Tip: OPI op Amsterdam Centraal!

Hoe fijn is het als je samen met je vriendinnen of familieleden gezellig over make-up producten kunt praten? Zo kom jij meer te weten, maar ook zij leren heel wat bij. Iedereen doet iets op zijn eigen manier, zo leerde ik van mijn zus make-uppen, maar door haar ontdekte ik ook een weggestopt winkeltje op Amsterdam Centraal!

OPI op Amsterdam Centraal

Ondanks dat ik op de omgeving let, mis ik de winkels altijd, van die kleine shops waar je je kont amper in kan keren, mis ik. Waarom? Geen idee? Ha, joke! De Starbucks zit er namelijk naast, ik wil nog steeds op de Frappuccino, misschien is dat het. Daarnaast ben ik gefascineerd op de kunstwerken op straat, graffiti all over the place!

OPI op Amsterdam Centraal

Naast de Starbucks zit de parfumerie MOOI, waar je naast parfum kan scoren ook OPI kan vinden! No way! Ik stond perplex dat ze OPI op zo een bekende plek verkochten, maar nauwelijks iemand daar iets vanaf wist. Althans, ik wist het niet, en zou er ook nooit zijn achter gekomen.

OPI op Amsterdam Centraal

Het mooie opgelichte gedeelte in het begin van de winkel, is het schap met de nagellakken. Zodra je binnenkomt, meteen aan je rechterhand zal je de hele stash met gekleurde OPI lakken tegemoet lopen. Ze glimmen mooi in het felle licht en knallen ook echt uit de schappen. Pas op, heel verleidelijk!
 OPI op Amsterdam Centraal

Een goed gevuld schap met allerlei kleuren uit de collectie! Zoals je ziet staan er veel kleuren, rood, oranje, blauw, paars, groen, geel en de crack polishes staan allemaal uitgestald. Daaronder bevinden zich weer de verzorgingsproducten zoals vijlen, crèmes en removers.

OPI op Amsterdam CentraalHalleluja!

Niet alleen het standaard assortiment is aanwezig, ook de nieuwe collectie + de Limited Editions! Ik spotte toevallig de Holland Collectie die net uit is, één ding kan ik zeggen GORGEOUS! Maar dat heeft OPI sowieso, een prachtige verpakking die naar je lonkt als hij in het licht staat en vraagt om mee naar huis te mogen.

OPI op Amsterdam Centraal

OPI op Amsterdam Centraal

Ik heb mij met moeite kunnen inhouden, snel foto’s maken, wat deels door het haasten kwam om de trein te halen, maar volgende keer neem ik er eentje mee! Wie kan hier nou nee tegen zeggen?!

De nagellakken van OPI zijn verkrijgbaar voor €13,95 in de parfumerie MOOI, naast de Starbucks op Amsterdam Centraal.

Kon jij de secret place al?


29 Comments

 • redhotjillypeppers

  24/02/2012

  Oh, dat lijkt me erg gevaarlijk als je regelmatig in het station moet zijn :)

  Reply
 • mysupersweetlife

  24/02/2012

  hadden ze maar zo`n winkeltje bij ons in de buurt!

  Liefs

  Reply
 • miss073

  24/02/2012

  handig dat het op het station zit.. maar levensgevaarlijk voor je portemonnee xD

  Reply
 • Jorinde

  24/02/2012

  Bij mij zit Mooi op 5 minuten loopafstand van mijn huis, maar zeker een handige tip!

  Reply
 • Desiree

  24/02/2012

  Het is mij ook nooit opgevallen dat MOOI op CS Amsterdam zit. Bedankt voor de tip :)

  Reply
 • jlovesbeauty

  24/02/2012

  Oeh gelukkig dat er geen OPI bij mij op het station zit, vrees dat mijn portefeuille veel te snel leeg zou zijn.

  Reply
 • Lisa

  24/02/2012

  Wauw, wat een groot assortiment! Ik ben nog nooit in Amsterdam geweest… Het is ook niet echt bij de deur (ik woon in België, Vlaams-Brabant) en de treinen in Nederland zijn écht duur!

  Reply
 • Nicole

  24/02/2012

  Hallelujah zeker! Maar ik ga toch liever voor ebay met haar mooie prijs.

  Reply
 • shannara

  24/02/2012

  Wat mooi om er zoveel bij elkaar te zin

  Reply
 • Vera

  24/02/2012

  Tof zeg! Dat wist ik niet :)

  Reply
 • Kayla

  24/02/2012

  Ik heb hier al regelmatig een OPI lakje gekocht! Echt fijn dat ze daar verkocht worden..

  Reply
 • Polish and Passion

  24/02/2012

  Toptip!

  Reply
 • Cindy

  24/02/2012

  Wat… zo’n dure nagellak! En ik heb er ook nog nooit van gehoord, maar die reden is misschien omdat ik in België woon. Ik koop meestal catrice voor zo’n € 2,95. (:

  Reply
 • Wat grappig dat je dit nu pas ontdekte.Heerlijke vondst toch?

  Reply
 • Amanda

  24/02/2012

  Ik kom er elke dag langs als ik naar school moet, dus ik wist het al!

  Reply
 • nailcrush

  24/02/2012

  Waaauw, daar wordt je hebberig van!

  Reply
 • Sophie

  24/02/2012

  Ja, hier kwam ik wel eens toen ik nog in Amsterdam werkte en ik elke door door CS liep, een leuke plek om wat tijd te verdoen :D Hier in Den Haag geen Mooi, maar gelukkig wel de Sephora die alles van OPI heeft =)

  Reply
 • roos

  24/02/2012

  Ik wist niet dat ze dat daar verkochten!

  Reply
 • Veere Lendering

  24/02/2012

  Ah ziet er echt leuk uit, ik was laatst nog op Amsterdam Centaal, maar heb de Mooi en de Starbucks helemaal niet gezien, helaas. Liefs

  Reply
 • beautiesatwork

  24/02/2012

  de verborgen plekjes ontdekken is altijd leuk :)

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  24/02/2012

  Ahhh beter dat er daar 1 zit!!

  Reply
 • Bellachique

  24/02/2012

  Heel goed om te weten, ik ben vorig jaar ergens in december geweest, maar heb het echt niet gezien :).

  Reply
 • Katy

  24/02/2012

  Aaaaahhh O.P.I. en Starbucks <3! De perfecte combinatie gewoon =D! Daar moet ik dus echt eens heen =D!

  xxx Katy ^^!

  Reply
 • Lisa

  25/02/2012

  O haha, ik MOET de Holland collectie hebben. MOETmoetmoetmoetmoet. Moet ook vrijdag toevallig op school zijn, in Amsterdam olé, maar even omreizen via centraal denk ik…. :)

  Reply
 • Deb

  26/02/2012

  Haha, ik zeg er makkelijk nee tegen want ik vind de NL prijzen écht veel te duur. Je kunt er 2 krijgen als je ze via eBay bestelt voor de NL prijzen. Ik ga dus liever naar de Starbucks dan naar Mooi hihi.

  Reply
 • Anne vdh

  26/02/2012

  Ik kende het ja, een vriendin van mij heeft er gewerkt!:)

  Reply
 • melissa

  26/02/2012

  Leuk, ik wist helemaal niet dat daar een parfumerie zat. Dan weet ik dat in ieder geval voor de volgende keer wanneer ik op het station van Adam ben en vertraging heb.

  Reply
 • Iris

  10/02/2014

  Leuk!! Ik haal m’n opi lakjes altijd in de Pijp in Amsterdam, bij Day & Night. Super fijne, mooie beautysalon waar ik ook altijd mijn nagels laat doen! :D

  Reply

Geef een reactie