Klingel.nl!

Oh blazers, love them. Vooral de felle tinten, of de pastel ones. Het liefst draag ik de crèmekleurige varianten, voornamelijk omdat ik mijn make-up daar zo goed kan aanpassen. Het liefst bekijk ik ze ook de hele dag, totdat ik de juiste vorm en maat heb gevonden. Een chique classy blazer!

Klingel.nl

De look die ik bij mijn crèmekleurige blazer draag is meestal Heaven uit mijn Too Faced Palette, Velvet Revolver in mijn arcadeboog en Sexpresso in de buitenste ooghoeken, een winged eyeliner, een mooie highlighter, wat mascara, done!

Nadat mijn make-up er mooi op zit, ga ik voor de sieraden! Yes people! Ik ben een type die altijd matcht. Draag ik een rode blazer? Dan heb ik negen van de tien keer rode sneakers aan. Vandaar dat mijn sieraden passen bij mijn outfit!

Klingel.nl

Stiekem moet ik ook toegeven dat ik een zwak heb voor sieraden en accessoires, maakt niet uit welk soort, ik moet altijd een kijkje nemen. Naast de eerste categorie beauty, klink ik door naar de sieraden. Zo ook op Klingel.nl. Op zoek naar een groot horloge, big like huge, een horloge waar je nauwelijks nog mee je arm kunt optillen, love them all! Bij Klingel.nl spotte ik een zilveren dameshorloge, met een prachtige klok, mijn smaak, definitely!

Bij mijn crèmekleurige outfit met een bijpassende zwarte jeans, draag ik mijn parelarmbanden. Oma! Niet waar, still got ma swag. Bij mijn armbanden draag ik pareloorbellen, van die schattige knopjes. Wees maar gerust, alles is nep! Soms worden ze vervangen door diamanten oorbellen, die prachtig schitteren in het zonlicht, amazing!

Klingel.nl

Om terug te komen op de schoenen, aangezien ik ook die vaak match, althans een poging doe. Ik kies vaak voor mijn All Stars, die lopen goddelijk, maar in de zomer ga ik ook wel eens voor pumps, prachtige high heels. Ik vind het heerlijk om even te snuffelen bij de trendy schoenmode, maar dat heeft zeker met mijn liefde voor shoes te maken! Meestal ben ik van de sneakers, zelfs in de zomer, hittegolf of niet, sneeuw of ijzel, een matchende outfit daar vind je mij in terug!

Ben jij ook een matcher? Haal jij je make-up terug in je outfit? Een bijpassende paar schoenen? Of houd jij net weer van colorblocking?!

In samenwerking geschreven.


10 Comments

 • Jorinde

  22/02/2012

  Ik ben meer een matcher. Ik hou niet zo van colorblocking!

  Reply
 • beautiesatwork

  22/02/2012

  die fake chanel <333

  Reply
 • Dionne

  22/02/2012

  Ik ben zelf ook echt een matcher! Vind ik er altijd leuk uitzien :D

  Reply
 • senne

  22/02/2012

  Wauw! :D

  Reply
 • Amanda

  22/02/2012

  Dat horloge is mooi!

  Reply
 • Charlotte

  22/02/2012

  Superleuk!x

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  22/02/2012

  bij moet het ook echt matchen.. Mijn schoenen kleuren altijd bij mijn shirt of sieraden.. en als ik iets in m’n haar heb, past zelfs mijn schuifje bij mijn kleding.. Ook match ik mijn make up er altijd bij!

  Reply
 • melissa

  22/02/2012

  Ik ben wel een matcher, niet met make-up daar hou ik niet van maar wel met accesoires.

  Reply
 • DashicaShirley

  23/02/2012

  Ik ben ook een echte matcher :-) Leuk artikel!

  Reply

Geef een reactie