up?

  Cindy
  x

  Reply
  • Beauty Koning

   22/02/2012

   Dank je wel Cindy! :D Ik begon vrij vroeg met make-up, ik zat zeker nog op de basisschool toen ik met een oogpotlood of een mascara aan de haal ging. Op de middelbare school droeg ik wat zwaardere make-up, zoals blauwe oogschaduw ect. Pas sinds één jaar ben ik echt “voluit” gaan opmaken, dus met het blenden van je oogschaduw, maar echt goed blenden en mooiere + strakke wings maken ect. :)

   Reply
   • Cindy

    22/02/2012

    Leuk om te weten (: En, nooit gedacht aan visagiste worden of..? Alleszins, als ik deze looks zie krijg ik zin om zelf uit te testen, alleen ben ik niet zo een persoon die make-up draagt, zelden zelfs, maar dan kan jij het in mijn plaats maar doen :D

    Reply
    • Beauty Koning

     24/02/2012

     Ja, zeker weten! Het lijkt mij echt een heel gaaf beroep, vooral omdat je steeds je creativiteit daarin kwijt kan. Haha, je kan altijd beginnen met lichtere tinten. :D

     Reply
 • Shirley

  23/02/2012

  Leuke frisse look!

  Reply
 • DashicaShirley

  23/02/2012

  Prachtige kleuren zo samen, erg mooie look!

  Reply
 • Vera

  24/02/2012

  Alweer zo’n prachtige, originele look!

  Reply
 • Kaylani

  24/02/2012

  Kei mooie look!

  Reply
 • Deb

  24/02/2012

  Wat een geweldige look! Prachtig dat paars in je crease.. knalt echt van mijn scherm af.. De highlighter die jij gebruikt (white pearl) die moet ik ook echt eens kopen want die licht echt geweldig op! Muy fabuloso!!

  Reply
 • samira

  24/02/2012

  Wauw!! wat heb jij mooie foto’s!! en een leuke blog!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  24/02/2012

  Wauwhhh prachtige look zegg!! Heel gaaf!! Die kleuren, zoo tof!

  Reply
 • happyannanas

  26/04/2012

  Oooh die paarse kleur is moh-oh-ooi!

  Reply

Geef een reactie