NYX Jumbo Pencil Milk en Rocky Mountain Green.

Een oogschaduw wil je net zo mooi laten uitpakken, zoals je hem in de verpakking ziet. De kleur moet precies hetzelfde zijn, gewoon lekker knallen! Je hebt hem inmiddels niet voor niets gekocht, am I right?! Vaak als je een oogschaduw zonder pigmentatie over de beruchte pencils heen brengt, beter bekend als het NYX Jumbo Pencil, komen ze werkelijk tot leven!

NYX Jumbo Pencil

De Jumbo Pencils van NYX zijn bekend, maar dan ook zeer bekend! Het is een perfecte basis voor onder een oogschaduw, helemaal als je je oogschaduw mooi naar voren wilt laten komen, is dit een echte uitkomst.

NYX Jumbo Pencil

De potloden hebben een fijne verpakking, een plastic dop, die nog niet kapot is, goed teken! Je moet ze slijpen, wat ik zelf wel fijn vind, bij een draai pencil, draai ik ze te ver, breken ze af, of vergeet ik ze terug te draaien en plakt hij tegen de dop. Onhandig, I know!

NYX Jumbo Pencil

NYX Jumbo Pencil

De Milk 604 stond al een lange tijd op mijn wishlist! Tegenwoordig ben ik die aan het afwerken, wat een opgave, maar ik heb hem in ieder geval besteld en natuurlijk kon ik niet wachten om hem te gaan swatchen. Er zijn al enkele looks mee verschenen, hint.

NYX Jumbo Pencil

De punt is vrij stomp, maar verwerkt hierdoor voor mij fijner. Heel smooth en zacht brengt hij aan, vervolgens kan je hem goed blenden met je vingers en houd je een witte waas over. Over de witte breng je een oogschaduw aan en je ziet meteen verschil, believe me!

NYX Jumbo Pencil

Twee swatches, links de Milk zelf en aan de rechterkant heb ik hem geblend. Zoals je ziet is de pigmentatie amazing, goed wit, wat important is. Het enige nadeel is dat je niet teveel moet aanbrengen, anders gaat hij creasen. Verder blijft de Milk goed op zijn plek en maakt hij zijn beloftes waar!

NYX Jumbo Pencil

NYX Jumbo Pencil

Rocky Mountain Green 624A is toch wel mijn favoriete pencil waarmee ik mijn groene tinten tot leven wek. De kleuren van de Packers worden tot leven gebracht met de pencil, echt incredible! Een tijdje geleden had ik een look gemaakt zonder de pencils, en hooguit drie weken terug met pencils. Wat een verschil!

NYX Jumbo Pencil

Voor sommige producten bouw ik een zwakte op, vooral voor de Rocky Mountain Green. De shimmers erin, maken mij helemaal vrolijk. Misschien omdat ik hem voor de Packers look heb gebruikt, waar je hem goed in actie kunt zien, maar ook hier is de pigmentatie mind-blowing!

NYX Jumbo Pencil

NYX Jumbo Pencil

Ook voor deze swatches geldt dat de linkerkant de pencil zelf is en aan de rechterkant geblend. Weer ben ik blij met het eindresultaat, love it! Ergens geeft het mij ook een kerstgevoel vanwege de groene tint, kerstbomen. Was het maar weer kerstmis.

Het zijn echte must haves in mijn stash geworden, gebruik ze tegenwoordig weer vaker en geniet tijdens het swatchen van de incredible pigmentatie van sommige oogschaduws. Zelfs de onmogelijke niet-gepigmenteerde tinten komen te voorschijn! Amazing! Helaas komen de pencils uit Amerika, Nonpareilboutique, maar good news, Boozyshop verkoopt ze namelijk ook voor €3,59!

Ben jij al bekend met de Jumbo Pencils? En in welke kleuren heb jij ze?


30 Comments

 • redhotjillypeppers

  23/02/2012

  Ik heb er al heel veel over gelezen maar heb ze zelf nog niet geprobeerd. Het lijkt me wel een fijn product.

  Reply
 • Polish and Passion

  23/02/2012

  Ze staan al een hele tijd op mijn wishlist, moeten geweldig zijn en dat bewijst dit artikel ook weer!

  Reply
 • Amanda

  23/02/2012

  Ik ben al bekend met Milk, de swatches worden inderdaad veel beter alleen vind ik hem nogal plakken als je hem aanbrengt haha, zo’n vies gevoel. Dit heb ik ook als ik een klein laagje aanbreng, misschien moet ik even wennen haha.

  Reply
  • Beauty Koning

   24/02/2012

   Dat klopt, maar ik ben de High Tech Lighter gewend, die is al helemaal sticky! :p

   Reply
 • Lisa

  23/02/2012

  Heb al vaak over potloden gelezen, ze zien er fijn en goed uit :D

  Reply
 • beautiesatwork

  23/02/2012

  wauw :D

  Reply
 • ValleyDollEva

  23/02/2012

  Ik heb Milk liggen, gebruik hem heel graag ! Mss schaf ik er nog wat meer aan. Alsof ik nog niet genoeg potloden heb :p

  Reply
 • miss073

  23/02/2012

  staan op de wishlist met een miljoen andere spulletjes :P

  Reply
 • Darcy

  23/02/2012

  Ziet er uit als een super fijn product !

  Reply
 • lindemarrit

  23/02/2012

  Ik wil ze aan de ene kant wel kopen, maar steeds houden de verhalen dat ze ontzetten creasen me tegen.. Misschien ga ik er toch maar een kopen..

  Reply
  • Beauty Koning

   24/02/2012

   Moet je zeker doen! Zolang je niet teveel van het product gebruikt, creasen ze niet, althans bij mij niet. :)

   Reply
 • inikkens

  23/02/2012

  Ik hoor veel goede dingen over deze pencils. Ziet er dus nu ook weer goed. Moet ook maar eens om me heen gaan kijken.

  Reply
 • jlovesbeauty

  23/02/2012

  Wauw Rocky Mountain Green is echt prachtig!

  Reply
 • shannara

  23/02/2012

  Mooie producten!

  Reply
 • Shirley

  23/02/2012

  Ik heb Milk en Black Bean, maar gebruik ze beiden zelden. Toch maken ze oogschaduws inderdaad mooier en feller.

  Reply
 • Judith

  23/02/2012

  Erg mooie pencils!
  Zelf heb ik geen Jumbo pencils maar ik wil ze misschien nog wel ooit :)

  Reply
 • Jorinde

  23/02/2012

  Ik heb Milk, maar gebruik hem niet heel vaak. Ben wel blij dat ik hem in mijn stash heb haha!

  Reply
 • Nicole

  23/02/2012

  zelf heb ik milk, ben er echt heel blij mee! zou er graag nog een paar kleurne van willen hebben :)

  Reply
 • Hanna

  23/02/2012

  wauw, de groene is zo super! liefs

  Reply
 • DashicaShirley

  23/02/2012

  Zien er goed uit :-)

  Reply
 • Ruth

  24/02/2012

  Ze staan al een poosje op mijn wishlist ;-) Goede pigmentatie voor weinig geld! Gebruik je hieronder nog een basis of fungeren de potloden ook goed als primer?

  Reply
  • Beauty Koning

   24/02/2012

   Ze zijn zeker de moeite waard om te proberen! Ik gebruik gewoon mijn oogschaduwbasis, aangezien ik ook nog een kleur in mijn arcadeboog aanbrengt, maar ik zou wel voor een basis eronder gaan. :)

   Reply
   • Ruth

    24/02/2012

    Thx! :)

    Reply
 • Vera

  24/02/2012

  Wat een prachtige potloden!

  Reply
 • Steffi

  24/02/2012

  Haa nu wil ik ze zeker eens testen :P ziet er goed uit!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  24/02/2012

  De witte heb ik zelf ook!! En vind hem echt handig!! de groene kleur is mooi zegg!

  Reply
 • Dionne

  25/02/2012

  Ik vind ze ook heel erg fijn heb er zelf ook 3 , black bean, strawberry milk en purple velvet maar Milk staat nog op mijn wishlist! :D

  Reply
  • Beauty Koning

   26/02/2012

   Dionne, wat doe je nu! XD Even snel gegoogled naar Purple Velvet. Die. Moet. Op. Mijn. Wishlist. Thanks! :D Wat een gave pencils!

   Reply
 • Anne vdh

  25/02/2012

  Geweldig, ze staan al zo lang op mijn wishlist! Maar ik ga morgen toevallig een boozyshop bestelling doen, eens kijken of ik er een paar van deze bij doe!;)

  Reply

Geef een reactie