Kelly Rowland Meets Cynthia.

Stralend paradeerde ze op de rode loper van de Grammy’s in een oogverblindende jurk met blauwe accenten die ze prachtig in haar make-up had laten terug komen. Matchen is mah thang. Daar dacht de ex-Destiny’s Child zangeres precies hetzelfde over. Zij liet de groep achter, ging solo met Nelly en staat er nu weer alleen voor met één van haar nieuwste nummers Down with whatever. Vandaag schuift de zingende actrice Kelly Rowland voorbij in de Kelly Rowland Meets Cynthia!

Kelly Rowland make-up

In het artikel had ik al vermeld dat ik hem gorgeous vond, misschien voelde je hem toen der tijd al aankomen, ik kon het niet laten om hem niet na te maken. Misschien heb ik er teveel mijn eigen draai aangegeven. Killer brows, love them! Een blauwe smokey eyes zou ik het niet noemen, hij is misschien niet heftig, wel aanwezig, maar totaal niet hoog geblend, oeps! Vandaar dat ik hem iets heb aangepast voor bij mijn eigen ogen. Daarnaast ben ik nog op zoek naar een goede wimperlijm, suggesties? Leave it in tha comments!

Kelly Rowland make-up

De stap met de oogschaduwbasis kennen wij nu eenmaal wel, maar je moet hem niet vergeten, important! Over de basis heb ik de Jumbo Pencil Milk aangebracht, alleen op mijn ooglid + binnenste ooghoek, licht geblend met mijn vinger, puur voor de poppin’ pigment. Onder mijn wenkbrauw de blendtruc, een crèmekleurige oogschaduw.

Kelly Rowland make-up

Daar is hij weer, de palette van NYX For Your Eyes Only, in de kleur SexyBlue Eyes! Over de Milk heb ik de lichtste tint aan de rechterkant gebruikt, geheel over mijn ooglid en voornamelijk mijn binnenste ooghoek. Twee kleuren daarnaast, boven de gouden tint, heb ik in het midden van mijn ooglid aangebracht, is het nog te volgen? Vervolgens de donkere tint aan de linkerkant in mijn buitenste ooghoek.

Kelly Rowland make-up

Kelly heeft licht een diepte gecreëerd in haar look door middel van een donkere tint, deze heb ik zelf meer aangezet, aangezien er no false eye lashes zijn. Hiervoor heb ik de meest rechtse tint genomen, pikdonker like tha night. Het is een donkerblauwe matte tint die goed geblend moet worden, die ik ook nog eens onder mijn oog heb aangebracht.

Om mijn binnenste ooghoek nog beter op te laten lichten heb ik hiervoor de Ultra Pearl Mania van NYX gebruikt in de kleur White. Een kleine magische dot highlighter in mijn ooghoeken maken de look al een stuk brighter. A little bit onder je wenkbrauw, voor tha huge eyez. Met een gelliner van Catrice Black Jack with Jack Black heb ik mijn winged eyeliner gemaakt. Ook heb ik hem op mijn waterrand aangebracht + daarboven, tightlining! Dan maar zonder nepwimpers, maar ik heb mijn wimpers gekruld en ze voorzien van een laagje Masterpiece mascara.

Kelly Rowland make-up

Ze draagt een mooie zachte lipgloss, die neigt naar een nude tint. De roze glosjes verschijnen nauwelijks nog op mijn lippen, zelfs de dazzleglasses blijven uit de buurt, noesh! Daar moest even verandering in komen en zo toverde ik de MNY lipgloss in de kleur 565, op mijn lippen. Om de kleur nog wat op te frissen besloot ik hem te mengen met een lipgloss van NYXin de kleur Beige.

Kelly Rowland make-up

Blauw blijft toch wel één van mijn favoriete tinten om mee te werken, ook al heb ik er een haat-liefdeverhouding mee, still amazing. Mijn voorkeur gaat uit naar de combinatie, blauw met zachtroze. Het stond trouwens nog op mijn to do list van make-up looks, hoe toevallig! De overloop van licht naar donker is ook prachtig bij haar make-up. Ik spotte haar alweer met een andere mind-blowing look, misschien buurt ik nog wel even bij haar visagiste!

Een zachtroze lipgloss, iets voor jou? Of een no-no?


47 Comments

 • Bellachique

  25/02/2012

  Wauw, wat heb je dat mooi nagedaan! Wie zegt dat blauwe oogschaduw niet met blauwe ogen kan heeft het echt mis, het staat je geweldig!

  Reply
 • Lisa

  25/02/2012

  Je hebt weer een prachtige look gemaakt! Wauw, staat je echt beeldig.

  Reply
 • Emma

  25/02/2012

  prachtige ooglook!! het staat je echt heel goed & ook erg mooi in combinatie met een roze gloss!

  Reply
 • Lotte

  25/02/2012

  Super mooie look! Wauw! En het NYX palletje is ook super mooi trouwens;)

  Reply
 • jlovesbeauty

  25/02/2012

  Weeral een prachtige look! Staat je trouwens echt goed!

  Reply
 • Ceautycakes

  25/02/2012

  Waauw, echt supermooi. Vind hem eigenlijk nog veel leuker als de originele look. Staat je prachtig!

  Reply
 • deijsprinses

  25/02/2012

  Blauwe oogschaduw vind ik dankzij jou zoveel draagbaarder!
  Supermooie look! I <3!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  25/02/2012

  Erg mooie look ! En ik vind de kleur op je lippen echt prachtig.

  Reply
 • Beauty Treasures

  25/02/2012

  Hele mooie look, staat je prachtig

  Reply
 • Amanda

  25/02/2012

  Mooi gedaan!

  Reply
 • Nicole

  25/02/2012

  Wauw vind deze look helemaal te gek!!

  Lipgloss gebruik ik sowieso niet.. Gaat er bij mij snel vanaf en als ik iets op mn lippen smeer dan wil mn vriend niet met me zoenen :P

  Reply
 • lindemarrit

  25/02/2012

  Ik ben echt jaloers op wat jij wel niet kunt doen met make up! Je looks zijn altijd echt super en dit is geen uitzondering! (:

  Reply
 • Nicole

  25/02/2012

  Wauw, deze look staat je echt prachtig! Super mooi met die blauw.

  Reply
 • beautiesatwork

  25/02/2012

  jij staat echt met alles hé :)

  Reply
 • ValleyDollEva

  25/02/2012

  You look lovely !!

  Reply
 • Dionne

  25/02/2012

  Hele mooie look, supermooi met dat blauw :)

  Reply
 • Nicole

  25/02/2012

  hele mooie look!

  Reply
 • Vera

  25/02/2012

  Wat een prachtige look, alWEER ;) Jou staat ook gewoon alles mooi!

  Reply
 • Allissa

  25/02/2012

  Wauw. Staat je prachtig! :d

  Reply
 • shannara

  25/02/2012

  heel erg mooi, ook de lipgloss

  Reply
 • Judith

  25/02/2012

  Erg mooi nagemaakt, de look is echt prachtig geworden :)

  Reply
 • Savine

  25/02/2012

  Super tof!!
  Enneh, heb je DUO lashglue al eens geprobeerd? Alle beautyguru’s uit de VS enzo raven erover. Heb m zelf niet hoor, maar als ik er een zou gebruiken zou ik die proberen!

  Reply
  • Beauty Koning

   26/02/2012

   Dank je wel Savine! Nee, eigenlijk nog nooit. Nooit van gehoord, maybe even googlen. Thanks a lot! ;D

   Reply
 • Jorinde

  25/02/2012

  Prachtige look. Erg mooi gedaan :-)

  Reply
 • Jouvencemy

  25/02/2012

  wauw, supermooi gedaan.!

  Reply
 • Germa

  25/02/2012

  Gorgeous!!! Staat je goed!

  Reply
 • femketje

  25/02/2012

  echt prachtig :D

  Reply
 • Laura

  25/02/2012

  super mooi gedaan xx

  Reply
 • nailcrush

  25/02/2012

  Gaaf! Je kan het zo mooi :)

  Reply
 • Shirley

  25/02/2012

  Pretty as always ^.^

  Reply
 • Lisa

  26/02/2012

  Wauw, echt prachtig :D

  Reply
 • DashicaShirley

  26/02/2012

  Wauw, echt een prachtige look!

  Reply
 • Deb

  26/02/2012

  Gorgeous! Blue loves you! Ik begin blauw ook steeds meer te waarderen ;-)

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  26/02/2012

  Erg mooie look!! Past mooi bij je ogenn!

  Reply
 • Katy

  26/02/2012

  Hele mooie kleur! Past goed ij je ogen ^^!

  xxx Katy ^^!

  Reply
 • melissa

  26/02/2012

  Wauw ik vind je ogen heel mooi gedaan.

  Reply
 • joanydv

  26/02/2012

  Wauw, wat een prachtige look :)

  Reply
 • Calista

  27/02/2012

  Prachtige look ;)

  Reply
 • Willemijn

  27/02/2012

  Wauw meid, PRACHTIG gedaan!

  Reply
 • Sharon

  01/03/2012

  Wauw super mooi vind ik deze ! Ik ben het eens met een comment hierboven mij dat ik hem mooier vind dan de originele haha ^^

  Reply
 • Kiki

  03/04/2012

  In love with this look ! <3

  Reply
 • Wietske

  07/06/2012

  Je site helaas net pas ontdekt maar ik ben fan!

  Reply

Geef een reactie