FOTOTUTORIAL: Purple and Yellow.

Dat ik van poppin’ eyeshadows houd, steek ik niet onder stoelen of banken, hier en daar springt er een kleurrijk project uit de grond. Hoe feller de look, hoe leuker ik het vind om te maken. Afgelopen woensdag publiceerde ik Purple and Yellow, vandaag de How To! Wil je weten hoe ik hem heb gemaakt? Kijk dan snel verder!

Purple and Yellow makeup look

In de How To komen de meeste trucjes voor die ik gebruik om mijn oogschaduws meer te laten spreken door middel van verschillende basissen. Het is sowieso belangrijk om een basis te gebruiken, maar het kan nooit kwaad om dat wat op te krikken! Laten we beginnen met de look.

Purple and Yellow makeup lookOm te beginnen met een normale oogschaduwbasis, hiervoor heb ik de Too Faced Shadow Insurance gebruikt. In mijn binnenste ooghoek heb ik de High Tech Lighter in de kleur Platina aangebracht + onder mijn wenkbrauw. Op mijn ooglid heb ik een Jumbo Pencil van NYX gebruikt in de kleur Milk.

Purple and Yellow makeup lookVoor de fellere tinten gebruik ik mijn Caribbean Curaçao palette van Sleek. Op mijn ooglid heb ik de gele tint gebruikt, ook wel Screwdriver genoemd. Over de Platina heb ik een witte highlighter aangebracht, hiervoor heb ik de Ultra Pearl Mania van NYX gebruikt in de kleur White.

Purple and Yellow makeup lookOver Screwdriver heb ik een shimmery gele tint aangebracht van Scaredy Cat in de kleur Foo Foo.

Purple and Yellow makeup lookIn mijn arcadeboog heb ik Singapore Sling aangebracht, een roze tint die je goed moet blenden, no panda eyez please! Goed omhoog blenden tot aan de Platina White.

Purple and Yellow makeup lookOpnieuw breng ik een tint aan in mijn arcadeboog, maar dit keer blend ik hem niet zo hoog, aangezien ik de roze tint nog wil behouden. Purple Haze zet ik voornamelijk aan in mijn buitenste ooghoek en blend ik hem naar binnen toe.

Purple and Yellow makeup lookOnder mijn oog breng ik beide tinten aan zowel Singapore Sling als Purple Haze. Alleen de paarse tint laat ik niet helemaal naar binnen toe lopen, net zoals ik bij mijn arcadeboog heb gedaan. Ook dit heb ik weer geblend, smoothly.

Purple and Yellow makeup lookJe kan nog een keer de gele tint aanzetten of de witte tint in je binnenste ooghoeken.

Purple and Yellow makeup lookKrul those lashes om ze te voorzien van een goede zwarte laag mascara. En een wit oogpotlood wat transformeert naar een paarse tint, awesome right?! Just joking.

Purple and Yellow makeup lookAh, CRAZZAAA pictures, I missed them.

Kijk er een beetje zwoel bij en de look is helemaal compleet! Vergeet natuurlijk niet om je lippen rustig te houden door middel van een transparante lipgloss of een nude one. Bij de oogschaduws waar je mee kan uitpakken is vaak een witte basis van belang. Zelf kies ik er ook niet altijd voor, maar bij mijn Packers look zie je pas echt wat een verschil het is als je het wel, of niet gebruikt. Love the Jumbo Pencils van NYX!

Nog even een kleine vraag aan jullie, tijdens de how to foto’s heb ik er een aantal half schuin genomen, zodat je mijn oog beter ziet. Bij de eerste foto, waar ik de basissen aanbreng is hij recht, bij de één na laatste is hij half schuin, naar welke foto gaat jouw voorkeur? Daarnaast nog een kleine suggestie voor looks die jullie in filmpjes willen zien? Leave them in the comments! Thanks!

Hoe laat jij je felle oogschaduws poppen?


36 Comments

 • Bellachique

  26/02/2012

  Ik zie eigenlijk het verschil niet bij de ogen, dus beide lijken me even goed? Wat doe je dat toch goed trouwen, die how to’s, heel duidelijk! Ik gebruik meestal sot ochre paint pot van mac om oogschaduws feller te laten uitkomen, maar ik denk dat een witte basis idd nog intenser is!

  Reply
 • shannara

  26/02/2012

  oew prachtig, gaaf hoe je dat elke keer zo mooi doet!

  Reply
 • Desiree

  26/02/2012

  Mooie duidelijke foto’s :)

  Reply
 • DashicaShirley

  26/02/2012

  Hele duidelijke foto’s!
  Mooie look vind ik het, misschien ook maar eens “proberen”

  Reply
 • germa

  26/02/2012

  Ik zie geen verschil tussen de foto’s…. Ze zijn wel mooi duidelijk, dus zou het gewoon zo laten als ik jou was. Oh en over filmpjes voor looks,… Gewoon leuke oogschaduws bij elkaar pakken en gewoon doen. ;-)

  Reply
 • deijsprinses

  26/02/2012

  Wauw! Meer kan ik er niet van zeggen. Jij doet het zo goed!

  Reply
 • Polish and Passion

  26/02/2012

  Mooie look!

  Reply
 • Emma

  26/02/2012

  ziet er zoo gaaf uit!

  Reply
 • Judith

  26/02/2012

  Erg mooie look!
  Ik zie niet echt verschil tussen de half schuine en de rechte foto, ze zien er allebei goed uit :)

  Reply
 • Lotte

  26/02/2012

  Leuke look! Ik draag eigenlijk alleen maar neutrale oogschaduws..

  Reply
 • Emma

  26/02/2012

  Mooie look! En echt helder en duidelijk uitgelegd! Ik krijg nu helemaal de neiging om met felle kleurtjes aan de slag te gaan :)

  Reply
 • ValleyDollEva

  26/02/2012

  Mooi uitgelegd. Dat geel is echt waaauuuw !

  Reply
 • Nicole

  26/02/2012

  Haha, die crazy pictures waren inderdaad even weggeweest!

  Reply
 • Ruth

  26/02/2012

  Wow! Goede uitleg ook! Ik zie niet zoveel verschil tussen recht of schuin, allebei prima dus :D

  Reply
 • Vera

  26/02/2012

  Echt waar, hoe kom je erop om deze look te maken? Zo origineel en mooi! :)

  Reply
 • Deb

  26/02/2012

  Fantastisch die kleuren combi.. Knap hoe je het elke keer weer verzint !!

  Reply
 • jlovesbeauty

  26/02/2012

  Heel erg goed uitgelegd! Blijf dit echt een geweldige look vinden..

  Reply
 • femketje

  26/02/2012

  wauw :D echt prachtig!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  26/02/2012

  Super duidelijke how to zegg!! Vind het zoo’n gave look!

  Reply
 • Nicole

  26/02/2012

  hele mooie look!
  zelf gebruik ik altijd NYX milk onder felle kleuren :)

  Reply
 • Anne vdh

  26/02/2012

  Supervet die kleuren geel en paars die lekker met elkaar clashen, nice!
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik het verschil tussen recht en schuin niet zie, ik heb geen voorkeur dus ;) Vind ze beide hartstikke duidelijlk!

  Reply
 • Angelique

  26/02/2012

  Mooi gedaan! Paars staat je echt goed

  Reply
 • Katy

  26/02/2012

  Mooie kleuren! Het doet mij denken aan iets vrolijks en iets van de zomer =]! Heel mooi weer <3!

  xxx Katy ^^!

  Reply
 • beautiesatwork

  26/02/2012

  heel mooi stap voor stap uitgelegd :)

  Reply
 • Charlotte

  26/02/2012

  heel mooi!xxx

  Reply
 • Veere

  26/02/2012

  Mooie look! Echt leuk met die felle kleuren. Liefs

  Reply
 • natasha

  26/02/2012

  wauw wat gaaf! Echt heel erg knap gedaan ok.
  liefs x

  Reply
 • Hanna

  26/02/2012

  wauw! erg goed uitgelegd! maar blenden vind ik altijd moeilijk… liefs!

  Reply
 • Asmae

  26/02/2012

  Mooie ooglook! En dat geel en paars staat jou goed!

  Reply
 • jessy

  26/02/2012

  het ziet er bij jou zo mooi uit! ik ga het ook proberen

  Reply
 • Amanda

  26/02/2012

  Mooi gedaan Cyn!

  Reply
 • The Desert Foxx

  27/02/2012

  Super leuk zeg! Ik probeer het wel een keer als mn roommates er niet zijn :p

  Reply
 • nailcrush

  27/02/2012

  Gewaagd maar heel gaaf!

  Reply
 • lisanneleeft

  27/02/2012

  Wow, wat ontzettend tof zeg!

  Reply
 • Imke

  27/02/2012

  mooie wenkbrauwen!

  Reply
 • Sharon

  01/03/2012

  Wow ik ben een tijdje niet geweest ! Gelijk is je hele blog veranderd! Moet wel even wennen maar hij is wel cool ! Mooie look en de foto’s zijn lekker groot!

  Reply

Geef een reactie